Spet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Mopar, 14.12.2007.

  1. Harri Sassi

    Harri Sassi Gearhead

    se mitään tupla ole
     
  2. askut

    askut 1st gear

    vai niin
     
  3. mätiäinen

    mätiäinen Gearhead

    No ei suoranaisesti. Viime kokemus vuodelta -06 ja silloin tais olla normaali Ol kisa 200 egee ja Em 260 egee, lisäksi tiimiliput kybän kalliimpia samoin sähkö. Sitten kun siihen lisää ruoka yms. kulut kahdelta lisäpäivältä aletaan olemaan tuplaten normaalin viikonloppukisaan verrattuna.
    Viime kesänä kun ei tullut ajettua en seurannut miten osallistumismaksut menivät normikisa/Em.
     
  4. panhead

    panhead 1st gear

    Onkos tietoo jo miten tälle SPET asialle kävi? Kiinnostaa kuitenkin aika montaa kaveria.
     
  5. Mopar

    Mopar Gearhead

    Se varmaankin tiedotetaan jo heti Toukokuussa :eek:
     
  6. Kähmy 545

    Kähmy 545 Gearhead

    Joo, olis kiva tietää, että onko tolla kilpurilla oikeesti
    tarvetta olla valmiina ens keväänä........
     
  7. vesaraiski

    vesaraiski 1st gear

    johtokunnassa käytiin erittäin pitkiä keskusteluja osallistumismaksuista. Tappiollinen kausi 2007 huolestutti ja antoi jopa painetta maksujen nostamiseen. Puhuimme myös pitkään säästöistä ja investoinneista, mutta olimme aika yhtämielisiä siitä että nykyistä kehitystä ja alkaneita investointeja ei kannata pysäyttä, vaan uskomme niiden tukevan yleisöä ja kilpailijoita tulevaisuudessa... Tiukasta taloudellisesta tilanteesta huolimatta päätimme jättää osallistumismaksut kauden 2007 tasolle. Kokouksessa myös todettiin drag ryhmien 260 euron ilmoittautumismaksusta että siitä ei voi korvamerkitä osuutta televisiointiin, vaan tv-rahat on pyrittävä keräämään mm. tv-tuki maksuilla. Näin tulemmekin jatkamaan tv-tukimaksujen perusteella valittujen 3-4 aktiivisimman ryhmän televisioinnilla ensikauden, mutta jokainen drag ryhmän vähintään finaali uutisoidaan lähetyksessä.... Eli kaava sama kuin viime vuonna.... Lisäksi päätimme että vain drag ryhmä osallistuvat EM-kilpailuun.

    Tässä kokouksen joitain kohtia tiedoksi....
     
  8. triniemi

    triniemi Gearhead

    Tarkenna Vesa vielä: Eli SPET 2008 osallistumismaksu on siis 100 euroa? Ja on edelleen cup-tasoinen street ryhmä eli ei aja EM:ssä? Jos näin, niin mun mielestä hyvä ratkaisu. Kiitoksia tiedottamisesta.
     
  9. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Ja toinen tarkennuspyyntö täältä Streetin puolelta eli voikos nyt siis varmasti ajatella omia aikatauluja niin että EM-kisojen yhteydessä ei siis ajeta Streettiä kuten tosta oon ymmärtäväni.
     
  10. Harald

    Harald 1st gear

    Nyt kannattaa ottaa ne rahat käyttöön mitkä säästyi finaalikisasta,meinaan sähkön muodossa.Meidän teami oli kyl sähkön maksanut mut bussille asti sitä ei tullut kuin perjantai/lauantai yönä hetkeksi.Loppu aika sit kokonaan pois.Ja mikä hitto päättäjiä vaivaa ! Kuvitellaanko että tuonlainen touhu tuo uusia harrastajia lajin pariin.Ymmärrän kyllä kulujen merkityksen mutta päätöksiä tehdään omiin nimiin ry.Kokouskutsussa luki,ainakin viime vuonna että tule mukaan vaikuttamaan asioihin ja sääntöihin.Ja bull shit ! Porukka sisälle ja piirtoheitin käyntiin ja kas kas,siltähän ne uudet säännöt ja maksut näkyivät.Ei pajon mielipiteitä kyselty.Luulisi kyl et kyseltäis kuskien ja teamien mielipiteitä sääntö/maksujutuissa.Mehän tota lystiä osaksi kustannetaan niin jäsen/osallistumis/sähkö ym. muodossa.Et simmottiin
     
  11. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

    Hieno homma SPETin osalta.
    Olis vaan ollu enemmän kuin hienoa jos Streetit olis EM:ssä ajaneet :(
     
  12. vesaraiski

    vesaraiski 1st gear

    eli kaikki osallistumismaksut pysyvät samoina kuin kaudella 2007. Em - kilpailuista jouduimme valitettavasti karsimaan street-ryhmät pois. Tämän päätöksen takana ei ollut raha eikä osallistumismaksun suuruus, vaan yksinkertaisesti tapahtuman paisuttaminen vaatii koko järjestävältä organisaatiolta todella paljon ja haluamme keskittyä tekemään Euroopanparasta Em-osakilpailua. Tämä päätös syntyi jo kesällä Em-kisoissa... Valitettavaa että jostain on karsittava, mutta em-ryhmät vievät vuosivuodelta enemmän aikaa.....

    Niin ja unohtu mainita että auto ja mp-junnut ajavat em-kisassa.

    Tosta heraldin avautumisesta en tajunnu mitään :oops:
     
  13. panhead

    panhead 1st gear

    Fiksu päätös,hyvä!Tulee pitkässä juoksussa tuomaan enemmän rahaa ja kilpailijoita FHRAn kassaan/kilpailuihin.
     
  14. TMO

    TMO Gearhead

    Jos 260 euron osallistumismaksusta ei enää korvamerkitä osuutta televisiointiin, niin tämähän tarkoittaa 60 euron alennusta osallistumismaksuun.
    Mielestäni viime keväänä nimenomaan korotettiin osallistumismaksuja 60 eur juuri televisioinnin takia.
     
  15. Jza

    Jza Double Gearhead

    Miten ihmeessä se televisiointi voi vaikuttaa osallistumismaksuihin? Eikö ne tuppaa ilmatteeksi kuvaamaan aineistoa, mikä niitä kiinnostaa? ... Vai tarkoitetaanko tässä televisioinnilla EM:ien televisiomainoksia, eikä varsinaista televisiointia?
     
  16. vesaraiski

    vesaraiski 1st gear

    olet timo oikeassa siitä että tv oli yksi korotuksen peruste... Mutta tappiolle mennyt kausi ei suinkaan johtunut telkkarista, vaikkakin sekin omana osanaa painaa kylläkin tulosta miinukselle. totesimme vain että televisiointi lisää lajin tunnettavuutta ja sitä kautta helpottaa mm. Sponsorien hankintaa kilpailijoille... Päätimme jatkaa drag ryhmien televisiointia jatkossakin.... Ja lisäksi tarjota jatkossakin drag ryhmäläisille mahdollisuus edulliseen henkilökohtaiseen media pakettiin....Eli vaikka osallistumismaksua onkin aikaisemmin perusteltu osana tv-tuotantoa niin voi sen lukea niin jatkossakin, mut samalla sen voi lukea vaikka liima tukena 200-400m, tai kuivurin käyttö tukena, tai imun osamaksu tukena .....jne... Eli kohdentaminen on vaikeaa ja miltei mahdotonta... Mutta niin kuin aikaisemmin totesimme pyrimme elämään tällä budjetilla ilman korotuksia ja toivomme ettei kilpailuntasoon vaikuttavia säästöjä tarttis tehdä mahdollisimman vähän.... Ja voihan se olla et tulee tääs jätti hyvät säät ja megayleisöt ja kaikki taas kääntyykin hyväksi.... Ja mestareille jaetaan mahtipalkintoja... :D
     
  17. Käkö

    Käkö Gearhead

    Jaa, et sun mielestä on hyvä et street-ryhmät ei aja eeämmissä? :eek:

    Justjust, toi on kyl hanurista ja ei mee mun päähän mix street-ryhmät ei vois ajaa kesän isoimmissa kisoissa...

    Jos nyt ajatellaan ihan mitä vaan street-ryhmistä niin kyllä nekin on paikkansa ansainnut nitrokisoissa, on se nyt jumalauta ihime et tätä aletaan vatvoon taas, päästäkös me vaikka sit ehkä parin vuoden päästä ajamaan, voi v*ttu, ja jos joskus päästään sinne ajamaan tulevaisuudessa ni triniemi voi viettää vapaan viikonlopun silloin, triniemeä kun ei toi ajaminen nitrokisoissa tunnu kiinnostavan...

    Ja on se nyt ihime, saatana, et johtokunta on tämmösen asian päättänyt, päättäkää nyt siel johtokunnassa et noitten street-ryhmien tarvi ajaa missään fyyran kisoissa, eihän meistä ole kuin vaivaa ja rahan menoa yhdistykselle, voi v*ttu että kyrsii...

    Voi helvetin kuustoista ja se on sit sama ruåttiks ja drag-ryhmien kielellä.
     
  18. Jza

    Jza Double Gearhead

    ^ No montakos lähtöä kerkesitte tän vuoden nitroissa ajelemaan? Pro-luokat kuitenkin menee muista ohitte ja jos vähänkin kelit tökkii, niin streetit ei pääse edes radalle.
     
  19. joopa

    joopa 1st gear

    Hieno homma et ilmoittautumiset pysy ennallaan:).
     
  20. Henski

    Henski 1st gear

    Hyvä JZA. Streetit aloittivat jo torstaina ja ajoivat pudotukset perjantaina. Tais olla jopa 5 lajittelurundia ja täys pudotuskaavio loppuunasti.
     

Kerro tästä muillekin!