Sportside sohvapenkin tilalle jotain muuta.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja Harjis, 28.1.2020.

 1. Harjis

  Harjis 1st gear

  Millane projekti mahtaa olla ton 3 istuttavan sohvapenkin tilalle vaihtaa ns. tavalliset jakkarat? Kun alkaa olee täytteet aika loppuun kuluneet tossa sohvassa ja nähny nettiautossa myynissä olevissa pickupeissa sohvan tilalla ihan tavalliset penkit jotka omaan silmään ainaki sopii paremmin ja ois varmaa paremmat ajomukavuutta ajatellen. Auto on vuosimallia 88.
   
 2. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Gearhead

  Samaa mieltä, erillispenkit on paljon mukavampi kun sohva...eikä ole kovin kummoinen homma tehdä.

  Jos auto on ollut alunperin sohvapenkillä ja haluat asentaa tillalle alkuperäisillä jalustoilla olevat erillis jakkarat, niin joudut poraamaan lattiaan niille ne sisemmät reiät...yhteensä 4 kpl, 2 / puoli.
  Jos auto on ollut uutena erillispenkeillä, niin löydät lattiasta valmiit reiät.
  Sohvapenkissä ja erillispenkeissä on muuten samat jalat...käytännössä riittää jos erillispenkkien mukana tulee yksi pari lisää.
  Fleetside:ni on vaihdettu alkuperäiset SS 454:n penkit sohvan tilalle juuri tällä tavalla.

  Tarvikepenkit täytyy asentaa sen mukaan minkälaiset jalat niissä on...mahdollisesti joudut poraamaan uudet reiät lattiaan tai sitten teet vaikka lattaraudasta kehikon, joka kiinnittyy sohvapenkin reikiin lattiassa ja penkit sitten tähän kehikkoon.

  Sportside:ssani tehty näin, lisäksi etupenkkien välissä on vielä taittuva lisäpenkki, eikä lattiassa ole ylimääräisiä reikiä.

  Alkuperäiset penkinjalustat ovat siinä mielessä hyvät, että penkkien alle muodostuu todella hyvä säilytystila vaikka työkalupakille, vahvistimelle, CD-boxille tms...pikkarin hytissä kun ei ole koskaan liikaa tilaa tavaroille.
   
  Harjis tykkää tästä.
 3. Harjis

  Harjis 1st gear

  Hei kiitos vinkeistä, täytyy keväämmällä alkaa puuhastelmeen penkkejä!
   

Kerro tästä muillekin!