Starlettiin viispykäläinen?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Lettu, 5.6.2002.

  1. Lettu

    Lettu Gearhead

    ..oon ajellu tolla starletilla ny ku sevyn loota oottaa toimenpiteitä ja mietiskelly että saiskohan starlettiin viispykäläistä. Tuon neloslootan huolsin viime kesänä eli on toimiva peli, mutta kun kone meinaa huutaa yli 90 nopeuksissa sevverran että 5vaihteinen ois paikallaan.
    Ei mulla sen vauhin päälle, mutta saispa litranen nuhapumppuki vähän huilia..
    - vm 82
    - vakio KP60L 2K-kopalla
    Kokemusta mikä loota tohon asettus?
     
  2. Rubberduck

    Rubberduck 1st gear

    Tähtösessäsi on tod. näk. K40-laatikko. Toyota on tehnyt myös K50-lootaa, samaa askia, mutta 5-vaihteisena. Löytynee tuoreemmista DX-Corolloista. Käynee "heittämällä"... :grin:
     
  3. 5KinKP60

    5KinKP60 1st gear

    Jos K50 ei kestä niin T50 on seuraava valinta. Tämä laatikko on vakiokamaa Carinoissa ja vaikkapa LiteAcessa. LiteAcen laatikko on siitä hyvä että se käy suoraan kiinni K-moottoriin. Muiden mallien T50 ei käy, ja tarvitset erillisen kytkinkopan. Näitä ovat rallimiehet teettäneet aikanaan jonkinlaisen lukumäärän
    Saatavuus: Keltainen Pörssi - 'kilpa-autot ja varusteet'. Muista lähteistä maksaa isoa rahaa, jos sitä riittää niin selaa Vauhdin Maailman keltaisia sivuja. Esim 'SM-Racing' sekä 'Rallysystems' myyvät Toyota tavaraa.

    Rallysystems myy välitettyjä Volvon laatikoita jotka saa sovitettua mihin tahansa takavetoiseen. Ja kyllä kestää.
     
  4. Lettu

    Lettu Gearhead

    OK, hyvä, tiedätkö onko t50sen pituus sama, eli käykö nykyinen kardaani sen kanssa?
    vanhan kytkin ja t50nen ei liene ongelma?
     

Kerro tästä muillekin!