Stockholm Open 2012

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja turbofriik, 3.9.2012.

  1. turbofriik

    turbofriik 1st gear

    Tämä olikin uusi näkökulma asiaan. :D :rotfl:

    Mennäänpä sulkemaan toi E18 ja ajetaan kunnon kaavio vaikka siinä pitkässä tunnelissa. Jos myö se suljetaan niin kait siellä voi vetää vapaasti kisaa? :argue: :poff:

    Suosittelen kirjoittajille käyntiä joku vuosi Stockholm Openissa. Seisomapaikkoja autojen taakse ei vaan oikein pysty varata etukäteen. Mutta fiilistä on vähän erilailla kun Alastaron katsomossa.
     
  2. Putte

    Putte 1st gear

    Todennäköisesti noihin sulkemisiin on poliisin lupa. Muussa tapauksessa poliisi puuttuisi asiaan ja kun Ruotsin poliisi puuttuu johonkin laittomuuteen, on toiminta ihan erilaista kuin suomalaisilla pullamössö poliiseilla.
     
  3. Jza

    Jza Double Gearhead

    Täh? Tarkoitat siis sitä laumaa, joka ei saanut rahakuljetusauton ryöstäjiä kiinni, vaikka serbian poliisi toimitti heille kaiken mahdollisen tiedon aiheesta :lol: http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art- ... 00391.html

    Mulla on tuosta suomi-ruotsi poliisiasetelmasta vähän päinvastainen kuva jäänyt.
    Mä en jaksa uskoa, että tuohon on lupaa ja jos sinne tungetaan sata autoa + kisaajat blokkaamaan liikenne, niin milläs se poliisi siitä läpi menee? Sama kuin suomessa, kun eka airbusin 380 kävi täällä, niin jengi parkkeerasi autojaan motarille. Minkäs poliisi tekee, jos siinä on 500 autoa ja yksi partio liikenteessä :rotfl:
     
  4. peltsi

    peltsi Gearhead

    Kyllä noissa videoissa näkyy miten poliisit on paikalla ja yleisöä on tuhansia. Kyllähän suomessakin on erillaisia tapahtumia järjestetty suljetuilla motareilla. Se on vaan puuhamiehistä kiinni mitä ne tapahtumat on.
     
  5. Jza

    Jza Double Gearhead

    Joo, se poliisin tehtävä tuommoisen lauman keskellä on lähinnä minimoida vahingot. Näitkös jossain järkkäreitä, pelastuskalustoa, ampparia, palomiestä ja sen semmoista? Ai et? Miksi et? Olisiko lupa saatu ilman niitä? :lol:

    Ihan sama mulle. Kelpaisi moinen suomessakin, mutta ihmettelen tosiaan että miten noi ei mätki jätkille rapsuja jälkikäteen jos ei heti onnistu, kun ovat aika tunnettuja nimiä. Täällähän saa sakot jo huhujen perusteellakin...

    Viime vuodelta: http://www.youtube.com/watch?v=TxhjfZ51rTg saatesanoilla
     
  6. turbofriik

    turbofriik 1st gear

    Meinaatte että poliisi kerää (pysäköinti)lipputulot valtion kassaan? :rotfl: Nyt loppu pojat se liiman haistelu.. :rotfl:

    Tossa esim. meidän räpsimiä kuvia ja videota vuodelta 2008 - eikä ollut poliisi ohjaamassa liikennettä - vaan yritti käytännössä enemmänkin sitä estää. :soosoo:

    - Kuvat
    - Videot

    Ja ihan asiameno oli myös 2010.
     
  7. shark

    shark 3rd gear

    No tuota kaverit "Hold your horses" :lol:

    Olen tuolla ollut 90 luvulla useasti kun kaverit ajoi ja kyllä siihen ei poliisin siunausta saa,punkt slut.

    Tukholman poliisilla on vaan hiukan enemmän tekemistä ja tää ei ole prio ett.
    On toki monia poliiseja jotka voi ylipuhua ja tekevät "ylimääräisen kierroksen muualla"ja sillä välillä keretään ajaa pari kiekkoa ja seuraavaan paikkaan.
    Monet poliiseistakin tykkää että olis 30 uimahallin vastapainoksi saatava edes yks rata Tukholman seudulle.
    Yleisö on mukana estämässä takaa tulevien poliisien etenemisen ja osanottajat kerkee alta pois ja kun lain mukaan pitää olla 110 prossaa varma että kuka teki mitä ja milloin,niin ei ole sen paperityönarvoista yrittää pistää putkaan kaveria joka jollain kompura Camarolla on tullut katsomaan kisoja :lol:

    Kyllä uusintakatsastus kehoituksia sataa ja parkkisakkoja myös.
    Meidät "saatettiin ulos kaupungista"poliisisaattueella kerran kun kaveri väitti että ei maalaisena löydetä Novalla kotiin ,uno turista:lol:
     
  8. Putte

    Putte 1st gear

    Olen nähnyt sekä Ruotsin että Suomen poliisin toiminnassa ja täytyy sanoa, että Ruotsin poliisi toimii silloin kun pitää. Esimerkiksi kadunvaltauksessa paikalle ajetaan useampi bussi ja se kadunvaltaaja porukka kerätään mellakkavarusteissa olevan poliisin toimesta niihin buseihin ja katu avataan liikenteelle. Jos tämä onnistuu Tukholman keskustassa, niin kyllä se tarpeen vaatiessa onnistuu myös moottoritiellä.
     
  9. yks toine mikko

    yks toine mikko Double Gearhead

    ^ tulevatko kadunvaltaajatkin sovitulle kadunpätkälle lukuisilla henkilöautoilla? :eek:

    ja kuinka nopeasti poliisi mainitsemassasi tilanteessa korjasikaan kadunvaltaajat autoineen busseihinsa? niin nopeasti ettei siinä ajassa olisi ehtinyt paria räkreis-lähtöä ajaa?

    kylläpä ruotsalainen poliisi suorittaa mallikelpoisesti..

    t: olof palme
     
  10. Putte

    Putte 1st gear

    Suomen poliisi ei ole tietääkseni onnistunut vielä yhtään kadunvaltausta lopettamaan, kun paikalle mennään yhdellä partiolla.
     
  11. AGT200

    AGT200 1st gear

    Onko tämä väitös sallitusta joku vitsi?? :eek:

    On minuakin pari kertaa poliisi iloisesti tervehtinyt kuin vanhaa tuttuaa noilla kokoontumispaikoilla. Onko se sitten pidettävä merkkinä että "oikein kiva kun pääsitte, meillä on tänään kisat tuolla motarilla, onko teillä mukana mitään millä pääsisitte ajamaan"? :eek: :eek:

    Eipä noita ole Suomessakaan poliisi estänyt, eli sallittua toimintaa siis täälläkin. Täytyy vaan muistaa ajoissa viedä huvilupailmoitus :poff:
     
  12. yks toine mikko

    yks toine mikko Double Gearhead

    öö.. tota.. sitäkö mie kysyin? :eek:
     
  13. AGT200

    AGT200 1st gear

  14. yks toine mikko

    yks toine mikko Double Gearhead

    enkä kyl tajua miks suomen poliisi menis yhden partion voimin tonne.. yhdenkään. :lol:
     
  15. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Peltisillä kyllä todella orginelli lähestyminen aiheeseen. Oikein tekisi mieli muuttaa tonne paratiisimaahan jossa saa oikein luvalla sulkea e18sen :D
     
  16. talonmiehen vapaapäivä

    talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

    Ja kun motarilla vetää niin ei ympäristöluvat ja melurajat vaivaa. Ton takia ei suoleen varmaan uskalleta tehdä enempää moottoriteitä. Ne pelkää että katukisat yleistyy :D
     
  17. Jza

    Jza Double Gearhead

    No silläpä juuri tätä aloin ihmettelemään, kun videoita aiheesta on aika riittämiin, ja autoja vielä myydään "stockholm open voittaja" -titteleillä, missä on yhteystiedot ja numero perässä :lol:

    Mitä niiden pitää nähdä, että ovat varmoja? Ehkä Palmen murhakaan ei tosiaan selvinnyt koskaan, kun ei ollut neljää poliisia paikan päällä katsomassa tilannetta.

    Kukas alkaa suomessa puuhaamaan vastaavaa, kun poliisit ovat kerran vielä vetelämpiä? Tuossa hki-tku -motarilla olisi paljonkin paikkoja moiselle puuhastelulle. Ja voisi liikenteenkin ohjata vielä vanhalle tielle sopivasta kohdasta :rotfl:
     
  18. shark

    shark 3rd gear

    Tää on aika huvittava oikeusmaa tosiaan."Hiukka keskustelua"herätti aikoinaan kun yks vanha pappa pistettiin hengiltä paistinpannulla ja hovi vapautti kun ei voitu todistaa kumpi konnista oli antanut sen viimeisen kuolettavan kolauksen. :odroll:

    Voisin kirjoittaa koko illan vastaavista tapauksista.....

    Ei tosiaan pari autollista "sinitiaisia" kerkee rokottaa kaikkia kun useimmiten tulee jostain "kulttuurilähiöstä" hälytys kesken kaiken.

    Tunnelma on tuolla aika sähköinen.Pimeys,meteli,kumin ja bensan käry ja kauhea hässäkkä antaa oman mausteensa moiselle laittomuudelle.

    Hyvää vastapainoa steriilissä katsomossa istumiselle. :wink:

    Olikohan "poliittinen itsemurha" kirjoittaa jotain positiivista moisesta maailmanlopun meiningistä :lol:
     
  19. turbofriik

    turbofriik 1st gear

    Tuo kuvaus oli aikalailla sitä mitä itsellekin tulee mieleen, unohtamatta ilmassa olevaa adrenaliinia, jota ei löydy sieltä istumakatsomosta. Varsinkin ensimmäisellä kerralla kokemus on kyllä ainutlaatuinen. Kyllä tuohon kaikkeen kyllä tottuu.. :wink:

    Osallistujalista kasaan ja kaaviota piirtämään.. Kai sinne yleisöä ainakin tulee. :wink:
     

Kerro tästä muillekin!