Street 2015

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja EastWeld Racing, 14.9.2014.

 1. EastWeld Racing

  EastWeld Racing 1st gear

  Tälläiseen törmäsin FHRA:n sivuilla:

  "JOHTORYHMÄN KOKOUS 11.9.2014 Kivenlahdessa

  Päätettiin ensi kaudella ajettavat autoryhmät seuraavasti: JRD, SET/PET, Street, SPET, Stock/Super Stock, OL ja SPS. Lisäksi ajetaan kaikki ryhmät, joihin ilmoittautuu vähintään 10 kilpailijaa."

  Kenelläkään tietoa, että tarkoittaako tämä streettien yhdistämistä taas yhdeksi luokaksi?
   
 2. mafo

  mafo 3rd gear

  varmaan pitää taas olla ne 10 kilpilijaa...
   
 3. Zege

  Zege 3rd gear

  http://www.fhra.fi/sitenews/view/-/nid/192/ngid/1

  Oikaisu tiedotteeseen Johtoryhmän kokous 11.9.2014
  Ajettavissa autoryhmässä oli virheellisesti ryhmä Street. Ryhmä ajetaan kuitenkin samoin kuin kaudella 2014 eli Real Street ja Top Street. Pahoittelemme virheellistä tietoa.
   
 4. C-barge

  C-barge Gearhead

  Oiskohan taas tarvetta yrittää pitää jonkinlainen "vuosikokous" Tampereen swapin yhteydessä 11.10? Ainakin vois ton nykyisen saamattoman ryhmäedustajan lingota johki hevonkuuseen.
   
 5. pile

  pile Gearhead

  Ajankohta käy ainakin mulle oon silloin jo koto suomes.
   
 6. bandit_1

  bandit_1 Gearhead

  eiks toi nykynen ole ollu ihan pätevä :-?

  me tullaan taas rs:ään ajelemaan sunnuntai-ajelua, katotaan josko varaa olis ajaa koko kausi, tai sitten ei. vielä ei tontilla ole kuin kaasari ja pg, kaikki muu puuttuu :rotfl:

  missä on tanpere? :rotfl:
   
 7. Putte

  Putte 1st gear

  Eiks se ole joku kyläpahanen siinä Valkeakosken pohjoispuolella. :wink:
   
 8. EastWeld Racing

  EastWeld Racing 1st gear

  Olikos se "vuosikokous" nyt tarkoitus pitää Tampereella? Jos pidetään niin ei nyt ainakaan ennen puoltapäivää, et kaikki kerkiää.
   
 9. C-barge

  C-barge Gearhead

  Ei tullut viestiä et kiinnostusta moisene olis, niin en sitte varannut tiloja. Pidetään sit epävirallista alakerran kokoustiloissa....
   
 10. gremlin

  gremlin Gearhead

  Pirkkalalalaisen sähkömiehen sanoin:
  ''Tampere on semmonen syylä mikä on kasvanut Pirkkalan kylkeen''
   
 11. EastWeld Racing

  EastWeld Racing 1st gear

  Alakerran kokoustiloissa... Selvä homma...
   
 12. bandit_1

  bandit_1 Gearhead

  työeste
   
 13. bandit_1

  bandit_1 Gearhead

  kaikki on tallissa auton kimpussa? mitä uutta kaudelle -15?

  me ollaan tuota valianttia rassailtu sillon tällöin, ens kaudella siis mennään valiantilla + BBC jota kenkälusikalla tungetaan tonne keulalle. RS pysyy luokkana, vielä on hiukka epävarmuutta ajetaanko koko kautta vai yksittäisiä kisoja. raha tai sen puute tuon ratkaisee. viime kaudella kiihdytyskärpänen puras sen verran kovasti kun kolme kisaa sai 73 chevellellä ajaa. kauden jälkeen vahingossa myin kaiken pois, tai pg jäi, ja mietittiin mitä tehään. kilpuria katteltiin usaa myöten yli luokkarajojen, mutta käteen jäi -64 valiantti ihan suomesta. koneen kanssa oli samanlaista arpomista, mutta toi 489 tuli sopivasti samalta kylältä myyntiin, jotenka se hankittiin. toivottavasti valmista olis toukokuussa.

  mutta, mites muut ??
   
 14. GS

  GS Gearhead

  Loppukesästä olisi tarkoitus ehtiä RS.ään testaamaan ”katsastusmoottorilla” kopan säätöjä ja -16 sitten isolla koneella koko kausi tosissaan.
   
 15. cuda69

  cuda69 Gearhead

  olikos valmis kilpuriaihio?kuvia:)
   
 16. bandit_1

  bandit_1 Gearhead

  saattaapi olla pohjoisen miehelle turhankin tuttu :D

  alla kuvalinkki, toimiiko?
   
 17. cuda69

  cuda69 Gearhead

  tutulta näytti :)
   
 18. maverick

  maverick Gearhead

  Meille tulee vm.88 fox mustang streettiin. (vanha mossehan jäi kalajoen dyyneille kesällä)
  Uusi peli tulee isoil pyöril , olisko ollu 33x18.5" ja 4 linkeillä. Sfi chromoly tupla runko tulee (6.0s riittävä ainaskin).
  Perusmotti on aluks sama kun ennen ( 331cid 8.2s/278km/h) paitsi nyt tulee yhdellä holset hx82 turbolla ( ennen procharger) ja kaasarin on vaihtunnu Tatech 38 moottorinohjaukseen ja Ls style suora sytkään. Tavoite on päästä kesän kähinöihin mukaan, katotaan miten käy.
   
 19. bandit_1

  bandit_1 Gearhead

  tuossa aika tasapainoileminen, että ei pilata tai muuteta mitään niin paljon, että ei moparin b lohko olis ns. bolt on. papruistahan se löytyy, jos sinne sais viel chevy bb:n lisättyä...
   
 20. pile

  pile Gearhead

  Viime kausi meni erinäisten onglmien ratkomiseen ja kun ne saatiin ratkottua pääsääntöisesti alastaron em kisaan mennessä niin sitten kävi niin kuin ei olisi tarvinnut käydä. Öljypumpun imuputki irtosi ja kone hörppäs sen verran tyhjää että poltti kammen ja takimmaisen pukin aika pahoin. Ensin yritettiin vain uudella kammella ja hitsauskorjauksella saada paketti vielä kasaan. Mutta kun satiin kone tulille niin se nirhasi itsensä kiinni samasta laakeripukista jo noin 1-2 min tyhjäkäynnin jälkeen lämmöt 52c astetta. Onneksi uuteen kampeen ei tullu vikaa vaan meni pelkällä kiillotuksella. Uusi pukki ja lohko on edelleen lahdessa koneistusessa luoailivat sitä ens viikolla sieltä pois. Joten joulun välipäivät menee varmaan aika hyvin tallin puolella. Täs väis käytettiin kannet nurmijärvellä hoidossa ja niidenkin pitäis nyt hengittää paremmin. Moottorin ohjausta päivitettiin uuteen tulokkaaseen merkki sama mutta platinium vaihtui Eliteen .Kesää obotellaan.
   

Kerro tästä muillekin!