Stadin Cruising 5.7.2019

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja kautsi, 2.6.2010.

 1. heikka

  heikka 3rd gear

  Tervehdys teille kaikille nuorille porukoille ja vähän niille vanhemmillel
  kin, laitetaan autot kuntoon ja ajetaan!
   
 2. MercComet

  MercComet Gearhead

  Kilvitetyn kaluston puute ja laiskuus voitti! Vielä on kesää jäljellä... :D
   
 3. kautsi

  kautsi 3rd gear

  Just tuli kotiuduttua, tulihan tuolla melkein viis tuntia oltua taas kuvaamassa, kuvia tulee täältä suunnasta jossain vaiheessa. 8)
  Porukkaa oli taas tolkuttoman paljon!!!
   
 4. fe390

  fe390 Gearhead

  Joo, oli porukkaa. Kauppatorin turistikujan läpi tuli ajettua, mutta ei sinne enää pysäköimään mahtunut klo kasin kieppeillä.
  Niinpä pitkästä aikaa tuli oikeasti cruisailtua, ja sehän oli oikeasti hauskaa!Muutama kuva tuli otettua. Lähinnä tuulilasin läpi, ja melko poikkeavasta kalustosta.
  http://www.vanhary.org/Galleriat/Stadin ... eskuu2010/
   
 5. juko7

  juko7 Double Gearhead

  jalkamiehenä

  kiva oli käydä jalkamiehenäkin kun "ykköskalustoa" ei ole "ehtinyt" vielä näin "alkuvuodesta" saada liikenteeseen 8)

  vaan sitten taas pakollista purnausta itäystävistämme, joku ryssä yritti kai huvikseen aukoa ovia marjapuuronvärisestä -58 Impalasta joka maineikas suomiauto, sanoin jotain muttei vissiin menny oikein jakeluun. Olettaako ne että "mikä on sun on myös mun?" :mad: pitäkää huolta toisistanne tai ainakin toistenne autoista... :odroll:
   
 6. zejk

  zejk 1st gear

  Aikoja sitten meiltäkin janoinen Per Släpi yritti vohkia kosanderin autosta cruisingissa. Ossi pamautti konnaa turpaan ja kinkerijuoma jäi meille. Höh....tarinan opetus...olis vaan rosmo silloin vienyt putelin niin ei olis ollut olojakaan ....
   
 7. Kilpeläiset

  Kilpeläiset 1st gear

 8. lazy cruisers

  lazy cruisers Gearhead

 9. kautsi

  kautsi 3rd gear

 10. MiikkaL

  MiikkaL Gearhead

  Olipahan mahtavat cruisingit!! Ja samalla tuli otettua revanssi säidenhaltijasta, joka pilasi toukokuun kekkerit. Nyt oli sään lisäksi kaikki kohdallaan: paljon upeaa kalustoa liikkeellä, rutkasti yleisöä, hieno meininki... ja onhan se kiva olla "turistinähtävyytenä" ihastelevien ulkomaalaisten kameranlinsseissä luomassa positiivista Suomi-kuvaa :D

  Illan kruunasi hauska sattuma. Hämärässä kesäyössä, lähes tyhjällä kehä-ykkösellä mun '59 Mercuryn eteen kurvasi '60 Mercury Leppävaaran rampista. Siinä sitten ajeltiin peräkkäiset vuosimallit peräkanaa Tuusulantien liittymään asti. Terveiset vaan mustan '60 Merc:n miehistölle 8)
   
 11. Kilpeläiset

  Kilpeläiset 1st gear

 12. kautsi

  kautsi 3rd gear

 13. fe390

  fe390 Gearhead

 14. kautsi

  kautsi 3rd gear

 15. kautsi

  kautsi 3rd gear

  Lisäilin äsken 200 kuvaa apteekin kulmilta..
   
 16. lemmy

  lemmy Gearhead

  Pidän näistä Sinun kuvista. Hienoja ovat
   
 17. kautsi

  kautsi 3rd gear

  Kiitos vaan, hyvä kun kelpaa. 8)
  Kameroita ja kuvaajia tontilla näkyi hemmetisti, laittakaahan vielä muutkin niitä otoksia esille..
  Hyviä kuvia ollut tähän asti esillä olleet. Ai niin ja fe390:lla oli unohtunut ekan satsin kohdalla apinasuodatin eräästä kuvasta pois päältä.. :lol: :oops:
   
 18. rane58

  rane58 Double Gearhead

  Tuo vai..? :wink:

  http://www.vanhary.org/Galleriat/StadinCruisingKeskuu2010/photo39.html
   
 19. kautsi

  kautsi 3rd gear

  Yes Sir! :rotfl:
   
 20. W-409

  W-409 1st gear

  Voishan noita kuvia latailla, mutta on sellanen homma nuo kaikki laittaa latautumaan, että en taida alkaa... Hieno cruising, rupeaa vaan olemaan kauppatori kyllä tolla automäärällä jo melko pieni paikka, mutta eipä niitä taida isompia olla...? Sillon oli hyvä kun oli jäähallin parkkiksella, sinne ainakin mahtuis. Hietsussa olis taas kiva pitää, mutta eihän tuolla saa olla kovin myöhään...? No, toivottavasti ens.... Tai siis elokuussa olis taas hyvä ilma.
   

Kerro tästä muillekin!