Stadin Cruising 5.7.2019

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja kautsi, 2.6.2010.

  1. kautsi

    kautsi 3rd gear

    Mites se räktoppi noin aikaisin kotiutui?
    Tuli käytyä torilla pyörimässä, helvatan komee sää ja komeita autoja oli taas paikalla.
    Laitan omat kuvat sunnuntaina esille, nyt täytyy mennä nukkumaan, aamulla aikainen herätys ja nokka kohti Oldtimer Runia.. 8)
     
  2. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    vinkuvia kakaroita takapenkillä, "meill on tylsää, lähretään kotiin/ vaimolla aikane herätys "
     
  3. faa

    faa 3rd gear

    on se kyllä aina mukava työkseen ajaa autoa tuolla kaupungilla, kun on cruisingit samaan aikaan. Hienoja autoja, kun tulee vastaan lähes joka kadun kulmassa.

    Ehkä vielä joku kerta yövuoro ei osu näille päiville ja ehtii itsekin osallistua
     
  4. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Kindehän oli kotona portipielessä kuin "teinipoika" valmiina. Ilme kertoi kaiken : Joko mennään 8)

    Perhanan virkakoneistot kun päätökset kestää. Kindelle Barraan mustat kilvet ja veropäätös :soosoo: Olisi eilenkin ollut ainut Barracuda, vai jäikö multa näkemättä?
     
  5. Slant6

    Slant6 3rd gear

    Että miten meni?
     
  6. Slant6

    Slant6 3rd gear

    Ilma oli täydellinen, porukkaa oli erittäin paljon, kalusto äärimmäisen hienoa, jopa se hapolla ruostutettu lada sykähdytti hienoudellaan... Mutta....:
    Eikö sen vitun kuminpolton nyt vois jättää vaikka kokonaan sinne kotikylille eikä tuoda OLLENKAAN kauppatorin läheisyyteen? TYHMÄNKIN pitäisi tajuta että koko homma voidaan kaupungin toimesta lopettaa jos muun liikenteen seassa pitää alkaa kikkailemaan ja homma ei pysy aikaisemmin hyvin "sivistyneenä" ja näyttävänä kokoontumisena. Sitäpaitsi fillarillakin voi sudittaa MUKULAKIVILLÄ! Se ei vaadi autolta mitään.. PRKLE!
     
  7. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Tuntuu, että näitä "kuminpolttajasankareita" joita typeriksi urpoiksikin kutsutaan löytyy nykyään joka kulmasta. Eikö noille oikeasti mee millään kaaliin, että tolla käytöksellä ei tarvitse kohta kokoontua enää minnekkään kun siihen puututaan :mad:

    Jos suditella haluatte ja muille sen näyttää, tulkaa toki FHRA Street Cup tai West coast StreetCup kapinoihin näyttämään miten vehkeet sutii ja kulkee jos kantti kestää. Mitä toki kovasti epäilen :poff:
     
  8. Annie

    Annie 1st gear

    Oli aika hyvä ilta.
    Mie sain rutistaa yhtä ihanaa naistakin pitkästä aikaa.
    Joo vaikka hetero oonkin mutta silti.Voi mahoton.
     
  9. kinde

    kinde Gearhead

    JOPA KESKI-IÄN YLITTÄNEITÄ KELTAISELLA GM-konsernin autolla. :mad:
     
  10. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Jeees. Hyvä meininki, 8)

    vaikka Karuselliin ei päässytkään perinteiselle munkkikahville, kun tie oli poikki. :argue:
     
  11. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Kun ei ole tuota "race" autoa eikä taida tullakaan niin mielestäni DS 325 kyllä kirjoittaa asiaa. Street Cupit ovat niitä paikkoja joissa voi esitellä sitä voimaa. Siinä vaan lienee se "huono" puoli, että saa lapun käteen miten se voima välittyy ja auto kulkee....
    Saattaapi tulla pettymyksiä?

    Olihan se kornia katsella jannut polkee surutta vilkaassa liikenteessä ja jalkakäytävät ihmisiä täynnä...

    Mitäs JOS lähtee lapasesta?
     
  12. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Niin ...
    Sen keltaisen GM-konsernin auton burnis oli aika maltillinen parin metrin päästä katseltuna verrattuna muutamaan muuhun esitykseen.Tai sitten suoritti useamman, joista osa jäi näkemättä. Toki voidaan aina keskustella, kuuluuko sekään tuollaiseen paikkaan.
    Ainakin sininen Porsche suoritti melko vauhdikkaan poistumisen, mutta ilmeisesti kuskilla oli vakaa luottamus siihen, että auto pysähtyy mukulakivillä yhtähyvin kuin kiihtyykin.
    Poistuessani seisoi siinä "portilla" porukkaa, jotka englanniksi yllyttivät "burn some rubber!" ja tehostivat sitä kädellä näyttämällä, mikäli ei muuten olisi perille mennyt.
    Tyydyin toteamaan: "Do it yourself with your own car, if you have one".
    Tämä jälkeen löytyi sitten opittua Suomen kieltäkin, koska vastaukseksi sain "kusi, kusipää"
    Takanani tullut 80-luvun Camaro (sorry jos syyllistän väärin) puolestaan otti yllytyksen vastaan ja pisti reippaasti pallot pyörimään.
    Mutta, kuten jo edeltävät kirjoittajat mainitsivatkin, uhka tapahtumien kieltoon ei ainakaan vähene tälläisten asioiden takia.
    Varmaa on se, että jos lähtee lapasesta ja oikeasti johonkin sattuu, siitä ei hyvää seuraa harrastukselle. Media repii aiheesta varmasti hulppeat otsikot korostaakseen autoharrastuksen vaarallisuutta, tietysti ympäristöhaittoja unohtamatta.
     
  13. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Tohon kuminpolttoongelmaan on nolo mutta helppo ratkaisu. Paikallahan on useita laadukkaita kuvia ottavia valokuvaajia. Nää tyypit laittaa noiden älykääpiöiden tekemät burnikset vaan tänne nettiin, korostaen kuvakulmaa niin, etä rekisterikilpi näkyy. Senjälkeen joku lainkuuliainen ja asioista välittävä herrasmies tai nainen lähettää ne kuvat Poliisin nettipalvelun. Parhaassa tapauksessa parhaat burnikset palkitaan oikein Euromääräisellä maksulapulla Valtion suuntaan. Ja ääliöiden kyseessäollessa kolmannen Cruisingin jälkeen kun sama on toistunut nää ääliöt poistuvat Cruising vahvuudesta luonnostaan kun Poliisi vie niiltä kortin pois :lol:

    Luulisi varoittavan esimerkin antavan lopuille paikalle sapuneille vähän ajattelemisen aihetta :rotfl:
     
  14. vekkuli poju

    vekkuli poju 1st gear

    kuvia olis kivempi katoo kun ei ite pääsy paikalle. kun lukee näitä iän ikuisia ei ko saa poltaa kumia vai onko hienoo poltaa kumia. kummankin asia kanastajia täältä löytyy ja sit väänetään parin sivun stoorit ja käden väänöt samasta aiheesta.
     
  15. lazy cruisers

    lazy cruisers Gearhead

  16. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Samaa mieltä, mutta niin kauan kun näitä tapauksia riittää, niistä myös riittää keskustelua, halusimme tai ei.
    Muutama kuva tuli itsekin otettua, mutta tällä hetkellä Kuvablogi.com ilmoittaa seuraavaa:

    Kuvablogi on hetken poissa käytöstä teknisten ongelmien vuoksi.
    Näillä näkymin saamme palvelun toimimaan viimeistään viikonloppuna.

    Mun mielestä nyt kyllä on jo viikonloppu menossa, mutta ehkä sitten joskus ... :odroll:
     
  17. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Jooooo :rotfl:

    Kuvia van kehiin. Varsinkin niitä burniskuvia niiden pellejen autoista :rotfl:
     
  18. Annie

    Annie 1st gear

    Se kuvablogi on jo parin viikon ajan ollu hetken poissa käytöstä. :odroll:
    Niillä on toi hetkinen aika pitkä aika.
     
  19. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    Yhtenä kuvaajista voinen vastata omasta puolestani. Yhtäkään burnista en joutunut näkemään. Kuulin kyllä, et nyt jossain nakki laulaa. Mopoilijan kanssa ollaan keskusteltu tästä. Se, että menee kuvaamaan burnailijaa saa burnispellen luulemaan, että toiminta on jees. Tää on ku lapsen kasvattamista tai koiran koulutusta. Kun ei anna huomiota niin into tehdä väärin laantuu. Jos laantuu ku ressulle tulee UHMA! Tosin ymmärrän ton toisenkin näkökannan. Kuvia kehiin ja dissausta ni eiköhän tokene. Tästäkin kokemuksia JO NIIN SURULLISEN KUULUISISTA PORVOON TORIN POLTTELUISTA. Se sama käryttelijä jatkoi Sipoossa. Multa meni hermot ja otin burniskuvia. Kylläkin "salaa" takaa päin. Pistin yhden sinne muiden cruisailukuvien joukkoon. No kuvan kommentointi puolesta / vastaan meni sille tasolle, että mun piti poistaa kuva. Jopa mulle tuli kommentteja tyyliin "Kusipää" jne... Semmosta en kuvasivuilleni halua! Pitäis perustaa tommosille kuville uudet kuvasivut :-?

    Mä yritän saada ne Tatin Ruisinkin kuvat nettiin jonai päivänä. Ääääh just vähä aikaa sit kotiudiun Ruukista ja kone tos purkaa korttia. Huomen aamusta Alastarolle!
     
  20. sbc350

    sbc350 Gearhead

Kerro tästä muillekin!