Startin takakiinnike

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Vani76, 6.10.2003.

  1. Vani76

    Vani76 Gearhead

    Mihin chevyn suorankutosen startista tuleva takakiinnike on alunperin kiinni moottorissa, öljypohjan ruuvin alla vai mittatikun juuressa olevassa reiässä. Omassani kun ei ole koko rautaa ja starttia tartteis vähän tukee kun meinaa välillä vähän kääntyä vinoon.

    Jos jollain olisi myytävänä kyseinen häkkyrä, niin kiinnostaisi. Kuvakin olisi kiva.

    Rupee pikkuhiljaa tulemaan taisteluväsymystä ton ###keleen startin kanssa, kohta ostan ....
     
  2. mjo33400

    mjo33400 Gearhead

    Kun kukaan ei vastaa tähän, niin minä yritän. Mulla on chevy van ja siinä oli kiinni lohkossa, mutta pultti oli poikki ja laitoin raudan niin, että oli öljypohjan pulteissa kiinni. Tärkeintä on se, että se rauta on siellä todella kiinni, muuten tulee ongelmia.
     

Kerro tästä muillekin!