1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästekäyttömme. Lue lisää.

Starttirele

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Anonymous, 19.5.2002.

 1. Anonymous

  Anonymous Guest

  Minkäkokoinen (virta) rele olisi sopiva
  starttireleeksi. Tarkoituksena olisi käyttää
  alkuperäistä virtalukolta tulevaa johtoa ohjauksena ja vetää solenoidille uusi
  johto suoraan akulta, releen kautta kytkettynä.
   
 2. ana57

  ana57 1st gear

  Iso, virta on arviolta 50 A (veto + pitokäämi), kun vetokäämi irtoaa piiristä (solenoidin kytkeydyttyä) vita pienenee n kolmannekseen. Kannataako ?
   
 3. Anonymous

  Anonymous Guest

  Menee hieman oho aiheesta, mutta kysynpä kuitenkin :smile:
  Onko monella 6,2 DSL motivaattorilla varustetussa autossa ollut ongelmia solenoidissaan? Mulla lähti välillä auto käyntiin, mutta joskus ei edes solenoidista suoraan akulle virtaa laitettaessa...
  Viime viikolla huomattiin että solenoidin pää oli haljennnut. Tuttu sähkömies kertoi vian olevan suht yleinen, eli onko moisia kokemuksia kellään??
   
 4. Degenerated

  Degenerated Gearhead

  Euro-GM:ssä kyllä. Vaihdoin jo kerran toisen(käytetyn) startin ja putsasin solenoidin mut sama jatkuu. Tosin ne ei ollu halki. Eipä tää kyl paljo auttanu...
   
 5. impala1968

  impala1968 Gearhead

  Eipäs liity solenoidin halkeamiseen mutta gm:n starttaamiseen auttaa usein fordin solenoidi joka on siinä apukuskin puolen lokasuojassa. Herätejohto sille ja siitä paksu johto startille jonka herätepiuhaan lyhyt piuha paksusta kaapelista. Nyt alkuperäinen solkku saa täyden akkujännitteen eikä jotain x volttia alemman joka tulee virtalukon ja useiden liitosten kautta. Fordin solkku on viileämmässä paikassa kun alkuperäinen jolloin kuumana starttausongelmat helpottaa hieman.
   

Kerro tästä muillekin!