Stratuksen 2.5 LX puhallin, vain 4 asento toimii...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja turboman1, 24.8.2009.

  1. turboman1

    turboman1 3rd gear

    Jos jollakulla on vinkkiä, niin Syslerimme -97 lämmitysilmapuhallin jätätti 1,2 ja 3 asennot pois käytöstä. 4-asento toimii kyllä, joten ei liene puhaltimen moottorissa vika?

    Vehkeessä on ilmastointi käsisäädöllä ja sekin puhkuu kyllä kylmää tuolla 4-asennolla.

    Onko vastaavaa tullut eteen kenelläkään tai onko Crysse-specialisteja kuulolla?

    Nimimerkki: Ensin tutkitaan ja sitten vasta hutkitaan...

    Ps. jos jollain on Stratuksen -95...-00 sähkökaaviota digi-muodossa, niin sellainen auttaisi asiaa suuresti...
     
  2. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Eiköhän sieltä ole puhaltimen vastus kypsä. (blower resistor)

    Kyseisessä opuksessa on siitäkin. Tallenna vaikka työpöydälle: Klik
     
  3. turboman1

    turboman1 3rd gear

    OK!

    Tuhannet kiitokset opuksesta...nyt pääsee vähän paremmin jäljille eikä kenties tule rikottua kojelautaakaan... :D ...ja kiitos myös vinkistä vian suhteen...kuulostaa taas kivalta puuhastelulta kojelaudan alla...viimeksi tuli puhkuttua kesällä pää jalkotilassa, kun asensin opetuspolkimia Corollaan... :rotfl: ...mutta tämähän kaikki kuuluu harrastukseen sen olennaisena suolana - varsinkin pienet sähköviat tuon ikäisessä autossa...

    Muutenhan se on hemmetin mukava peli ja menee melkein bensanhajulla, kun lykkii AutoStick:illä tarpeeksi suurta pesään kaupungissakin...kolmessakympissä voi heittää jo nelosta... :eek:

    Minulla on muuten TM 1/96, jossa 2.5 LX Stratuksen koeajo "karvalakkiversiona" = ei nahkoja, ei AutoStick-vaihteistoa...muut helyt kyllä on...

    Koitan sen jossain vaiheessa digitoida, mutta nyt on HP:n (Haista P..ka) kamera rikki ja kännykällä on turha ottaa kuvia siitä, kun ei tarkkuus riitä.
    Tuo TM:n numero vaan tiedoksi, jos vaikka huuto.net :istä sellaisen haluaa huudella. Sieltä sen omanikin huusin...
     
  4. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Tuo opus on nyysitty toiselta voorumilta... tai siis sen linkki.

    Mulla on tuo mainitsemasi juttu pdf:nä koneella, veli sen joskus "osti" TM:ltä. TM myy vanhoja artikkeleita sähköisessä muodossa ja hinta on euron pari. Toinenkin juttu on sieltä ostettu: Business Class vuodelta -98. Vertailu tuon hinta/kokoluokan autoista.
     
  5. zeroic

    zeroic 1st gear

    Terve!

    Liekö noita kahden aiemman kirjoittajan mainitsemia Stratus-artikkeleita PDF:nä jossain internetistä lainattavissa? Ei millään huvittaisi maksaa liki kahta euroa Postille siitä, että saa euron lehden kotiinsa.
     

Kerro tästä muillekin!