Startti krähisee 307Y:ssä..

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Rocket engineer, 6.4.2011.

 1. Rocket engineer

  Rocket engineer 1st gear

  Aloittti yllättäen krähinän yhdessä tavallisessa startissa kaupan pihassa ja nyt vaan kräsähtää joka kerta. Aikaisemmin toimi kuten piti ilman ääntä ja eleettömyyttä.

  Eli onko kokemusten valossa joku kiinnityspultti esim. löysällä, jolloin asento on päässyt muuttumaan? Laakerit/ puslat finaalissa, jolloin myös hammaskulma pääsee muuttumaan?

  Vai joku bendix-ongelma? Ja onkos noissa vapaakytkintä käynnistymishetkeä varten? Voiko sellainen jumittaa?

  Kräsähdys on - kuin käynnissä starttaisi, mutta tulee vain kovana käyntiin lähdön hetkellä ja ihan startin alussa lievempänä hampaiden osuessa hammaskehään?

  Ovatkohan startinhampaat saaneet kipeää? Vetolevyn hammaskehän hampaat?

  En saa autoa ylös kuin pihassa, jossa on parhaillaan rospuutto meneillään, eli ei asiaa auton alle kotosalla, ellei halua upota mutaiseeen hautaan auton kanssa.

  Kokemuksia, kokemusperäisiä diagnooseja? Arveluita?

  Millaisia kokemuksia teillä on noista nykyisin myydyistä kiinastarteista? Vai millainen homma on itse "peruskorjata" tuollainen GM-startti? Löytyykö suositeltavia korjaussettejä?

  Mitenkäs muuten noiden strattien ristiinvaihdettavuus Oldseissa? Onko erihammasmääräisiä starttikehiä, ja kiinnityksiä, kuten SBC:ssä? Vai sopiiko kaikki 1964-90 startit ristiin Olds v8:ssa? Siis jopa dieselin startti?

  Ekakertaa starttiongelmia ikinä Oldseissa..  :mad:
   
 2. nihthe-2

  nihthe-2 1st gear

  Ota vaan startti irti lähtee alakautta verraten helposti irti. Jos on puslavikaa tai bendix on viallinen niin ei paljon kannata korjata sillä uusi startti maksaa hiukan yli 100 euroa . Tosin on tehty todennäköisesti jossain aasiassa, mutta itselläni on ainakin pelittänyt jo kohta 2v.
   

Kerro tästä muillekin!