Steel Seal kokemuksia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja jariha, 7.7.2017.

  1. jariha

    jariha Double Gearhead

    Eli lupaavat kansipahvin korjaantuvan ko. tökötillä? Onko kukaan kokeillut tuotetta ja jopa saanut aineella nesteet pysymään niille tarkoitetuissa tiloissa? pitäis lättäpäässä saaha pysymään liemet pois öljytilasta ja meinottelin jos kokeilis? tuli tilattua väärä pahvikin niin sitä suuremmalla syyllä:)

    http://steelseal.fi/
     
  2. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Vois kokeilla jos ois vittumainen homma vaihtaa kansipahvi. Jos ei niin en kokeilis.
     
  3. josu

    josu Gearhead

    Ihan höpö höpö juttuja,jos on kannetiiviste ongelmaa niin se ei parane kuin vaihtamalla uusi tiiviste/tutkimalla vian aiheuttaja.tällästä paskaa voisi myydä vaikka ostosteeveessä.
     
  4. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    Ei liity aiheeseen ja enkä MoParin koneita niin tunne, mutta ei ne vedet pitäisi voida kansipahvin kautta mennä öljytilaan. Eihän kannessa ole vedellä paikkoja mihin vuotaa, muutakuin pihalle, tai palotilaan ja sieltähän se tulisi savuna pakoputken päästä.
    Epäilenkin vähän vakavempaa vikaa, kuten halkeama lohkossa...
     
    jariha tykkää tästä.
  5. jariha

    jariha Double Gearhead

    niin minäkin:(
     
  6. jariha

    jariha Double Gearhead

    niinpä joo ju ja jaa onhan se totta mutta.. niiijooo jos ei oo vaihtoehtoa jotta vaihetaan?? pihamaalla meillä ei ainakaan toistaiseksi onnistu?
     
    Muokattu: 8.7.2017
  7. f34

    f34 Double Gearhead

    Saman tyyppinen aine kuin motonetista saatavat paikka-aineet Holts, Thurmo, Bars jne...
    Tuota Bars merkkistä laittanut kolmeen eri autoon vuosien varrella. Vuodot on pikkuhiljaa tyrehtyneet. Eikä syylärit ole mennyt tukkoon muitten peloittelusta huolimatta. Kun ohjeen mukaan etukäteen pesee järjestelmästä mujut pois.
     
  8. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Jos halkeama on niin silloinhan toi olisi varmasti paras kokeilla ensimmäisenä.
     
  9. BaronCruiseri

    BaronCruiseri 1st gear

    Ite kokeilin 6.2dieselissä Holtsin wondarveldiä. Ei toiminut tässä tapauksessa, kun puhaltaa sylinterin paineet jäähdytysnesteeseen ja tekee painetta syyläriin sekä pulputtelee paisarissa.
    Holts paljon halvempaa kuin Steelseal.
     
  10. 6PPC

    6PPC Double Gearhead

    Jos kerran lupaavat, niin sovi myyjän kanssa, että heidän piikkiin kansipahvin (tai saattaa olla kuparikin, jos lättäpää-aikakauden moottori) vaihto jos ei korjaannu.
     
    rane58 tykkää tästä.
  11. josu

    josu Gearhead

    Mitähän luulet kun tuota kysyt,nauraa sut kaupasta pihalle........
     
    rane58 tykkää tästä.
  12. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Tuota noin...en usko tuon litkun toimivan kaikissa tapauksissa, enkä uskonut aluksi ollenkaan kun kuulin siitä...mutta olen ollut keväällä vieressä katsomassa kun tuolla litkulla on "korjattu" Fiat, joka nosteli lämpöjä ja teki painetta.
    Kaverin naapurissa asuu Keravalaisen varaosaputkan myyjä ( jariha tuntenee Frontin ) ja mentiin katsomaan kun hän kokeili tuota litkua tuttavansa Fiat:n.

    Kyllähän se aluksi lähinnä vaan huvitti :lol: ...Ai toiko muka toimii, ei helwata :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

    Katseltiin kun laski nesteitä pois, kaatoi litkut sisään vesiletkun kautta suoraan kiertoon, paisariin vettä jatkoksi ja Viiatti käyntiin...kierrokset pariin tonniin...oltiin ihan varmoja että kohta tulee jotain jostakin pihalle, mutta eikös mitä !!! :odeek::odeek::odeek::odeek:
    Eihän se mitään lämpöjä nostellut, ei tullut höyryä putkesta, eikä pullauttanut vesiä ulos saatikka keittänytkään...vähän siinä meni kyllä sanattomaksi, lähinnä vaan että OHO, sehän taitaa toimia ?? !!! :odeek: :odoops: :odoops:
    Sitten sen pitä antaa jäähtyä, no ei jääty sitä enää katselemaan, vaan lähdettiin.

    Pari kertaa olen kysynyt kaverilta että vieläkö se Viiat Töpötin liikkuu ja kuulemma liikkui vielä alkukesästä ja se "korjaus" tehtiin joskus Huhtikuussa.

    Varauksetta en tuohon usko vieläkään, mutta saattaa tuolla päästä tienpäältä kotiin jos litkupullon pitää mukana noin varuiksi.
    Niinhän tuo väitti myyneensä sitä keväällä jo monta pulloa ja vain yksi turbodiesel oli ollut missä ei ollut toiminut...no myyntipuheita voi aina olla.
     
    Rotten tykkää tästä.
  13. rane58

    rane58 Double Gearhead

    On kyllä aika arvokasta litkua! o_O
     

Kerro tästä muillekin!