Street 2015

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja EastWeld Racing, 14.9.2014.

 1. maverick

  maverick Gearhead

 2. Cam69

  Cam69 2nd gear

  Mitä siinä viimeisessä lähdössä tapahtui? Saman näköistä näytti olevan yhdessä Alastaron lähdössä...
   
 3. maverick

  maverick Gearhead

  Sutimista ja sen jälkeen heittelehtimistä. Sama meinas tosiaan tapahtua alastaron drag week kisassa kun rata oli surkea. Auto ei tällä kaudella olisi soveltunut kuin hyvälle radalle, turbiini, tehon lisäys yms erona aikasempiin vuosiin. Harmi kun jäi finaali kisa ajamatta jossa rata olisi ollut erinomainen niin jäi huippuaika saavuttamatta. Ens kesänä ehkä jo uudet kujeet uudella autolla.
   
 4. peheva

  peheva 1st gear

  juu ois tarkotus saaja jompikumpi viivalle joko montsa 500 bbc tai camaro z28 sbc muutama vusi välisä nyt ois jo aika ehkä pojankas kummallaki kuka tietää
   
 5. Mopuristi

  Mopuristi Gearhead

  RS301 lepää pihalla samassa paikassa mihin se finaalikisoista jäi. Täytyy jossain vaiheessa alkaa tutkia mikä sille tuli, kun siis hidastui. Luultavasti kansissa sanomista kun puristuspaineet ok?
   
 6. EastWeld Racing

  EastWeld Racing 1st gear

  RS97 tallissa purkutyöt kesken. Kaikki sähköt uusiksi mahd. yksinkertaisesti. 383cid pukissa purettuna , männänrenkaat eivät tykänneet etanolista. "Uusi" 400cid mosa alakerta kasattuna tallissa, keinut puuttuu+tönärit.
  Brodix x10 kansiin ei käy mitkään omasta hyllystä löytyvät vipat.
  Laatikko puuttuu , vanha myyty. Cromo etupalkki + tukivarret + coil overit on ties missä atlantilla tulossa.
  Tekemistä kyllä riittää..
   
 7. supo

  supo Gearhead

  Ihan mielenkiinnosta kysyn että mikä tuli männänrenkaille etanolista?
   
 8. C-barge

  C-barge Gearhead

  TS331 makaa tallissa, yläkerta on vaihtanut maisemaa. Tarvis alkaa pikkuhiljaa hahmottelemaan asioita senkin suhteen jos meinaa, eli mäntiä pitäis koeponnistaa josko niissä olis matskua uusille venttiilikoloille. Jos ei, niin sitte tarvii tilata uudet männät. Tavallaan ei ehkä huono idea, koska neljä nykyisistä on ekasta sulaneesta versiosta ne neljä ehjintä... Sit tarvis kampura ja veivit särötarkastaa ja jos ongelmaa niin uutta tilalle. Ja sit tarvis väkertää imusarja..., eli leventää tota olemassaolevaa ja rakentaa siihen läppärungolle kiinnitys sekä suuttimien paikat. Mihin ja miten on viel auki, mut tarvis löytää joku innokas ja hyvä alsahitsari jostain visioita toteuttamaan.... Ja ois siinä kait vähän kosmeettistakin puuhaa ku joku idiootti kävi sitä pikkasen kadulla ryntäyttämässä.

  Valiantillahan oli tarkotus ajella Real Streettiä mutta sääntöjä tarkemmin tutkittuani tulin siihen tulokseen ettei se ole striittisääntöjen mukainen, joten se jäänee talliin seisomaan tai sit ajellaan jotain rätkettiä jossain, kenties ulkomaillakin? Se ei tarvis kun perähuollon, 35 spline vetarit on jo himassa ja Jaffulta vielä uus spooli tulossa.
   
 9. Bomber#1

  Bomber#1 Gearhead

  Mikäs tossa tulee sääntöjen puolesta isoimmaksi kynnykseksi?
   
 10. C-barge

  C-barge Gearhead

  Tulipellin ja takaluukun lattian materiaalit, eturunkokaan ei ole enää alkuperäinen. Mut ehkä se hyvällä mielikuvituksella menis "ruostepaikatusta".
   
 11. Mikkis

  Mikkis Gearhead

  Tuossahan ois tilausta "nostalgia-streetille" myös.
   
 12. Putte

  Putte 1st gear

  Itseasiassa tolla Valiantilla ei ole ikinä ajettu streettikisoja, niin ei se oikein nostalgia street ole.
   
 13. C-barge

  C-barge Gearhead

  E oo joo, ja mulle se on ihan sama sinänsä, se on sellanen kun on ja sillä ajetaan stiä mihin se soveltuu sen verta kun huvittaa. Ei sitä oo rakennettu sääntökirja toisessa kädessä ja leimaäijä luurin päässä mitään rajoja kolkuttelemaan, et oltais mitenkään kauheen pettyneitä valllitsevaan tilanteeseen
   
 14. Putte

  Putte 1st gear

  Nostalgiaahan tossa autossa on ja hienoa, että se on palautettu radalle ajetaan sitten mitä ajetaan ja miten paljon ajetaan. Kunnioitettava teko Valiantin pelastaminen joka tapauksessa on.
   
 15. luppes

  luppes 1st gear

  DD VINTAGE DRAGS 27.6.2015 Räyskälä , lisää myöhemmin.
   
 16. homer

  homer Gearhead

  Hienoa jos tuo toteutuu. Pääseepä kerrankin Räyskälään kiihdyttelyä katsomaan.
   
 17. Zege

  Zege 3rd gear

  Kuulostaa mielenkiintoiselta. Mutta eikös tuo ole päällekkäin Drag Race Weekin kanssa?
   
 18. homer

  homer Gearhead

  Kilpailisiko edes samoista katsojista?
   
 19. Zege

  Zege 3rd gear

  eh, no ehkei kaikilta osin ihan jo etäisyydenkin takia. Mut kenties kuitenkin sellaisiakin olisi? Myös kilpailijoiden joukossa?
  Ja tietysti rajallinen määrä se on noita kesäviikonloppujakin, mutta harmi sinänsä jos tämän lajin tapahtumiaa samoille viikonlopuille osuu.
   
 20. luppes

  luppes 1st gear

  Ja sunnuntaiksi Alastarolle ehtii hyvinkin
   

Kerro tästä muillekin!