SPET 2013

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja supo, 14.11.2012.

  1. supo

    supo Double Gearhead

    Janne Norenille onnittelut kisan ylivoimaisesta voitosta!!Hieno finaalivoitto!!Terv:Supo Ps.Olipa hienoa sopia ratavalinta oikeitten ihmisten kanssa eli ei mitään ongelmaa!!Eli ei kolikkoo.ei hymiöö eikä mitään muutakaan vaan heti ratkaisut eikä mitään peliä!!
     
  2. STW2

    STW2 1st gear

    Onnittelut Voittajalle. Kolikolla heitetty ratavalinta ja siihen päälle voitto maistuisi kuitenkin paremmalle kuin mirrikaula sopimusvoitto, koska iinä kuitenkin on raha mukana ja aina kun on rahaa niin homma pelaa paremmin.


    Rane
     
  3. supo

    supo Double Gearhead

    Tervehdys kaikille nykyisille ja tuleville Spet ryhmäläisille eli ensi kauden kuvioita 2014 kyselen eli onko muutoksen tarvetta mihinkään eli nyt olisi hyvä aika miettiä asioita ja pidettäisiin palaveri Alastarolla finaaleihin yhteydessä jos tarvis?Pari ehdotusta mielessä eli
    -Onko porukoilla intoa tehdä/tulla mukaan kevään näyttelyyn joko ACS tai Tampere niin tehtäisiin SPET osasto jossa markkinoitaisiin omaa ryhmää kaikille halukkaille ja samalla oltaisiin esillä ryhmänä?
    -Sitten onnistuuko myös SPET ryhmä pääsemään EDRS sarjaan silleen että ajetaan Suomessa meidän(NHRA)aikaikkunalla eli saataisiin palkintorahaa?Ehtona on että aikaikkunaan ei kosketa eli 11.99-7.00!!
    -Sitten ratavalinta onko ehdotuksia jatketaan samalla linjalla vai otetaanko kolikonheitto käyttöön?
    Itsellä tarkoitus ajaa ensi kausi kokonaan ja toiveissa että saadaan vauhtia lisää sekä ehken jopa uutta kalustoakin radalle!!Terv:Kari "Supo" Laitinen,Hiltulanlahti Ps.Savon Mafialla suattaa olla ensi kaudella 3 autoa viivalla Spetissä!!
     
  4. Hesus

    Hesus 1st gear

    Tuo Supon ehdottama SPET osasto näyttelyyn olisi hyvä asia. Näkisin, että siitä olisi ryhmälle etua olla näytillä porukalla.
    SPET EDRSään, loistava asia, jos ruottalaiset suostuis muuttaa aikaikkunaa. Asiaa on koitettu kattojärjestön toimesta hoitaa muutaman vuoden ajan.
    Ratavalinta mun puolesta voisi olla ennallaan.
    Ryhmän edustajan valinta olisi edessä, koska tällä hetkellä näyttää siltä, että en aja ensikaudella. Muutenkin olisi syytä vaihtaa välillä uutta verta ruoriin.

    Terv. Timo Heiskanen
     
  5. Harri Sassi

    Harri Sassi Gearhead

    FINLAND IN FOCUS
    Speedgroup recently assigned Kristian Nyström (former Pro Modfied driver) to be the general representative in Finland. Any questions from teams based in Finland can be directed via Kristian (who speaks finnish, english and swedish!)
    kristian.nystrom@speedgroup.eu
     
  6. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Oho, sellanen pesti Kitille :)
     
  7. supo

    supo Double Gearhead

    Olisiko Etelän poijista joku valmis ryhmän edustajaksi Heiskasen seuraajaksi?Tuskin tulee hirveesti hommia mutta olisi tarvittavissa kokouksissa edustus että saamme ryhmän äänen esille sillä olemme autopuolen ylivoimaisesti isoin SM-ryhmä joka näkyy MTV3:lla tällä hetkellä.Sitten ollut mielessä jo vuosia eli koitettaisiin saada ryhmäsponssi josta esim.kauden jokaisessa kisassa palkittaisiin porukalla sovittu peruste esim.arvottaisiin kaikkien osallistujien kesken,reaktion,dialin parhaiten osuneen tai jotain muuta sponnssin tavaraa/rahaa sekä kauden päätteeksi esim.5 parasta saisi sponssin tavaraa/rahaa!!Spetissä hyvä kilpailullinen taso,näyttävät autot sekä on oltu hienosti tv lähetyksessä esillä!!Samalla saisimme lisää imua Spettiin!!Eli ryhmäsponnssin nimi näkyisi ryhmän nimessä ja tietysti sovitusti autoissa!!Terv:Kari "Supo" Laitinen,Hiltulanlahti
     
  8. Putte

    Putte 1st gear

    Spetissä on tällä kaudella ollut yhdessä kisassa 32 auton kaavio ja siinä kisassa streetit eivät olleet mukana ja moni streetauto osallistui spettiin, neljässä kisassa kaavio on jäänyt vajaaseen 16. Pisteitä on saavuttanut 24 kuskia.

    Junioreissa on kaikissa viidessä kisassa ajettu 32 kaavion mukaan ja pisteillä on 25 kuskia. Streetissä on ollut yksi 16 kaavio ja kolme 32 kaaviota, pisteillä on 28 kuskiaja finaaleihin on nyt ilmoittautunut 33 kilpailijaa.

    Tällä hetkellä suurin autoryhmä on street, toiseksi suurin juniordragster ja spet on kolmanneksi suurin. Vaikka kuinka hehkuttaa, niin tosiasiat on kuitenkin muistettava ja tunnustettava.
     
  9. joteam1

    joteam1 Gearhead

    Street ei ole SM vaan cup-ryhmä ;)
    Eli junnut on suurin SM-ryhmä
    Tosin itse en pidä Streettiä mitenkään alempiarvoisena, mutta noin kai se on virallisesti.
     
  10. Putte

    Putte 1st gear

    Totta puhut, streetillä ei ole SM-arvoa.
     
  11. supo

    supo Double Gearhead

    Kelepooko teksti nyt?
     
  12. supo

    supo Double Gearhead

    Heittelen hieman ideoita joita ollut mielessä jonkin aikaa eli
    -tehdään osastot ACS sekä Tampere jossa ollaan ryhmänä esillä että saamme Bräketti racingin saloja esille isolle yleisölle!!
    -onko ideaa tehdä t-paitaa Spet ryhmälle/bräcket porukalle jonka tuotto jaettaisiin kilpailijoille!!
    Yleensäkin tietoa minkä/miten tätä kilpailumuotoa drag racingissa seurataan!!
     
  13. Jaska Betala

    Jaska Betala 2nd gear

    Onnittelut hyvästä valinnasta ja tervetuloa herrasmiesten ja naisten
    ryhmään eli OOOLLÄÄN onkohan talven OL kokous kuopiossa


    SUOTTAAPI OLLA
     
  14. supo

    supo Double Gearhead

    kyllä tiällä ollaan tyytyväisiä Cobalttiin mutta tuo Ol taitaa olla liian hidas kun Räikkönen opetti niin nopeaksi niin ei kehtois heti ruveta jarruttelemaan!! :rotfl:
     
  15. chevy 2

    chevy 2 Gearhead

    Olihan muuten supo miehen työ tuo hankinta!Onnitelut.Ja OL:ään vaan...
    7.5sekkoja tuolla on nepattu ihan tueltään,silleen aika rauhallisesti.

    Onnittelut!
     
  16. supo

    supo Double Gearhead

    Empä tiijä noista miesten töistä mutta Savolainen "pikku poika" toteutti unelmansa joka on nyt hyvin lähellä mitä on unelmoinut...mutta mitä vielä..Ps.Ostin itselle 50v.lahjan etukäteen niin ei unohdu eli ensi vuonna tulee pyöreitä kymmeniä täyteen!!
     
  17. STW2

    STW2 1st gear

    Onnittelut ja hatunnosto korkealle !
    Hieno hankinta.

    Rane
     
  18. nixxon

    nixxon 3rd gear

    Onneksi olkoon Supo!
    Taitaa Cobalti olla oikea PAPPA-malli kun
    minulla on sama dilemma (50v)ensi vuonna

    Yst.terv NIXXON
    P.S Kroppa 50v/mieli 25v
     
  19. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Eli voidaanko olettaa että letukoilla ajelevat hieman vanhemmat herrat nykyään ;)

    Onnea ja menestystä uuden raaserin puikkoihin :)
     
  20. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Papat käyny hommaamaan noita uusia letukoita, nuoriso ajaa vielä kuskeja itteääkin pari-kolmekymmentä vuotta vanhemmilla pakkelikasoilla :rotfl:

    Hieno hankinta kuitenkin Supolta, onnittelut ja onnea tuleviin koitoksiin uudellakin autolla 8)
     

Kerro tästä muillekin!