Stratus 97 vaihdelaatikko rohisee (Neulalaakeri paskana)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja sectoid, 8.6.2011.

  1. sectoid

    sectoid Gearhead

    Tänään kun ajoin töistä kotiinpäin, niin kuului kolahdus/pamahdus etupäästä. Ajoin juuri samaan aikaan töyssystä, joten en kiinnittänyt asiaan huomiota sen enempää. Saattaa olla, että vaihdekeppi heilahti hieman samalla.

    Nyt kun äsken lähdin pihalta ja laitoin peruutusvaihteen päälle, niin etupäästä alkoi kuulumaan rohinaa. Ääni on hieman samanlainen kuin mitä ruosteiset jarrulevyt pitävät. Eli ei kitinää, vaan matalaa rohinaa. Kuulostaa kuin jokin ottaisi kiinni johonkin. Ääni kuuluu paikallaan ollessa sekä liikuttaessa. Myös eteenpäin ajettaessa kuuluu sama ääni.

    Tarkistin laatikon öljyt, sitä on tarpeeksi ja ei ole mustunut. Öljy ei myöskään haise erilaiselta kuin uutena. Laatikko toimii muuten normaalisti.

    Hajosiko se saatana nyt? Ei ole rahaa korjata, voi vittu! :mad:
     
  2. turboman1

    turboman1 3rd gear

    Koita saada auto nosturille tai huoltomontulle, niin se voi selventää asiaa. Ainakin pääsee kuuntelemaaan lähempää, että mistä ääni oikeasti kuuluu...
     
  3. sectoid

    sectoid Gearhead

    Huomenna menen korjaamolle käymään ja kysymään jos ehtis vilkaista.

    Niin, ja laatikko on autostick mallinen. Ääntä ei kuulu vaihteen ollessa vapaalla tai parkki asennossa.
     
  4. buicksuper

    buicksuper Gearhead

    mulla ois laatikko jos iso remppa tiedossa
     
  5. sectoid

    sectoid Gearhead

    Joo, tarvii selvitellä asiaa. Onko se autostick laatikko? Rahat on loppu, joten kiirettä asialla ei ole ainakaan vielä.

    PS: Laitatko yv:tä tulemaan siitä laatikosta.
     

Kerro tästä muillekin!