SPET 2010

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja panhead, 3.9.2009.

  1. supo

    supo Double Gearhead

    Onnea koko sarjan kiertäneille sekä muillekin luokassa ajaneille.Hieno lopetus tämän kauden osalta finaalilähdössä ratkaistiin vielä mitalin värejä eli jos Pasi Korhonen olisi hävinnyt niin olisi ollut 4. mutta kun voitti niin sarjasijoitus 2.Kuten laskiskelin sarjan alla että viimeinen mitallisija ratkaistaan lajittelupisteillä ja sarja on erittäin tasainen.Itsellä kausi alkoi kolmen osakilpailun osalta ok mutta lentokenttäkisat täysin penkin alle(syy täysin kuskissa).Eli finaalikisa meni testatessa uutta kalustoa tulevaan kauteen joka onnistui erittäin hienosti eli saatiin pienillä muutoksilla pito rataan ja SAI KUSKI toistaiseksi ELÄMÄNSÄ KYYTIÄ!!!Oli hieno vetää kun auto meni täysin suoraan ja uusi tekniikka pelasi hienosti,otetaan talven aikana kaikki teho tekniikasta käyttöön niin päästään taas hieman kovemmin!!!
    SYVÄ KUMARRUS MITALLISTEILLE:
    1.Hannu Tekoniemi
    2.Pasi Korhonen
    3.Mikko Niemi
     
  2. SG 448

    SG 448 Gearhead

    Onnittelut vielä täältäkin Korhoselle sekä Rajamäelle, sekä SM-mitalisteille.
    Mielenkiintoinen ja tasainen luokka oli koko kauden ajella, oma Finaalikisa vaan päätyi turhan aikasin lähinnä driftausta muistuttavaan menoon 1000 jalan jälkeen ja joutu hölläämään ettei tullu radalle partikkeleita.
    T:SPET 1810
     
  3. Slow66

    Slow66 1st gear

    Kiitokset onnitteluista ja onnittelut täältä vastavuoroisesti vielä kerran Pasille finaalivoitosta ja SM-mitalikolmikolle koko kauden osalta.

    Omalle kohdalle sattui kai sellainen "hyvä päivä" josta olen kuullut puhuttavan. Kuski oli kerrankin hereillä ja onneakin oli matkassa. Jos joku luulee että finaalin lopputulos oli Pasin kanssa sovittu niin pieleen menee, tai siis sovittiinhan me että voitosta ajetaan kumpikin. Maalissa oli eroa 0.0354 sekuntia muistaakseni, eli ei se Pasin SM kakkonen ihan helpolla tullut.

    Kiitos kanssakilpailijoille kannustuksesta ja Parta-Sepolle avusta. Ja Jukalle tiedoksi: Ei se ollut pessimismiä, se oli realismia :poff:
     
  4. chyevelle

    chyevelle Gearhead

    Onnittelut kaikille SPET:in mitalisteille.

    T: SPET 1661 34 Ford
     
  5. Hate

    Hate 3rd gear

    Rairarairaraa...on tämäkin saatana työmaa...
     
  6. triniemi

    triniemi Gearhead

    Mikäs muuten Janne Fordista hajos?

    Tiukka oli mun ja Esan lähtökin, Esa jatkoon muistaakseni 0.0188s erolla.
     
  7. chyevelle

    chyevelle Gearhead

    Laatikko antautu..

    T:Janne N
     
  8. Hesus

    Hesus 1st gear

    Onnittelut Pasille loistavasta finaalikisa suorituksesta. Loistavan vastuksen antaneelle Rajamäellekkin onnittelut finaali pytystä, monet niitä haluu mut harvat semmoisen saa.

    Ja sit erikseen tää mitali kolmikko. Voi herran jestas kuinka hienoja suorituksia pitkin kautta, olette palkintonne ansainneet. Tarvii ruveta seuraamaan minkä moisia muroja te syötte, et jos vaikka itekkin joskus moisen suorituksen ansaitsisi SPETissä.
    Onnittelut ja syvä kumarrus Herroille Tekoniemi, Korhonen, Niemi.

    Timo Heiskanen SPET 1966
    Red Black Racing
     
  9. ari j

    ari j Gearhead

    Mekin päästiin vihdoinkin viimesellä vedolla yhdentoista puolelle eli 11,948/180,32 :)
     
  10. -31

    -31 Gearhead

    Juu! Kiitoksia vuan! Ja onnittelut Hannulle ja Mikolle sarjasijoituksista.
    Iso käsi myös kovalle finaalilähdön vastustajallemme, Mikalle. Kommee suoritus!
    Olipahan aikamoinen kausi, ja ennenkaikkea tämä finaalikisa. Meillähän ei ollu edes tulosta lajittelusta ennenkuin sunnuntai-aamuna ajetun kierroksen jälkeen. Sekin upee, kahdeskymmenes :D
    Mikä se oli, ku piti silimäkulumasta pyyhkästä paluutiellä...kele!

    T:pasi/Spet 1447
     
  11. Hate

    Hate 3rd gear

    No niin nyt on elintoiminnot palautunu suht normaaleiks,ei oo vissiin ikinä kestäny näin kauan.Hommissa sanoin äijille et hämärä olo tulee tollasesta mestaruuden voittamisesta,niin yks kysy et kerro ny miltä se tuntuu kun ei oo itte voittanu ikinä mitään.Sanoin et ihan samanlaiselta tuntuu ku olis ihan järkyttävä krapula. :oops:
    Finaalikisasta senverran et Pudiksen driftailujen jälkeen hommatut sliksit hoiti tehtävänsä.Eka AA 9,249-toka 9,236 mikä on tonnilleen 09 Kamasassa ajettu oma paras.Eka pudotus dial-in 9,24 aika 9,245.
    Toka diali sama 9,24 aika 9,244. Kolmas kierros meni reflexit vähä persiilleen ku Mika burniksen jälkeen näpytteli solkun vaihto rpm:t kohilleen ja möläytti et sootmestarimikkotippu.Diali 9,24 mut sittehän tuo ratsu innostui ja kulki uuteen enkkaan 9,221.Ei paljon kyllä harmittanu tuos kohtaa,enkka ja mestaruus samas lähdös joka näillä näkymin oli ton mosan 20-vuotisen kisauran viimeinen.
    Tiukkaa on taistelu ryhmässä ja onnistumisen ja tappion raja on lähes olematon.
    Kiitos kaikille kilpakumppaneille ja tiimeillenne ikimuistoisista hetkistä viimeisen kolmen kauden aikana.
    Ja sitten:
    Pasi Korhonen-Tuo oli niin kylmähermoinen suoritus että täytyy sanoa että sä oot KILVANAJAJA!!Onnea hienosta,voitetusta hopeasta!
    Mikko Niemi-Aina ei näköjään voi voittaa mutta hienosti nousit "sillasta" ja annoit viime hetkille asti kovan vastuksen.Olis kyllä ollu hienoa päästä vielä vastatusten ratkaseen tää homma.Onnea pronssista.
    Ja isoin kiitos kuuluu teille:Jari Tuononen,Mika Takatupa,Hannu ja Harri Mylläri sekä Jonna ja tietysti kotijoukoille,KIITOS!
    Kiitokset myös FHRA:n joukkiolle ajelujen mahdollistamisesta. :wink:

    Terveisin Hannu / SPET 1666
     
  12. Tea

    Tea 1st gear

    On näemmä ollut kyllä äärettömän jännä finaalikisa. Harmi etten päässyt paikalle. Näin koko kauden (poislukien EM, jossa olin paikalla) netin tietojen varassa tuloksia seuranneena totean että kärkiviisikon järjestys olis periaatteessa voinu olla ihan mikä tahansa. Mutta tälläkertaa näin, ensivuonna ehkä toisin. Onnittelut Hatelle hienosta kaudesta, sekä Pasille finaalivoitosta ja hienosta noususta hopealle. Mikolle myös onnittelut pronssista. Valta on vaihtunut. Ainakin hetkellisesti.
    Niin ja vielä onnea Rajamäen Mikalle finaalihopeasta. Paljon näytti olevan finaalikisassa osanottajia. Nää kun sais joka kisaan, niin johan olis jännitystä :D
     
  13. supo

    supo Double Gearhead

    Luokan taso noussut koko ajan mitä olen seurannut sekä kaksi kautta ajaneena.Toivotaan että ensi vuonnakin Spet on isoin luokka missä ajetaan koko sarjaa,on muuten ollut tv.ssä kohtuu hyvin esillä!!!!Hienoja erilaisia autoja ja toivotaan että ensi vuonna meitä olisi vieläkin enemmän ajamassa!!!!Terv:Spet 1937
     
  14. triniemi

    triniemi Gearhead

    Kiitos onnitteluista!

    Jossitteluiden vuoro. Eniten jossituttaa Kalajoki. Siellä putosin Norenille selkeesti ekalla kierroksella kun ei auto kulkenut sytkäongelman vuoksi. Lampulla olin neljä satkua edellä, joten hyvä tsänssi olis normiajolla ollut. Sitten seuraava kierroskin olis ollu voitettavissa, Söderqvistilla yli kympin lamppu ja muistaakseni joutu vielä löysäämään sladittelun vuoksi. Pelkästään noissa pärjäämällä olis tullu hopee tai jopa kulta. Mut nää on näitä. Niinku Tea sano, hiukka erilaisella tuurilla tms olis kärkiviisikko voinu olla miten päin vaan loppupisteis. Mites muitten parhaat jossittelut?

    Syyksi tohon sytkäongelmaan paljastui onneksi melko pian sitten laturi ja/tai triggerin piuhan liitoksenvika, muutoin oltais varmaan jääty ilman mitalia kokonaan.
     
  15. Hate

    Hate 3rd gear

    Jaa että kilpaillaan parhailla jossitteluilla,no miten näillä pärjäis.
    Kamasan olisin voittanu mutku yks nitrokuningas juhli mun kans tän kauden voittoo aamuviiteen niin ei sit huvittanu paljo ajella.
    Motoparkinkin olisin voittanu jos olisin ollu mieleltäni semivaihees 2tonnii hitaampi.Pudiksen voitto oli taas ihan renkaitten vika.
    Finaaleja en viittiny voittaa ku piti päästä mahtollisimman nopeesti juhlimaan mestaruutta.
    Notta reservis kyllä löytyy ihan mitä vaan. :rotfl:
     
  16. Jza

    Jza Double Gearhead

    ^haha :lol:

    Niin, mitäpä sitä jossittelemaan... Paras yleensä tuppaa voittamaan ja muiden sijoituksethan tolla cuppisysteemillä voikin olla sitten ihan mitä sattuu... tuuripeliä voisi jopa joku olla mieltä.
     
  17. starfire

    starfire 1st gear

    jossittelua

    jos molsin ajanu kokokauren ja mullolis ollu kaks akkua niin itkisittä kaikin iliman mitallia. :rotfl:
     
  18. triniemi

    triniemi Gearhead

    Tää on kyllä toistaseksi paras :rotfl:
     
  19. Qjet

    Qjet 1st gear

    Kukas se sanoikaan jossain meediassa jälkiviisauden olevan turhaa, vaikka on joskus siihen itsekin sortunut...tjsp... ??
    Onnea mitalisteille ja myös siihen joukkoon kovasti yrittäneille ! Ensi kaudesta on odotettavissa päättynyttäkin mielenkiintoisampi.
     
  20. starfire

    starfire 1st gear

    Hatelle erityis onnittelut "porsaanharjun kylpylän" porukalta :lol:
     

Kerro tästä muillekin!