Stadin Cruising 5.7.2019

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja kautsi, 2.6.2010.

 1. Jamboolio

  Jamboolio Gearhead

  Kauppatorin cruisausta elokuulta

   
  three hundred tykkää tästä.
 2. Jymy70

  Jymy70 3rd gear

  Laitetaas nyt omasta kikottimesta kuva elokuun cruisingista. Pääsin valitettavan myöhään liikenteeseen ja malmilla ei ollu enää kuin muutama hassu auto, joten ajoin läpi ja suoraan kauppatorille.

  Mutta siinä kauppatorilla parkissa olessa tapahtui eka haaveri, vaikka 15 v olen näissä cruisingeissa käynyt. 18 v tyttö jysäytti sähköpotkulaudalla suoraan sport satelliten perään. Pieni lommo ja skraadu niin, että maalipinta rikki. Pienenä nyanssina vielä, että tytöllä ei minkäänlaista vakuutusta. Nooh, tää on tätä nykyaikaa.

  [​IMG]
   
  Vermilion tykkää tästä.
 3. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Jouduit vihreän siirtymän uhriksi.
   
  Jymy70 ja litres tykkäävät tästä.
 4. Jymy70

  Jymy70 3rd gear

  Rekkarikin sanoo SEIS, niin ihmettelen kyllä, miksi piti sellaisella vauhdilla tulla
   
 5. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Ehkäpä hän oli siinä uskossa että paha(= mies polttomoottoriautossa) väistää alempiarvoisena kun hyvä(= tyttö/nainen skuutilla) lipuu paikalle.
   
 6. Vermilion

  Vermilion 3rd gear

  Nyt on hieno auton keula, jotenkin tykkään. Todella harmittaa tollaset kolhimiset.... tiedä miten vakuutus tollaseen ottaa kantaa... jaksamisia.
   
 7. redneck1

  redneck1 Gearhead

  Ei kai sen sähkölautailijan välttämättä tarvinnut olla mikään viherkommunisti vaan ihan tavallinen ihminen.

  Ikävää aina jos autoille käy jotain. Korjaamisesta tulee usein kallista tai sitten kannattamatonta. Joskus reippaasti yli 10-vuotta sitten (n. vuonna 2006) olin isäni kyydissä kun oltiin viistoparkissa kaupungin keskustassa. Auton vierestä kulki jotain nuorisoa ja yksi niistä sattui kaatumaan polkupyörän kanssa auton kylkeen. Pakenivat paikalta eikä mitään korvauksia tullut. Isä vielä kirosi niiden perään. Niin ne lommot vieläkin muistuttaa siitä päivästä.

  Muutama vuosi eteenpäin niin kylätiellä on jotain pahaisia kakaroita jotka heittelivät useasti kiviä meidän autoa kohti. Siitä ei onneksi suurempaa vahinkoa tullut ja saivat kaikki jälki-istuntoa kun oli ilmoitettu koulun rehtorille.

  Autona oli molemmissa tapauksissa silloin vielä melko siistissä kunnossa ollut 80-luvun Caprice STW. Myöhemmin oli vielä toinen STW ja sekin sai kokea parkkipaikka kolhun suoraan poliisiaseman pihalla!!! Tekijää ei saatu ikinä kiinni kun kamerat näytti eri suuntiin. Jäljelle jäi vain valkoista maalia ja tänä päivänä etulokasuojassa on ruostunutta paljasta peltiä joka on hieman rutussa. Siitä on niin kauan aikaa että kolhijan auto on varmaan jo paalattu, mutta STW on olemassa tänäkin päivänä. Sitten vielä joku tuhosi tämän STW:n pistämällä jotain tankkiin.

  Tänä vuonna oli joku laittanut risun tuulilasiin.

  Yhdessäkään tapauksessa ei ollut kyse vihreästä aatteesta... Ainoastaan vahingoista, mielenvikaisuudesta ja kateudesta.
   
 8. maxvo2

  maxvo2 Double Gearhead

  Tuumittelin tuossa, että mitenkäs olisi homma kääntynyt ja millainen metakka noussut jos olisit vahingossa kopsaissut tyttöä Satellitella…
  Tiedostavat toimittajat saattaisivat kiljua kokoontumiskieltoa jo muutenkin ahdistetulle kauppatorille.

  ”Jenkkiautolla ajettiin sähköpotkulautailijan yli kauppatorilla”…..
   
  Vermilion, auburn ja juko7 tykkäävät tästä.
 9. Car nut

  Car nut 1st gear

  Ehkä syynä kuitenkin oli ihan vahinko. Autohan oli kuvan mukaan pysäköity väärin ja lisäksi varsin lähelle takana kulkevaa pyörätietä, ellei sitten osittain sinne pyörätien päälle. Se skuuttihan olisi ilmeisesti törmännyt tuohon sähkötolppaan sitten joka tapauksessa, jos ajeli väärässä paikassa. Ehkä näillä jotka aina vetoavat vihreiden, tai kommunistien olevan syypäitä kaikkeen autoihin ja autoiluun liittyviin vastoinkäymisiin, ovatkin itse sellaisissa perheissä kasvaneita ja nyt kapinoivat vanhempiaan vastaan, kun kokevat olevansa vihdoin "vapaita".
   
 10. Exami

  Exami 1st gear

  Skuutilla päin ajanut on korvausvelvollinen, jos henkilöllilyys tiedossa, niin poliisinkautta rikosilmoitusta menemään ja korvauksia hakemaan.. hiljattain toisenkin harrastajan autoa päin ajoi skuutti kuljettaja, pyrki karkuun, harmillisesti omaisuutta jäi matkanvarrelle ja näin ollen syyllinen löydettiin ja maksumies vaurioille löytyi..

  Osinhan näihin ajoneuvon vaurio hommiin ilkivalta vakuutukset, joka ei tiputa bonareita mutta omavastuut joutuu maksamaan...
   
  Vermilion tykkää tästä.
 11. Jymy70

  Jymy70 3rd gear

  ^mun tapauksessa tyttö hoiti ihan asiallisesti tapauksen eikä lähtenyt karkuun. Otin henkkarista kuvan ja ei siis kiellä mitään ja valmis korvaamaan. Just sain korjaamolta arvion ja 300 eur selviää, mutta onhan se iso raha nuorelle.
   
 12. Jymy70

  Jymy70 3rd gear

  Ihailtavaa spekulaatiota . Mutta tottakai oli vahinko... Kuka ajaa tahallaan tousen perään!

  Tyttö tuli siis suojatietä pitkin pressanlinnan suunnasta hanat kaakossa ja tarkoitus oli jatkaa siitä sujuvasti etelärantaa kohti... ei siis jarrutusta lainkaan ja eihän se siinä vauhdissa käänny vaan suoraan plymarin perään. Ja ainakin metri oli väliä pyörätiehen... ei mulla ole tapana parkkeerata pyörätielle .
   
  faffeli tykkää tästä.
 13. faffeli

  faffeli 3rd gear

  Pakkohan tän on olla trolli.......:) :)
   
 14. heleha

  heleha 3rd gear

 15. redneck1

  redneck1 Gearhead

  Oliko se nyt sitten viimeinen malmi ja sitten tulee Helsinki ja jyrää kentän pois?:(
   
 16. Kartsa67

  Kartsa67 3rd gear

  Malmin lentokentän alueelle rakentamisen on suunniteltu alkavan käytännössä vasta 2030-luvulla. Lähde: https://www.malmiairport.fi/ukk2/ Kukaan ei taida tietää mikä tuon alueen lopullinen kohtalo tulee olemaan. Väki on alkanut muuttaa Helsingistä pois kalliiden asumiskulujen takia ja tämä muuttoliike tulee varmasti myös tulevaisuudessa jatkumaan.
  https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000007938093.html

  Tarvitaanko tulevaisuudessa asuntorakentamista siinä määrin kuin tuonne Malmillekin on kaavailtu? Onko asumisen kustannukset sillä tasolla että sinne saadaan asukkaita muutenkin kuin yhteiskunnan tukimuotojen kautta. Se jää nähtäväksi. Toivottavasti tuo hanke kuopattaisiin kokonaan ja alue säilyisi sellaisena kun se nyt on.

  Mahtaako järjestävällä taholla(FHRA) olla mitään tietoa miten pitkälle näitä pre-cruisinkeja tuolla vielä voidaan järjestää? Ilmeisesti kenttää saa vielä käyttää virkistyskäyttöön?
   
  JouniK, redneck1 ja -71 MoPar tykkäävät tästä.
 17. Patwh

  Patwh 3rd gear

  JouniK, Arkkumies, Ace66 ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 18. 1320

  1320 Gearhead

  Viime kerralla ei oikein kelit suosineet, saman tien tuli reilumpi sadekuuro kun sai auton parkkiin Malmille. Vähän se sateli vielä myöhemminkin illalla, mut siihen nähden porukkaa oli yllättävänkin paljon liikkeellä. Ja taas näkyi sellaisiakin autoja mihin en muista aikaisemmin törmänneeni...:odcool:
  Yllä olikin tosi hienoja kuvia, tuossa vähän vähemmän hienoja kuvia lisäksi: https://tapahtumakuvia.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat+2021/Cruisings/Helsinki/Stadin+Cruising+3.9.2021/
   
  Arkkumies tykkää tästä.
 19. Ikonen-82

  Ikonen-82 3rd gear

 20. 1320

  1320 Gearhead

Kerro tästä muillekin!