Stenhoj dk 7150 200l kompura

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja manun, 8.3.2021.

  1. manun

    manun Gearhead

    Tuommonen vanha ja hyvä kompura olis, v2 pyttynen. Varmaan paljo pyöriny ja vähä tehottoman olonen. Mistä tuommosen kunnostuksessa kannattas lähtee liikkeelle? Hoonia pytyille ja saakohan esim männänrenkaita mistään jos kuolee tunnu.
     
  2. fsvaasam

    fsvaasam Gearhead

    Riippuu kuinka vanhasta on kyse saako osia. Tecalemit Oy ilmeisesti maahantuo stenhoj merkkiä joten sieltä voisi kysäistä tarkemmilla specseillä. Kannattaa purkaa ensin ja katsoa mitä tarvitsee.
    Itsellä -70 luvun atlas copco ja sylinterit vielä lähes virheettömät. Vika saattaa olla myös kannen läppäventtiileissä jos tehoton.
     
  3. manun

    manun Gearhead

    Okei. Vm. On 82.kesällä sitä pyöritän niin muistelin että ei jaksanut nostaa painetta kuin 8bar vaikka pyöri kauan. Pitää varmaan käyttää kannet irti.
     
  4. fsvaasam

    fsvaasam Gearhead

    Läpät saattaa olla karstoittuneet ja vuotaa siksi. Hyvällä tuurilla karstat pois ja toimii.
     
  5. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Noi on sitkeitä vehkeitä. Mulla on samanlainen vuosimallia 1974. Viime kesänä siitä meni moottori ohjauskontaktorin hajoamisen takia (yksi vaihe pimeni). Säiliön vaihdoin pari vuotta sitten, mutta kompressori itsessään on alkuperäinen.
     
  6. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

Kerro tästä muillekin!