Sportscar Breakfast Club Ilmailumuseolla tulevana lauantaina

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sports Car Club of Helsinki ry (SccH)', aloittaja Arttu T., 24.6.2014.

 1. Arttu T.

  Arttu T. 1st gear

  Tervehdys

  Pieni muistutus myös tälle foorumille - kesän kolmas Sportscar Breakfast Club järjestetään tulevana lauantaina, 28.6.2014 klo 10-12 Suomen Ilmailumuseolla, Vantaalla. Tapahtuma on kerho- ja merkkiriippumaton, kaikille urheilu- ja GT-autoilijoille tarkoitettu rento aamiaiskokoontuminen. Tänä vuonna osallistujakeskiarvo on ollut liki 150 autoa per aamiainen!

  Tervetuloa - https://www.facebook.com/events/264280847109753/
   
 2. Arttu T.

  Arttu T. 1st gear

  Re: Sportscar Breakfast Club Ilmailumuseolla tulevana lauant

  Tuleva lauantai on aina tulossa:

  Tulevana lauantaina järjestetään kesän neljäs SBC. Sääennuste: +25C, pilvetön taivas, kahvi kuumaa, munkit tuoreita, sämpylät rapeita.

  Ei siis mitään tekosyytä olla pois paikalta. Klik klik: https://www.facebook.com/events/298663353643100/
   
 3. Arttu T.

  Arttu T. 1st gear

  Re: Sportscar Breakfast Club Ilmailumuseolla tulevana lauant

  Kesän viides Sportscar Breakfast Club nostaa paikalle saapuvien autojen keskimääräisen hevosvoimalukeman varmasti tavanomaista korkeammalle tasolle - luvassa on nimittäin Supra Club Finlandin vierailu, ja etukäteistietojen mukaan paikalle on saapumassa peräti nelisenkymmentä Toyota Supraa. Myös turboahtimien keskimääräinen lukumäärä on varmasti korkeampi kun yleensä!

  Toisena yhteistyökumppanina toimii Toyota Suomi, joka tuo näytille vanhan liiton takavetoisten Toyotan urheiluautojen henkisen perillisen, mainion GT86:sen.

  Aamupalaa on tarjolla tulevana lauantaina 26.7. klo 10-12, paikkana tutusti Suomen Ilmailumuseo - The Finnish Aviation Museum osoitteessa Tietotie 3, Vantaa.

  Käykäähän klikkaamassa: https://www.facebook.com/events/566723076772505
   

Kerro tästä muillekin!