steeroids corvetteen..erot sb/bb

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ohjauslaitteet', aloittaja coupe 74, 24.2.2005.

  1. coupe 74

    coupe 74 1st gear

    noin kerrotaan..

    "1963-1979 small block kits have a pressure power steering hose with a different phase angle than the big block pressure hose. "

    minkälaiset erot noissa on?

    pointti on jos nyt tilaan pikkulohkoon sopivan niin saanko sen käymään joskus myöhemmin isolohkon kanssa??? tai toisin päin, vai meneekö niin et teki niin tai näin niin aina väärin päin

    aluks pelleillään pikkulohkolla mut tarkotus on tehdä isolohkosta kunnon kone joskus tulevaisuudessa..
     
  2. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Mä heitin isolohkon nokalle.

    Käytin kaikki vanhat pikkulohkossa ollet ohj. tehostimen osat.

    Ei kai niissä ole eroa kuin letkujen pituudessa sentti tai kaksi.
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Just katselin samaa Camaro -70:ssä muutama ilta sitten factory assembly manualista: Letku on sama molemmissa mosissa, mutta paineletkun kiinnitys tulee eri kulmaan pumpussa. Takaapäin katsottuna toisessa letku laitettiin osoittamaan alaspäin klo 4:seudulle, toisessa noin klo 6 (siis melkein suoraan alaspäin).

    Camarossa sbc:n kanssa letku on hieman tarkemmin aseteltava, mutta bbc:n kanssa se on jo löysempi koska kiinnityspiste on etenpänä.

    SummaSummarum: Yksi letku mutta kiinnittäessä ne ruuvataan eri kulmiin mosasta riippuen.
     
  4. KTM

    KTM Gearhead

    Alkuperäisessä simpukka + kevennin systeemissä isolohkolle on omat letkut. Letkujen päässä olevissa metalliputkissa on SB:ssä ja BB:ssä kulmat vähän erilailla. Oikeanmalliset on aika ikävät asetella paikoilleen ja väärän malliset hiukan ikävämmät asentaa. Ero ei ole suuri ja letkut käy ristiin.
     
  5. coupe 74

    coupe 74 1st gear

    thänx 8)
     

Kerro tästä muillekin!