sportsman/pro et

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja supo, 22.1.2007.

  1. Hesus

    Hesus 1st gear

    Ilmottautumiset ja maksut hoidettu Motoparkkiin ja ekaan Alastaron kisaan. PET 1566

    Muita????

    Timo
     
  2. joteam1

    joteam1 Gearhead

    Ilmoittauduttu kaikkiin, ja maksettu kaks ekaa kisaa Sportman ET 1122 ja 1221 (osllistujalistassa virhe. Meidä laitettu SPET)
     
  3. Sapru

    Sapru 1st gear

    Korjasin osallistujalistaa, oisko nyt oikein?

    Hanski
     
  4. triniemi

    triniemi Gearhead

    Onhan se parempi kun munkin nimi jo näkyy! Mutta laita ihan rohkeasti erikseen "Sportsman ET / Pro ET" ja "Super Pro ET". Kun kerran ajetaankin Sportsman ja Pro yhdistettynä ja Super Pro omanaan. Ja korjaa muuten mun kilpailunumero, se on 1984, oon varmaan tuhertanu laput epäselvästi.

    eli
    SET = Sportsman ET,
    PET = Pro ET
    SPET = Super Pro ET
     
  5. Näyttäis meilläkin olevan virhe kuskin etunimessä, se on Atte, ei Arto. Sen voit Hanski kans korjata.

    T: Elukka Racing, Super pro et 1964
     
  6. supo

    supo Double Gearhead

    Pontiac laitettu kuljetusauton sisään ja muut vermeet kanssa.huomenna kun työläiset pääsevät töistä niin nokka kohti Motoparkkia.Tässä vaiheessa ISO KIITOS kaikille mukana olleille,ilman teitä tästä ei olisi tullut mitään.KIITOS!!!!!Terv:pro ET Racing,Pro Et 1337
     
  7. Sapru

    Sapru 1st gear

    Arto on nyt ristitty Ateksi.. ja korjaan noi ryhmät jossain vaiheessa kuten hjuvat herrat haluatte..

    piikkasen kato alkuun täällä löi tyhjää kun rupes tulee spettiä, settiä, tettiä jne... mutta onhan kauden alkuun mulla vielä runsas vuorokausi ennenkö livetarinaa tulee joten ehtii opetella...

    Hanski
     
  8. supo

    supo Double Gearhead

    Kiitos kilpakumppaneille hienosta viikonlopusta Pro ET ja Sportman ET.Tavataan Alastarolla kesäkuussa kisan merkeissä ja leppoisissa merkeissä.Toivottaa Pro ET 1337,Kari Laitinen, Kuopio
     
  9. triniemi

    triniemi Gearhead

    Aika mukavasti näkyy Alastaroon tulevan Sportsman/Pro ET kalustoa!
     
  10. heikki_vag

    heikki_vag 2nd gear

    Pro ET / 1000

    Meillä kävi hiukan huonosti Nitro nat`s .ssa. ensimmäiset pudotukset ja kuplasta nokka poikki. Vehkeet on jo kuitenkin purettu ja uusi nokka on tilattu USA .sta toimitus kestää n. Viikon mutta varmaa ei ole, että kerkeekö vehkeet viivalle vielä kalajoella. Yritys on kova ja nyt vaihdetaan samalla laatikkoon 3 & 4 uusiksi tavoite olisi kunnon keulat ja 1/4 mile: matala 11s. 8)
     
  11. Hesus

    Hesus 1st gear

    Toivottavasti saat osat ajoissa ja pääset Kalajoelle testaamaan uutta kombinaatiota ja hoitamaan niitä 11 sekan aikoja.
    Työn iloa

    Timo
    PET 1566
     
  12. supo

    supo Double Gearhead

    Joo,toivottavasti saat osat ajoissa.Keitellään kahvia ja välillä käydään ajamassa kaasu pohjassa radalla.Terv:pro Et 1337,Kari´Laitinen,Kuopio.Ps.Heiskaselle onnittelut vielä ja toivottavasti seuraavassa kisassa pääsen kuittaamaan tilanteen taas normitasolle keskinäisessä "taistelussa"
     
  13. OL550

    OL550 1st gear

    Onnittelut PET 1566:lle! Ja hauskana pointtina jäi mieleen sanasi: V***u onko täällä kaikki kuljettajat Timoja, vieraillesasi meitin loossissa tarinoimassa :rotfl:

    Vastaus:Ei ,mutta taitaa olla sieltä yleisimmästä päästä toi nimi :rotfl:

    t.Timo OL550
     
  14. Hesus

    Hesus 1st gear

    Kiitokset onnittelijoille.

    Kari, mä ymmärrän sun epätoivon. Koitetaan ny vain keskittyä ja katsotaan mitä Kalajoen rata meille suo. Toivottavasti ainakin ilmat olis hyvät.
    Karille tiedoksi, et nyt on pisteet oikein FHRA;n sivuilla, kiitokset kun huomautit asiasta.

    OL550 Timolle, niinkuin varikolla hämmästelin Timoja on aikas paljon, mut ei se haitata, niinku tiimi kave... henkilö sanoisi.

    Timo
    PET 1566
     
  15. heikki_vag

    heikki_vag 2nd gear


    Noh. katotaan kuinka ukon käy... varmasti tulen kalajoelle jos saadaan pelit ajoissa nippuun. kiitoksia supon tiimille laina mekaanikosta ja aamukahvista Hienoa meininkiä :lol:
     
  16. supo

    supo Double Gearhead

    Viikonloppuna kuului että saadaan ehkä Tuukan Mussekin viivalle pienen vaihdelaatikko vaurion jälkeen Kalajoelle mukaan.Toivottavasti Tuukka ja Heikki kerkiävät saada osat ja autot nippuun.Nähdään Kalajoella!!Terv:Kari Laitinen,Pro Et 1337,Kuopio
     
  17. heikki_vag

    heikki_vag 2nd gear

    Nokan pitäisi tulla tällä viikolla suomeen. Kiire tulee jos meinataan päästä kalajoelle. Ei se mitään ilmottelen kuinka tässä käy ja onhan näitä kisoja vielä joten ei luovuteta :p :wc:
     
  18. heikki_vag

    heikki_vag 2nd gear

    Näinhän tässä nyt sitten kävi, että meidän tiimi ei valitettavasti pääse osallistumaan kalajoelle. Nokkaa ei näy eikä kuulu... :( Mutta ajakaahan ennätyksiä pitäkee hauskaa. Me seurataan tilannetta täältä etelä-suomesta. Kiitosksia kannustuksista ja nähdään viimeistään Defa finaalissa.

    PRO ET/ 1000 8)
     
  19. supo

    supo Double Gearhead

    Voi perhana,ei mahda mitään Heikki,nähdään finaaleissa.Terv.Kari Laitinen,Kuopio,Pro Et 1337
     
  20. supo

    supo Double Gearhead

    Onnittelut Ojanperän teamille onnistuneesta viikonlopusta,Jatta näytti miehille Audin takavalot lajittelusta lähtien ja Janne tuli perässä pudotuskisassa.Kiitoksia muille luokkaan osallistuneille hienosta viikonlopusta Kalajoella ja toivottavasti finaalikisassa meitä on vielä enemmän kisaamassa voitosta.Terv:Kari Laitinen,Pro Et 1337,Kuopio
     

Kerro tästä muillekin!