Startin rele/solenoidi jää päälle

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja zilverado, 29.8.2019.

  1. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    No niin, tuo onkkelma oli sitten paljon monimutkikkaampi kuin muistinkaan.
    Oikeen jostain alan lehdestä kauan sitten siitä luin.
     
  2. 4d sedan

    4d sedan Double Gearhead

    Mutta ei ilmeisesti ihan jokapäiväinen ongelma Cumminsien starteissa, yhden idustrial-moottorin mukana tullutta starttia tutkin ja totesine etten kunnosta sitä, koska takakansi oli ruostunut puhki.
    Onneksi löyty huokeella muuten vaan tulvassa uponnut startti kunnostusaihioksi.
     
  3. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Niin no, miten sen miettii. Ameriikois myydään siihen starttiin vahvistettuja solenoidin mäntiä ja niitä kontaktoripaloja joihin se osuu. Jos se ei olis ollu ongelma niin tuskin olis ruvettu tommosta tuotetta edes valmistamaan? Ei ne amerikkalaisetkaan nyt niin tyhmiä ole ainakaan noissa pisnis-hommissa. Tuo on meinaan se syy siihen. Sitte siitä löytyy lukemattomia topiceja ja niihin osallistujia jotka kertovat samasta asiasta joten jotain feelua niissä on?

    Täälläkin od:lla on luulen vissiin kaikilla menny ram cumminseista usiampi sammutinsolkku joka on syy seuraus oire. Omassa on menny useita ja nyt viimeeksi laitoin uudet releen, solkun ja sitten tein sen diodi lisäyksen.

    Jokainen olkoon omassa uskossaan autuas. Laitoin itse varmuuden vuoksi mutta niinhän vanhalla piiallakin on tissit.
     
  4. 4d sedan

    4d sedan Double Gearhead

    ^Joo voi olla näinkin.
     
  5. zilverado

    zilverado 2nd gear

    Uusi startti ja rele, niin nyt toimii. Liekö huono startti hajottanut toistuvasti uuden releen.
     
  6. pptalo

    pptalo Gearhead

    Muutama kuukausi sitten kaverin fordissa oli tämä ongelma. Startti jäi päälle n. joka 5 kerralla. Yritin laittaa sammutus diodia (teollisuus) kelan rinnalle, mutta en saanut toimimaan. Piruuttani kokeilin laittaa kuormaa startin rinnalle H7 polttimo. Kertaakaan ei jäänyt startti päälle sen jälkeen. Tällä PATENTILLA todettiin korjatuksi. Varmaan jokin vastus olisi ollut hienompi. Mihin tämä perustuu en tiedä, mutta seuraava tämän ongelman kanssa painia voisi kokeilla auttaako sillä.
     
    Powerstroke ja Nikuzai tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!