Starsky&Hutch (ja Gran Torino)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Granaatu, 24.4.2004.

  1. Granaatu

    Granaatu Gearhead

    Olettekos käyneet jo katsomassa mainion Starsky&Hutch leffan. Käytiin emännän kanssa katsomassa ja sekin tykkäs kovasti vaik epäilikin ennalta kun se ei mikään poliisileffafani. Komedian puolellehan se kyllä enemmän menee ja vauhtia piisaa pitämään ikävystymisen kaukana. Mua nyt tietenkin kiinnosti tuo Starskyn upea FORD GRAN TORINO. Starskyllä on räväkkä ajotapa, kumi sulaa ja V8 ärjähtelee, komeita kuvakulmia ja makeita ajostuntteja. Tietty täytyy kärsiäkin kun tietää miten niissä hyppystunteissa sille autolle oikeasti käy. Suosittelen joka tapauksessa, varmasti suurimmalle osalle jenkkiharrastajista kolahtaa noi ajokohtaukset sekä 70-luvun (mihin leffan ajankohta sijoittuu) autot mitä leffassa näkyy runsaasti. Ja varmana huumorikin puree. Leffan saitti: http://starskyandhutchmovie.warnerbros.com/
     
  2. Granaatu

    Granaatu Gearhead

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Granaatu 2004-04-24 03:21 ]</font>
     
  3. vespa68

    vespa68 Gearhead

    Leffaa ei ole tullut vielä nähtyä, mutta silloin joskus se alkuperäisen tv-sarjan punavalkoinen GranTorino syövytti pikkupojan (semmoinenhan sitä on vieläkin) mieleen arpeutumattoman haavan.
     
  4. Badabum

    Badabum 1st gear

    Katsoin leffan muutama kuukaus takaperin pc-versiona... ja täytyy kyllä todeta sen olleen aika hirveetä jööttiä lukuunottamatta hienoja autoja, joten en todellakaan suosittele kenellekkään.

    Torino oli kyllä ...tanan hieno.
     
  5. Granaatu

    Granaatu Gearhead

    Okei. Ei se kai sitten kaikille kolahda mut mulle ainakin, ja tuntu siellä teatterissa muitakin naurattavan. Mut mikä leffa yleensäkään näyttää hyvältä PC-versiona (ilman tekstejä?)? Leffan sisältö jos ei miellytä niin ei sitten.
     
  6. Badabum

    Badabum 1st gear

    Ei se leffa paljon muutu oli tekstit tai ei, riippuu vähän katsojastakin kuinka tuo enklanti luistaa. Ja siirsin muuten sen leffan 32" töllöön katottavaks, ettei se nyt ihan mikään 14" monitori sentään ollut... katossa olis ollut kyllä videotykki, mutta toi töllö saa yleensä riittää.
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    Helvetin hyvä pätkä, saa nauraa ja paljon. JES!!
     
  8. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Toivottavasti on paremmin tehty kuin tv sarja aikanaan. Ykskin kohtaus oli kun istuivat foordiin ja ennen ku se automaattivaihteinen foord oli edes käynnissä tautanauhalta kuului kun manuaali vaihteinen GM suditti asfaltilla.
     
  9. SpedeX

    SpedeX 3rd gear

    Mielestäni oli pirun hyvä leffa.
     
  10. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

  11. Chrome

    Chrome 1st gear

    Mä tykkäsin, poliisi leffana ei juhli mutta komediana kyllä hyvä.

    Maltoin jopa kattoa lopputekstejä ja siellähän olikin kuvaus kämmejä jossa Torinoa sitten kolhittiinkin (ja nitkautettiin).
     
  12. Karva

    Karva Gearhead

    Jos jostain löytys ... Gran Torino jossa oli joskus VAP-666 kilvet, ostan takas kotiin ...

    :-o :-o :-o
     
  13. Anonymous

    Anonymous Guest

    Hot rod:issa oli tarinaa ko.elokuvan autosta.
     
  14. Coolaid

    Coolaid 1st gear

    Joo ihan hyvä leffa mun mielestä, suosittelen. Wilsonin ja Stillerin kemiat pelaa. Mut siis mikään autoleffa tää ei ole, mitä nyt pari stunttia johonkin väliin on ängetty. Mun mielestä siinä olis voinu olla pari pidempää takaa-ajoa, mut sit olis kai komediallisuus kärsiny.

    Lopussa vaan oli pieni bugi kun annettiin ilmi, että torino on manuaaliaskilla, mut sitten kun kuvassa vilauttettiin poljinosastoa niin automaatti se kyllä oli (tai ainakin joku niistä torinoista, kuusko niitä tehtiin leffaa varten?)
     

Kerro tästä muillekin!