Spring Nat's

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Putte, 10.5.2012.

  1. Putte

    Putte 1st gear

    Käsittääkseni nettikameraa ei ole koskaan luvattu eikä sitä ole ainakaan ihan heti tulossakaan.
     
  2. Putte

    Putte 1st gear

    Lunta ei satanut kertaakaan.
     
  3. jeemu

    jeemu 1st gear

  4. homer

    homer Double Gearhead

    Hienoa kalustoa ainakin on paikalla ollut. Mikä ja kenen tuo death dealer on?
     
  5. HM

    HM Gearhead

    Kysymys ei ole viitsimisestä tai haluamisesta. Tulospalvelukin tarvitsee yhden ihmisen ja jos sellaista ei ole, on vaikea asiaa hoitaa. Motoparkissa oli sen verran vähän toimitsijoita, että kaikilla oli kädet täynnä hommia ilman, että siihen olisi vielä jotain lisättykin. Tervetuloa kaikki vapaaehtoiset mukaan toimintaan. Kyllä tuolla hommia löytyy useammallekin.

    Pari sivua aikaisemmin Leinonen kirjoittaa että teknisten ongelmien takia tulospalvelu ei toimi.
    Sopisitte edes etukäteen että kirjoitatte samalla tavalla.
     
  6. Putte

    Putte 1st gear

    Johan Grippenbergin Lumina Ahvenanmaalta. Oli ajamassa SPS lisenssiä. Vaikuttaa olevan pikkulohkossa voimaa.
     
  7. Putte

    Putte 1st gear

    Pyysit jotain kirjoittamaan tänne tuloksia ja siihen ei kyllä olisi riittänyt väkeä oli sitten tekniikkaa tai ei.
     
  8. chevy -64

    chevy -64 1st gear

    Ei sitä varmaankaan ole luvattu,
    mutta olisihanse hieno.
    Vai mitä?
     
  9. makita

    makita 1st gear

    Saanen kertoa OMIA mielipiteitä ajanoton ongelmista. Se hässäkkä kuusen punavalon kanssa johtui varmaankin radalla yöllä / aamulla olleesta suuresta kosteudesta joka oli päässyt liittimeen. Siellä on useampi liitos, ja vian paikallistaminen vie valitettavasti jonkuverran aikaa. Tämän takia näen, ettei uudet ajanottolaitteet olisi välttämättä ratkaissut tätä ongelmaa.

    Laitteet testataan aina aamulla useamman kerran, mutta jostain syystä nämä häiriöt saattaa ilmetä vasta myöhemmin. ( sunnuntai aamunakin jouduttiin yksi kenno vaihtamaan jo ennen kisoja )

    Se on mielestäni aivan normaalia, että kerran tai kaksi kesken kisan joudutaan paria kennoa säätämään. Niissä on herkät säädöt ja aina joku tahtoo muuttua kun niistä ajetaan kolmeasataa ohi.

    Muuten kisat oli onnistuneet, eiks je? Radalle jääneet autot saatiin nopeasti pois, se isompi öljykeissikin saatiin nopeasti pois alta. Laitteet kehittyy, menetelmät kehittyy, ja tekijätkin kehittyy; tähänkin hommaan olisi jokunen vuosi sitten mennyt enemmän aikaa 8)
     
  10. patukaplas

    patukaplas 1st gear

  11. C-barge

    C-barge Gearhead

    Edelleen, vuosikokous päätti, että uudet ajanottolaitteet hankitaan tälle kesälle. En millään muotoa kyseenalaista toimitsijoiden toimintaa, eiväthän he voi ajanottolaitteiksi tai öljyttömäksi radaksi muuttua. Sitoumukset koskevat kyllä kilpailijoita varsin tarkkaan, mut jos joku on vähän vaikeempaa ku luultiin ni järjestävä taho ilmeisesti pääsee pälkähästä. Motivoiskohan vaikkapa osallistumismaksujen puolittaminen siihen saakka et ne sitoumukset on täytetty? Meinaan ihan oikeesti vaikee käsittää et ajanottolaitteiden hankkiminen on kapitalistisessa maailmassa mahdotonta. Eli jää jäljelle, ettei syyskokouksen päätökseen ole suhtauduttu riittävän nopeasti tarpeeksi vakavasti.
     
  12. Putte

    Putte 1st gear

    Hienoahan se olisi, mutta jonkun sekin pitää maksaa ja tuskinpa ne nettikuvan itkijät siitä kuvasta suostuisivat maksamaan.
     
  13. Jza

    Jza Double Gearhead

    Eiköhän tuohon maksaja löytyisi, jos vaan olisi kiinnostusta moista puuhata. Et sinäkään tämän foorumin käytöstä käsittääkseni maksa mitään. Paljonko olisi lähetettyjä viestejä, jos ne maksaisivat euron kipaleelta? :rotfl:

    "Menkää sinne Piaksämäelle jos haluatte autoista jutella."
     
  14. joopa

    joopa 1st gear

    Tässä kun näköjään uusista ja vanhoista ajanottolaitteista puhutaan niin onks se nyt niin et em-kisatkin menee niillä vanhoilla???
     
  15. patukaplas

    patukaplas 1st gear

    Kommentti tähän kuinka moni olisi valmis maksamaan esim 15e/pv kuten Tierpissä ? Onhan lähetys toki korkea-laatuinen. Jos todellakin kasataan tiimi kuvaamaan usealla kameralla ja live leikkaus, on kustannukset jotenkin saatava kasaan.
    Eli kuka suostuu maksamaan, mielipiteen ilmoittaminen ei sido ketään tässä vaiheessa
     
  16. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    --------------------------------------------------------------------------------

    Smart TV - Live Malmö | Robert Karström | Inlägg #142620| 2012-05-22 00:05 213.67.189.73


    Hej alla och tack till de som uppskattade sändningen även om den inte var 100% perfekt.
    Under helgen har vi provat otroligt mycket nya lösningar och kameravinklar, och jag har nog sprungit fler gånger till mål än det var TD repor. Tack "Bostic" Director From Hell! :)

    Avslutningen på helgen blev en historia för sig.

    Resan hem började med att vi var sist från banan och inparkerad av en traktor. Tack Micke Angelin SRIF för snabb respons med ditt tillkallande av förare.

    När vi sedan börjar rulla mot Göteborg så hör vi ett dunkande från framvagnen på bussen, vi rullar dock vidare men kommer vid 23:00 till Ängelholm då höger frambroms låser sig och vi håller på att ramma en långtradare vid omkörning, så det blev att sova över på en parkering.
    Team Trailerservice rycker ut och vi får bussen reparerad. Tack bröderna Holmberg

    Vi beger oss vidare igen mot Göteborg och ska stanna till på Hallandsåsen för att efterdra framhjulen efter reparationen av bromsarna, vi upptäcker då att bussen pissar vatten. Börjar bli bra trött på detta nu! Reparation igen, slangen som är trasig är självklart bakom motorn så man ser ut som en sotare innan man är klar.

    Vi beger oss åter mot Göteborg och vi kommer denna gång till Varberg där Tullen har razzia och självklart så stoppar de en Vit Turistbuss med svarta rutor.
    Vi får inte flytta oss från våra platser medan beväpnad polis med handen på pistolen samt tullare söker igenom bussen (som har en chaufför som ser ut som en sotare). Allt går bra och vi rullar vidare åter igen och är framme i Göteborg 19:30

    Hoppas ni vill titta in nästa gång vi sänder, denna gången hade vi tittare från 48 länder!

    För detta har vi fått 0kr i ersättning, jag har betalat för att alla ni ska få titta då vi valde att test sända lite.

    Totte som var speaker åt oss jobbade ideellt och betalde för en ersättnings chaufför till sin Lastbil. Tack Totte

    Ni som inte var nöjda med vår Gratis sändning kan välja att inte titta nästa gång eller åka till någon bana och erbjuda en bättre gratis sändning så sporten kan bli mer marknadsförd!

    /Robban
    Smart TV
     
  17. homer

    homer Double Gearhead

    Periaatteessa kyllä mutta käytännössä ei. Ei tuo oma nettiyhteys oikein suostu näyttämään liikkuvaa kuvaa pätkimättä.
     
  18. JuhaKuu

    JuhaKuu Gearhead

    Mie maksoin viime vuonna Tierpin lähetyksestä, innostus riippuu ihan hinnasta, laadusta ja katsomiseen käytettävissä olevasta ajan määrästä.

    Kummoloimalla hinnat saadaan varmasti innostus lopahtamaan.
     
  19. Jza

    Jza Double Gearhead

    Sama vika. Ja meitä on luultavasti paljon jotka haluaisivat seurata kisaa, mutta kenellä ei kuitenkaan ole aikaa ja mahdollisuuksia lähteä neljäksi päiväksi pyörimään varikolle.
    Mullahan tästä alastarolle ei ole kuin kivenheitto ja seuraan paikan päällä tavalla tai toisella, mutta luulis esim. ruottalaisia kiinnostavan miten ajot sujuu.
    Se on vähän isompi kynnys pitkämatkalaisille pakata kamat ja poppoo autoon, sulloa se laivaan joka maksaa tohon aikaan about saman kuin lento nykiin ja käyttää koko projektiin noin viikko aikaansa. Tohon sitten päälle liput, safkat ja majoittumiset niin ei taida pari tonnia riittää neljälle hengelle.

    Kuin että aukaisis terassilla bissen ja kattelis kahinoita samalla kun touhuu siinä muuta. En usko että tommoinen suomen katsojia jättää himaan juurikaan, mutta ulkolaisia se voisi tuoda lisää. Johtoa pitkin.
     
  20. Jussi N

    Jussi N 1st gear

    FIA Main Event kaksi ekaa päivää ilmaisia ja kaksi pudostus päivää 10 taalaa yhteensä. Ei mielestäni paha hinta.
     

Kerro tästä muillekin!