SSSP - RAUHA (rod,custom,muskelit ja muut USA hapatukset)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Akseli von Gardan, 20.8.2012.

  1. jyrkita

    jyrkita 3rd gear

    Re: SSSP - RAUHA (rod,custom,muskelit ja muut USA hapatukset

    Kivat kinkerit oli,piknik pöydälle oli käyttöä,ja Nippeli Tepolta löytyi muutama osa toivottavasti tapahtuma saa jatkoa ..kiitos järjestäjille
     
  2. Campala

    Campala Gearhead

    Re: SSSP - RAUHA (rod,custom,muskelit ja muut USA hapatukset

    Itse odottelin lauantaina aamusta tänne od:lle tietoa siitä onko koko tapahtumaa, kun keli näytti aika tuhnuiselta ja sateen varalle oli määritelty varapäiväkin. Jäi sitten lähtemäti.
    Tiijä sitten olisko tuolla naamakirjassa ollut infoa mutta siellä kun en ole enkä sinne mene.
    Hienoa että tapahtumia jaksetaan puuhata tänne itäisiin maakuntiinkin.
     
  3. Re: SSSP - RAUHA (rod,custom,muskelit ja muut USA hapatukset



    Tää oli kirjoitettu aika aikaisin lauantai aamuna , olis tässä vaiheessa jo kerrottu jos varapäivälle olis menty , näytti pitkän ajan ennuste ihan yhtä epävakaista , ja kelihän oli loppupelistä hieno!
     

Kerro tästä muillekin!