Startin loppu? Eldorado -71

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja matti R, 18.7.2019.

 1. Karpov

  Karpov Gearhead

  Riippuu niin startistakin. Perus sbc starttiinkin täyskunnostuosar, hiili, säädin, solenoidi ja helat kiinanpaskana ois maksanu 5-10€ vähemmän mitä uus startti
   
 2. Jussi289

  Jussi289 Gearhead

  Hiilissä on paljon muutakin erilaista ku pelkkä "kovuus".
  Kiinalaiset startin hiilet ei välttämättä ole startin hiiliä muutaku mitoiltaan.
  Ja koko ja se "kovuus" on viimesimmät asiat, jolla hiilen sopivuus varmistetaan.
   
 3. matti R

  matti R 2nd gear

  Kaapelit ja maajohdot startin suunnalla irrotettu, putsattu ja kiristetty. Nyt toimii selvästi paremmin lämpimänä. Seurataan tilannetta. Ei siinä startin päässä mitään tukea ollut, pitää sellainen kehitellä. Helat voisi vaihtaa talvipuhteena jos sinne asti päästään. Kiitokset Seevulle varaosatarjouksesta.
   
  fenix ja Seevu tykkäävät tästä.
 4. matti R

  matti R 2nd gear

  Molemmat helat vaihdettu entiseen starttiin. Irroituksessa oli yksi johto niin tiukassa että bakeliitti halkesi solenoidin päästä. Vaihdoin sen uuteen. Hienosti pyöritti kylmänä. Ongelma olikin lämpimänä starttaus, sen sujuvuus nähdään myöhemmin keväällä.
  Startin tuki ilmeisesti pitää rakennella itse kun sopivaa valmista ei oikein löydy mistään. Etuvetomalleissa tuki on erilainen kuin takavedossa, ilmeisesti startti on asennettu vähän alemmas.
   
 5. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Muistitko yön yli öljyssä uittaa helat? Jos et, niin kuivat helat kuluu het vällein väljiksi. Ellei ne ollu autosähköverstaan myymät valmiiksi öljyllä kyllästetyt. Laakeripronssi on niin huokoinen että puristamallakin saa imeytettyä jos on kiire kasata.
   
 6. matti R

  matti R 2nd gear

  Helat oli about kuukauden mukavassa öljykylvyssä, ja ennen asennusta vielä puristelin sormilla öljyä niihin.
  Kiitos ohjeista!
   

Kerro tästä muillekin!