SRS merkkivalo / MB Sprinter

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja RB-440, 2.6.2008.

  1. WSE

    WSE 1st gear

    Riippumattomilla korjaamoilla moinen kuittaus saattaa olla huomattavastikin halvempi. Mb yhteensopivia testereitä on kuitenkin aika monilla.
     
  2. pekkosbill

    pekkosbill 3rd gear

    Esmes meillä, Hyvinkään Autoasissa vikamuistin luku Bosch testerillä maksoo muistaakseni 20-25 euria
     
  3. cenote

    cenote 1st gear

    Jos meinaat ajella MB:llä pitempään kannattaa harkita omaa vikakoodin lukijaa/nollaajaa. www.elekma.com
     
  4. RB-440

    RB-440 1st gear

    No nyt vaikuttaa kovasti siltä, että patterista olisi viimeinkin tullut ilmat pihalle.

    Konepellin alla on yksi akku, mutta saksankielinen ohjekirja kertoo, että kuskin penkin alla olis joku apuakku? En ole kerinnyt vielä katsomaan kun työt häiritsee vapaa-aikaa, mutta onkos ns. hajua, millainen pötikkä siellä penkin alla on? Tavallinen lyijyakku?
     
  5. Qjet

    Qjet 1st gear

    Hantin penkin alla. Samanlainen kuin konehuoneessakin.
     
  6. RB-440

    RB-440 1st gear

    Eipä ollut tupla-akkuja, ja Helmutin kirjasta huolimatta Sprinttereissä on kuulemma yleensä vaan yksi akku ja sekin konepellin alla, kuten tossakin näkyy olevan. Ei haittaa yhtään, kaks akkuahan tunnetusti maksaa enemmän kuin yksi akku.

    Näemmä näissä kannattaa vaihta akku siinä vaiheessa kun alkaa vähänkin epäillä, että pitäis vaihtaa. Stoppi on täydellinen, kun ei ole virtaa, ei ole yritystä ja automaattihehku imaisee heikon akun tyhjäksi alta aikayksikön.

    Vaikka ihan hyvinhän toi dolpiihini oli siellä kestänyt, viime vuosituhannen antiikkia näyttäis olleen.
     

Kerro tästä muillekin!