Spiraalijousi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Eyetech, 18.12.2016.

  1. BBC

    BBC Guest

    eipäs tuossa ole paljoa menetettävää, miksi et kääntele tuohon uutta päätä ja jätä tuon verran lyhyemmäksi. Niin ja miksi ei voi jenkeistä tilata yhtä jousta, aivan sama mistä se pehmopussi tulee. Minä tekisin tuosta vanhasta jousen ja kokeilisin mennä sillä
     
  2. johntravolta

    johntravolta Gearhead

    Ihme ettei suomirunkut tee. Ite jouduin kanssa hommia teettään ruotsissa. Siellä tehdään vielä työtä. Täällä vaan rutistaan. Jousihommista en tosin tiedä mutta kysy tuolta pienen lahden takaa. Posti kulkee jos ei leikkaa nurmikkoo.
     
  3. username

    username Gearhead

    ebay.com
    ja hakusana "mill quill spring"
     
  4. f34

    f34 Double Gearhead

    Jouset.commissa nimellä vakiovoimajousi
     
  5. valpas

    valpas Gearhead

  6. valpas

    valpas Gearhead

    Helkkari, tuo raitotuote oli ihan ekassa viestissäsi. (ei pitäs olla auttavainen ennen kuin lukee koko viestiketjun......:))
    En tiedä varmaks, muttan aika alusta on mennyt poikki, joten saattas pituus riittää pään uudelleen taivutukseen?
    Vois pystyä uudelleen kuumana pään taivuttelemaan, ja lämpökäsitelemään oikealla tavalla uusiksi koko jousen?
     
  7. päivystäjä

    päivystäjä 3rd gear

    Suomen erikoisjousi Timo 0401780558
     
  8. nuc-64

    nuc-64 3rd gear

    Mites tämä homma edennyt? Tuli itsellekin palautusjousen hankkiminen ajankohtaiseksi, kun hankin tällaisen http://aijaa.com/nM3XmP vanhan penkkiporakoneen. Vaikuttaa ihmeen siistiltä noin 60- luvun koneeksi, mutta jo ostaessa pinoli nahisti, eli erittäin raskas kääntää kammesta, eikä palauta. Äsken irrotin pinolin ja koitin saada poikkiakselin, jonka päässä kampi on, irrotettua, mutta ei irtoa. Sen verran katselin, että jousi on poikki, mutta se ei kyllä tuota pinolin naheutta silti kokonaan selitä...
     
  9. Eyetech

    Eyetech Gearhead

    Taittelin pään uusiksi, kun ei ketään kiinnosta tehdä
     

Kerro tästä muillekin!