Spet 2019

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja supo, 24.10.2018.

  1. Mistä nuista vakiomoottoreista tietää mihin kulkee. Jos menee kymmenenviiskymmentä, olisi niitä aikoja mitä on sanottu kulkevan. Mutta kun on kyseessä Amerikan lupailua, voihan siinä olla sekunti tai kaks hyvää....
     
  2. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Kyl meil on ainakin kymppitonnin laatikko, puolet siitä oman tyhmyyden ansiosta. Romuu tullu sen verran, osa itseaiheutettua ja osaamattomuutta. Satanen sinne, toinen tänne; jossain vaihees ne loppuu, kaikilta. Mä en leimauttanut meidän kamoja. Ensinnäkin, ei meil oo moottoriakaan eikä tietoa sadaanko täks vuodeks. Ja toisekseen, jos sit saadaan eikä päästä ajamaan ku leima puuttuu, ni sithän voi aina ajaa blacklistii.
     
    three hundred, Hegemon ja Swinger71 tykkäävät tästä.
  3. supo

    supo Double Gearhead

    Tosiaan SFI kuoret jo maksaa helposti 1500e ja siihen sisäkalut mutta nyt kun saatu laatikkoasiat kuntoon niin sovitaanko että Aulis menee sinne omaan ryhmään juttelemaan Nova juttujaan ja jätetään tämä Spet ryhmän jutuille sillä tiedän että avauskisassa on tämän ryhmän kisaajia ainakin paikalla.Ps.toivottavasti kaikki pääsee ajamaan kukin haluamallaan areenalla!
     
  4. josu

    josu Gearhead

    Vakio kuoret+150e sfi hyväksytty matto lootan ympärille ajaa saman asian tiettyyn hv saakka riipuen lootasta.paljon halvempi vaihtoehto lootalle jos haluaa säästää jossain järkevässä paikassa
     
  5. Hmmmmjaaa. Kaikilla nyt ei kuitenkaan ole 10 000euron eikä 5 000euron laatikkoa.
    Toki se nyt ei ole se asia mistä tässä on kirjoitettu. Minulla sattuu olemaan vain tuommonen 2-3tonnin TH-400 ja se saa kelvata.

    Asiahan oli se että turvallisuus kasvaa 0%:sta 100%:n kun pisamanaamainen kaljapubiin syntynyt engelsmanni katsoo kuorta/kilpeä 2min30sek. Nyt mää vasta tajusin sen asian, hitto kun nuo mensan ja maatalousseuran numerot on meikäläisellä niin matalat.

    Edelleenkään en ole saanut vastausta siihen että entä jos jollakin on muutenkin perkeleen tiukkaa päästä radalle ja joka penni on laskettu tarkkaan koko talven. Sitten vielä häneltä nyhdetään 2 kisaan varatut rahat jostain alumiinipalikan vahtaamisesta, kun sen homman olisi Kujala tai joku muu tehdä kisakatsastuksen yhteydessä. Niin ja hyvä että on samat säännöt. Tänne nyt varmaan ryntää Ruotsalaisia. Oishan ne voineet ajaa täällä muutenkin?
     
  6. supo

    supo Double Gearhead

    Edelleenkin drag race kisaan Suomessa SM-sarjaan/Tierpissä EM-kisoissa on säännöt sellaiset että siellä noudatetaan SFI specsien mukaan sääntöjä eli noudatetaan niitä mitkä lajiin on laadittu.Voi ajaa muualla Suomessa missä näitä ei noteerata eli esim.Blacklist kisoissa jossa ei ole mitään sääntöjä kaluston suhteen ainakaan Etelän kisoissa.Ps.Onko Aulis vanhentunut kun tälläinen ei ennen ollut ongelma vaan neuvoi että juo vähemmän niin riittää rahat kisaamiseen vai onko ruvennut bisse maistumaan!Sitten vielä että muistaakseni 10.99s ja hitaammat eivät tarvitse mitään mutta suositellaan 30. ja 4.1 suojat!
     
    Muokattu: 26.3.2019
  7. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Joo, yks lääke mitä tarjottiin oli eirllinen uus suoja SFI kuoriseen lootaan..., ainoo et ei mahu vakiokoriseen... ja ainoo et on moparin koppa ja GM:n loora, et ei sekään käy. No, elämä on, kuten sanottu ei oo autookaan ajokunnossa. Vallus ei onneks tarvi ku on niin hidas...
     
    three hundred tykkää tästä.
  8. josu

    josu Gearhead

    Vaikkei ajaisikaan sm/pm pisteistä niin lootan blanketin käyttö olisi suotavaa muutenkin jotka ajavavat stripillä ns vähän kovempaa.joskus tuntuu että porukat(itse siihen lukeutuneena)menee näissä sääntö/turvallisuus asioissa rimaa hipoen jokaisessa asiassa,mikä on täysin väärin mielummin toisinpäin niin on edes yrittänyt parhaansa jos ja kun se damage sattuu,vauhti kun on kasvanut niin noihin turvallisuus asioihin on tullut kiinnitettyä automaattisesti enemmän huomiota
     
    Muokattu: 26.3.2019
    tukkijulli, supo ja three hundred tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!