Stadin Cruising 5.7.2019

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja kautsi, 2.6.2010.

 1. Jymy70

  Jymy70 Gearhead

  Re: Stadin Cruising 5.4.2013

  eipä kestä. Siellä oli kyllä ihan kunnon valokuvauskalustoakin paikalla, joten eiköhän niitä kuvia jossain vaiheessa linkitetä tänne lisää.

  Vapun jälkeen on varmaan jo kunnon pärinät... 8)
   
 2. Elky70

  Elky70 Gearhead

  Re: Stadin Cruising 5.4.2013

  Auto oli seissyt koko talven ja heikolta näytti tänne pääsy, mutta jälleen kerran Suuri kiitos Jampalle jeesistä että saatiin Kelly liikenteeseen ja päästin omalla kärryllä tänne.

  http://tdp.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat/Stadin+Cruising/2013/April/

  Tuolla läjä hätäisesti otettuja kuvia. Jotenkin ei vaan päässy ny kuvausfiiwikseen :oops:
   
 3. NikkeNakkertton

  NikkeNakkertton 1st gear

 4. Hoodooman

  Hoodooman 3rd gear

  Re: Stadin Cruising 5.4.2013

  Muutaman asteen lämpö karsii vielä väkeä, toukokuussa toivottavasti omallakin ensi kertaa mukana.

  Mitä noi tähdet Elky70:n ja NikkeNakkertonin kuvien alla merkkaa, joissain viis, joissain kolme, suurimmassa osassa ei yhtään?
   
 5. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Double Gearhead

  Re: Stadin Cruising 5.4.2013

  Se tuo Kalun Fordi on kyllä upea! 8)
   
 6. kole92

  kole92 1st gear

  Re: Stadin Cruising 5.4.2013

  Mukavastihan tuota kalustoa näytti olevan kauppatorilla mitä kuvista katsoi, kun ei itse päässyt paikan päälle. Oma kalusto vaati vielä pientä hienosäätöä mutta toukokuun cruisingeissa ollaan mukana, miksei jopa aikaisemmin.
   
 7. Maria

  Maria 1st gear

  Re: Stadin Cruising 5.4.2013

  Kuvia voi arvostella asteikolla 1-5.
  Eli 1 tähti ok ja 5 muy bueno.

  Kautsin kuvat oli mukavia katsella. :D
   
 8. Ikonen-82

  Ikonen-82 3rd gear

 9. Bomber#1

  Bomber#1 Gearhead

  Re: Stadin Cruising 5.4.2013

  Tuli tossa jo viime kesänä sellainen mieleen, et oisko jengillä innostusta tai varaa kuluttaa 10l ylimääräistä bensaa ihan oikein cruisailemalla pientä Stadilenkkiä? Nythän toi otsikon nimi on jo vähän harhaan johtava, sillä 99% kalustosta käy parkissa tai vain kääntymässä tossa kesällä ahtaalla kauppatorilla.

  Tosta kauppatorilta pääsis helposti pohjoisrantaa pitkin sörnäisten rantatielle, sieltä junatien kautta teollisuuskadulle, sieltä jäähallin parkkiksen ohi nördenskiöldinkatua mechelinkadulle, josta pohjoista hesperian katua pääsis hietsun rannan kautta takas mechelininkadulle(22.00 jälkeen vois vetää suoraan mechelininkatua), jota kautta hietalahdenrantaa hernesaaren lenkki ja sieltä kaivarin kautta olympiaterminaalin edestä takas kauppatorille... Jos osais niin tosta sais varmaan jonkun googlemaps reittipiirustuksenkin?

  Tosin voihan toi olla haave-ajattelua, et jengi oikeesti vielä cruisailis noilla harraste-autoillaan. ;)
   
 10. sbf

  sbf Gearhead

  Re: Stadin Cruising 5.4.2013

  Kruisaile joskus kehäkolmosen ulkopuolelle lahden tai porvoon cruisingeihin.
  Niissä viime kesänä myös cruisattiin.
   
 11. Bomber#1

  Bomber#1 Gearhead

  Re: Stadin Cruising 5.4.2013


  Molemmissa on tullu käytyä ja ylimääräiset kilsat ei pelota, nou hätä.

  Lähinnä olenkin huolissani tästä Stadin legendaarisesta "cruisingista", joka on vuosien varrella muuttunut pelkäksi kauppatoripönötykseksi. :wc:
   
 12. hummer1

  hummer1 3rd gear

  Re: Stadin Cruising 5.4.2013

  Todella hyvä idea!!!
  Lainaus:Tosta kauppatorilta pääsis helposti pohjoisrantaa pitkin sörnäisten rantatielle, sieltä junatien kautta teollisuuskadulle, sieltä jäähallin parkkiksen ohi nördenskiöldinkatua mechelinkadulle, josta pohjoista hesperian katua pääsis hietsun rannan kautta takas mechelininkadulle(22.00 jälkeen vois vetää suoraan mechelininkatua), jota kautta hietalahdenrantaa hernesaaren lenkki ja sieltä kaivarin kautta olympiaterminaalin edestä takas kauppatorille

  Tämä otetaan käyttöön seuraavana Stadin Cruisingina!! Ehkä vielä pientä muokkausta reittiin, mutta erittäin hyvä idea, Helsinginkatua myöten pitää ajaa ehdottomasti siellä parhaat kaverit kommentoimassa ja yleisöä riittää.
   
 13. JariV

  JariV 2nd gear

  Re: Stadin Cruising 5.4.2013

  Loistava idea. En oo aikoihin jaksanut enää cruisingissa käydä kuin ehkä kerran kesässä satunnaisesti. Parkissa seisovat autot ei vaan jaksa kiinnostaa enää. Liikkeellä ollessaan ovat hienoja katsoa, joten täytyy tulla heiluttelemaan mäntiä tolle lenkille.
   
 14. timppa50

  timppa50 2nd gear

  Re: Stadin Cruising 5.4.2013

  Jep: nyt kirjoitetaan ASIAA..... sopikaa mistä lähtö? ja lähtöaika? (esim.alkuillasta tasa tunnein) ja lisäksi Cruising reittejä voisi olla ns. lyhyt- lenkki, jossa ehdottomasti Hesari mukana. ja ns. pitkä lenkki, josta jo kirjoitettiinkin. Ajokautta odotellen!!! 8) !
   
 15. Elky70

  Elky70 Gearhead

  Re: Stadin Cruising 5.4.2013

  Noh, onha tota puhuttu. Toivon mukaan ei jää enään puhumisen asteelle. Vois ottaa jonkun vaihtoehtoisen parkkiksen kanssa jos vaikka porukka intoutuis suhaileen sitä väliä... esim. Hernesaari on suht rauhallinen ja kivaa maastoa kuvata... näin niiku kuvaajan silmin... ;)
   
 16. timppa50

  timppa50 2nd gear

  Re: Stadin Cruising 5.4.2013

  SIINÄ on siis jo sopiva UUSI runko: (kauppatori ennallaan) HUOM!!! Lisäksi cruisinkiin lähtö Hernesaaresta esim. tasatunnein alk.klo 18.00, kunnes reitti tukossa.... siitä matka menee sopivasti k.torin ohi ,REITTI ehdotus edellisissä viesteissä.SIISPÄ joku laittaa reitin viestiketjuun.ONKO PAHA RASTI??? 8)
   
 17. JariV

  JariV 2nd gear

  Re: Stadin Cruising 5.4.2013

  Ainakin yks ongelmakohta tossa on ja se on koottu lähtö Kauppatorilta. Liikennevalot pressanlinnan kulmilla katkoo letkan. Ehkä toi aloitus olis hyvä tehdä jossain muualla ja silleen että se päättys Kauppatorille. Tää on vaan ehdotus.
   
 18. timppa50

  timppa50 2nd gear

  Re: Stadin Cruising 5.4.2013

  Tosi on, Mutta jos lähtö onkin Hernesaaresta ja ajetaan Hietsun suunnan kautta Kallioon ja sieltä K.torin suuntaan, niin kauan kuin reitti toimii. Unohdetaan K.tori itse ajoista ,Kruisinki-REITTI voisi TODELLA olla toisaalla, loppuillasta esim. sinne sitten.(mielipide) :eek: HÄH!
   
 19. JariV

  JariV 2nd gear

  Re: Stadin Cruising 5.4.2013

  No tää olis mun ehdotus:

  Kokoontuminen Velodroomin parkkikselle, Messukeskuksen viereen Mäkelänkadun varrella. Siitä liikkeellelähtö jollain sopivalla kellonlyömällä ja ajo Pasilan läpi jotain reittiä Nordenskiöldinkadulle, Jäähallin ohi, Mechelininkadulle, mahdollinen kiepaus Hietsussa, Rautatiekatu, Mannerheimintie, Bulevardi, Telakkakatu, Merisatamaranta, Ehrenströmintie (Kaivopuisto) ja sitten Laivasillankatua ja Etelärantaa pitkin Kauppatorille.

  Halukkaat voi sitten aina siirtyy uudestaan Velodroomille odottamaan uutta lähtöä. Tai sutasta Espaa pitkin Bulevardin kulmaan liittymään uuteen kohtaan. Tai ajaa Sörkän Rantatien kautta toisiin paikkoihin reittiä. Olis mahollisuuksia. Vois tehä pientä tai isoo kiekkiä ihan miten ite haluu.

  Toi on yks ehdotus missä olis mukavia mutkia ja nättejä näköaloja. Olis stadilaisillekkin nähtävää.
   
 20. kaierkki

  kaierkki Gearhead

  Re: Stadin Cruising 5.4.2013

  Tää on hyvä 10-4

   

Kerro tästä muillekin!