Stadin Cruising 5.7.2019

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja kautsi, 2.6.2010.

 1. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  [​IMG]
   
  impala67, kaierkki, Desoto57 ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 2. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Puola puuttuu. Kävihän ne siellä antamassa tukea telakalla seonneen sähkömiehen aiheuttamien sotkujen selvittelyssä. Ja ovat parasta aikaa ainakin keski-Afrikan tasavallassa ja … Transnistaniassa ja … saas nähdä tuleeko ne itärajalta kun Natopaperit on laitettu matkaan.
   
 3. Lowry

  Lowry 2nd gear

  ^^Krim on Ukrainaa.

  Ilmeisesti myös ryssien suurlähetystöllä on tänään jotain mielenosoitusta mikä voi hippien lisäksi aiheuttaa haittoja liikenteeseen.
   
 4. max

  max Double Gearhead

  Viro,Latvia ja Liettua.
   
 5. KKOSKINEN

  KKOSKINEN Gearhead

  Mun mielestä tuon julisteen aikajanan pitäisi alkaa vuodesta 1945.
   
 6. karra

  karra Double Gearhead

  Suomi (1939), ei vaan onnistuneet.
   
 7. tinareki

  tinareki Gearhead

  Minusta se saisi alkaa vuodesta 1123, jolloin Novgorodin ruhtinas teki sota/ryöstöretken Suomeen... Sen jälkeen vuosisatoja on saatu pelätä ja tapella ryssiä vastaan. Pahimpia ovat olleet Suuren Pohjan Sodan taistelut Isovihan aikoihin. 1714 ryssät tappoi Napuen taistelussa 2645 Ruotsi-Suomen sotilasta yhtenä päivänä. Sen jälkeen koko Pohjanmaa poltettiin ja ryöstettiin. Syyskuussa 1714 Venäjän armeijan kasakat tappoivat yhtenä yönä yli 800 pakenevaa siviiliä Hailuodon saaressa kirvein ja miekoin. Vaikka Talvi- ja Jatkosota olivat verisiä ja kovia aikoja, jäävät niiden miestappiot pieniksi Isovihan aikaan verrattuna. Semmoinen Itäystävä...
   
  hartsa69 ja three hundred tykkäävät tästä.
 8. maxvo2

  maxvo2 Double Gearhead

  Euroopassa tapetaan ihmisiä kuin kärpäsiä. Ohjukset, lentokoneet ja panssaroitu kalusto työntää ryönää taivaalle.

  https://yle.fi/uutiset/3-12434848

  Nämä herrantertut nillittää poliisin suojissa tukkien liikenteen ja syyllistäen suomalaista veronmaksajaa. Poliisia en moiti koska heidän on pakko suojella tätäkin väkeä.
  Missä v….ssa on se tolkun valtuutettu tässä yhteiskunnassa joka sanoisi näillekin, että nyt loppuu pelleily. Menkää Pietarin kaduille tukkimaan liikenne ja kokeilkaa onneanne.

  Pitäkää malttinne cruisingissa tänään vaikka kuinka v…taa, turha ottaa rosiskeikkaa näiden takia.
   
  faffeli, litres, three hundred ja 1 muu tykkäävät tästä.
 9. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Vaihtoehto 2: Boko Haramin kenttäbordelliin työntekijöiksi tai Ukrainaan purkamaan rauhanarmeijan miinoituksia ja ansoituksia.
   
  impala67 tykkää tästä.
 10. 1320

  1320 Gearhead

  Hyvin oli porukkaa liikkeellä, itekin tulin hyvissä ajoin joskus puoli kuuden aikoihin ja kenttä oli jo melkein täynnä.:odeek: Malmilta ajeltiin illalla vielä Kauppatorilla käymään.

  Tossa jotain enemmän ja vähemmän epäonnistuneita kuvia, tällainen amatööri ja ilmaiseksi saatu kamera ei oo tuollaseen auringonpaisteeseen paras yhdistelmä.... https://tapahtumakuvia.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat+2022/Cruisings/Helsinki/Stadin+Cruising+6.5.2022/
  [​IMG]  Ainoa miinus, siinä illalla vähän ennen kun lähdettiin Malmilta, jotkut katseli mun Rambleria samalla kun heidän mukana ollut pikkupoika nojaili auton etulokariin ja jatkoi siitä kylkeä pitkin hankaamaan takaluukkua.:odrealmad: En pessyt ja vahannut autoa sen takia että jonkun idiootin olis hyvä siihen nojailla.:wc: Eli jos sinitakkisen pikkupojan vanhemmat lukee tätä niin katsokaa että oli viimeinen kerta kun nojailette mun autoon!
  Tässä nyt ei vahinkoa tapahtunut, sain pyyhittyä auton puhtaaksi mut kyse onkin periaatteesta... Tai ainakin mulle on opetettu jo pikkupoikana et toisten autohin ei kosketa, piste! Olisin tullut karjaisemaan et painukaa h......n mun autoon nojailemasta, mut olin senverran kaukana etten kerennyt.
   
  mikaa7146, maxvo2, eskoepäkesko ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 11. Patwh

  Patwh 3rd gear

  tinareki, Mika.V ja KKOSKINEN tykkäävät tästä.
 12. Ikonen-82

  Ikonen-82 3rd gear

  Parit räpsyt Malmilta

  https://orp.kuvat.fi/kuvat/2022/Cruisingit/Malmi+Pre-Party+6.5.2022/

  Kuvatsivusto on laittanut vinoraidoitukset kuviin, koska kuvia voi myös ostaa, eli jos joku ostaa kuvan vaikka kannatus mielessä, niin nuo vinoraidoitukset poistuu ostetusta kuvasta, eli sillä 2,50€ saa kuvan, muokkauksen jälkeisellä täydellä resoluutiolla ja kuvaajan vesileimalla. Ja jos haluaa kuvan ilman kuvaajan vesileimaa, niin sen voi tilata sähköpostilla info@orp.fi hintaan 18,60€kpl.
   
 13. matti R

  matti R 2nd gear

  Ostaisin jos oma auto olisi kuvassa. Olin kyllä paikalla.
   
 14. litres

  litres 2nd gear

  Noooh, onko tältä illalta kuvei? :D
  ¨
   
 15. eskoepäkesko

  eskoepäkesko 3rd gear

  Juu näin on. Kyllä harrastepelit on näytillä ja silmänilona, ei koeistuttavina ja lääpittävinä. Kauppatorilla äiti kahden lapsen kanssa meni autoni sisälle ottamaan itsestänsä kuvia, kun olin parin autonmitan päässä enkä ehtinyt estää. Jouduin korottamaan ääntäni, että ymmärsivät tulla ulos. Eivät mielestään tehneet mitään väärää, ottivat vain kuvia! Onneksi kaksiovisen vm 52 autoni verhoilu kesti ja namikat ja seisontajarru säilyvät kovemmilta otteilta, eikä autoni valunut mereen. Kokemukseni mukaan kaikissa kulttuureissa ei ymmärretä yksityisomistuksen koskemattomuutta ja avoimia autonäyttelyiden ideaa.
   
  mikaa7146, JYR, Desoto57 ja 1 muu tykkäävät tästä.
 16. three hundred

  three hundred 3rd gear

  Tän takia en ole torilla omallani ole käynnyt kun itänaapurin nuorison hätyyttelin konepelliltä pois makaamasta kun kuvasivat toisiaan…
   
  JYR tykkää tästä.
 17. Laszlo

  Laszlo 1st gear

  Itte olen joskus autoon nojailijalta kysynyt että, Ajattelit ostaa siitä sitten auton?.
  Tietenkin tullu vastauksena ihmetyksiä. Siihen voi todeta ; "No kun nojailet siihen kuin omaasi.
  Maksatko käteisellä? Osamaksukauppoihin en suostu!"
   
  JYR, Desoto57 ja three hundred tykkäävät tästä.
 18. Patwh

  Patwh 3rd gear

  esmi, Fuselage, Laszlo ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 19. litres

  litres 2nd gear

  Patwh tykkää tästä.
 20. Ikonen-82

  Ikonen-82 3rd gear

  Parit räpsyt Malmilta.

  https://orp.kuvat.fi/kuvat/2022/Cruisingit/Malmi+Pre-Party+3.6.2022/

  Kuvatsivusto on laittanut vinoraidoitukset kuviin, koska kuvia voi myös ostaa, eli jos joku ostaa kuvan vaikka kannatus mielessä, niin nuo vinoraidoitukset poistuu ostetusta kuvasta, eli sillä 2,50€ saa kuvan, muokkauksen jälkeisellä täydellä resoluutiolla ja kuvaajan vesileimalla. Ja jos haluaa kuvan ilman kuvaajan vesileimaa, niin sen voi tilata sähköpostilla info@orp.fi hintaan 18,60€kpl.
   

Kerro tästä muillekin!