Street 2015

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja EastWeld Racing, 14.9.2014.

  1. maverick

    maverick Gearhead

  2. Cam69

    Cam69 2nd gear

    Mitä siinä viimeisessä lähdössä tapahtui? Saman näköistä näytti olevan yhdessä Alastaron lähdössä...
     
  3. maverick

    maverick Gearhead

    Sutimista ja sen jälkeen heittelehtimistä. Sama meinas tosiaan tapahtua alastaron drag week kisassa kun rata oli surkea. Auto ei tällä kaudella olisi soveltunut kuin hyvälle radalle, turbiini, tehon lisäys yms erona aikasempiin vuosiin. Harmi kun jäi finaali kisa ajamatta jossa rata olisi ollut erinomainen niin jäi huippuaika saavuttamatta. Ens kesänä ehkä jo uudet kujeet uudella autolla.
     
  4. peheva

    peheva 1st gear

    juu ois tarkotus saaja jompikumpi viivalle joko montsa 500 bbc tai camaro z28 sbc muutama vusi välisä nyt ois jo aika ehkä pojankas kummallaki kuka tietää
     
  5. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    RS301 lepää pihalla samassa paikassa mihin se finaalikisoista jäi. Täytyy jossain vaiheessa alkaa tutkia mikä sille tuli, kun siis hidastui. Luultavasti kansissa sanomista kun puristuspaineet ok?
     
  6. EastWeld Racing

    EastWeld Racing 1st gear

    RS97 tallissa purkutyöt kesken. Kaikki sähköt uusiksi mahd. yksinkertaisesti. 383cid pukissa purettuna , männänrenkaat eivät tykänneet etanolista. "Uusi" 400cid mosa alakerta kasattuna tallissa, keinut puuttuu+tönärit.
    Brodix x10 kansiin ei käy mitkään omasta hyllystä löytyvät vipat.
    Laatikko puuttuu , vanha myyty. Cromo etupalkki + tukivarret + coil overit on ties missä atlantilla tulossa.
    Tekemistä kyllä riittää..
     
  7. supo

    supo Double Gearhead

    Ihan mielenkiinnosta kysyn että mikä tuli männänrenkaille etanolista?
     
  8. C-barge

    C-barge Gearhead

    TS331 makaa tallissa, yläkerta on vaihtanut maisemaa. Tarvis alkaa pikkuhiljaa hahmottelemaan asioita senkin suhteen jos meinaa, eli mäntiä pitäis koeponnistaa josko niissä olis matskua uusille venttiilikoloille. Jos ei, niin sitte tarvii tilata uudet männät. Tavallaan ei ehkä huono idea, koska neljä nykyisistä on ekasta sulaneesta versiosta ne neljä ehjintä... Sit tarvis kampura ja veivit särötarkastaa ja jos ongelmaa niin uutta tilalle. Ja sit tarvis väkertää imusarja..., eli leventää tota olemassaolevaa ja rakentaa siihen läppärungolle kiinnitys sekä suuttimien paikat. Mihin ja miten on viel auki, mut tarvis löytää joku innokas ja hyvä alsahitsari jostain visioita toteuttamaan.... Ja ois siinä kait vähän kosmeettistakin puuhaa ku joku idiootti kävi sitä pikkasen kadulla ryntäyttämässä.

    Valiantillahan oli tarkotus ajella Real Streettiä mutta sääntöjä tarkemmin tutkittuani tulin siihen tulokseen ettei se ole striittisääntöjen mukainen, joten se jäänee talliin seisomaan tai sit ajellaan jotain rätkettiä jossain, kenties ulkomaillakin? Se ei tarvis kun perähuollon, 35 spline vetarit on jo himassa ja Jaffulta vielä uus spooli tulossa.
     
  9. Bomber#1

    Bomber#1 Double Gearhead

    Mikäs tossa tulee sääntöjen puolesta isoimmaksi kynnykseksi?
     
  10. C-barge

    C-barge Gearhead

    Tulipellin ja takaluukun lattian materiaalit, eturunkokaan ei ole enää alkuperäinen. Mut ehkä se hyvällä mielikuvituksella menis "ruostepaikatusta".
     
  11. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Tuossahan ois tilausta "nostalgia-streetille" myös.
     
  12. Putte

    Putte 1st gear

    Itseasiassa tolla Valiantilla ei ole ikinä ajettu streettikisoja, niin ei se oikein nostalgia street ole.
     
  13. C-barge

    C-barge Gearhead

    E oo joo, ja mulle se on ihan sama sinänsä, se on sellanen kun on ja sillä ajetaan stiä mihin se soveltuu sen verta kun huvittaa. Ei sitä oo rakennettu sääntökirja toisessa kädessä ja leimaäijä luurin päässä mitään rajoja kolkuttelemaan, et oltais mitenkään kauheen pettyneitä valllitsevaan tilanteeseen
     
  14. Putte

    Putte 1st gear

    Nostalgiaahan tossa autossa on ja hienoa, että se on palautettu radalle ajetaan sitten mitä ajetaan ja miten paljon ajetaan. Kunnioitettava teko Valiantin pelastaminen joka tapauksessa on.
     
  15. luppes

    luppes 1st gear

    DD VINTAGE DRAGS 27.6.2015 Räyskälä , lisää myöhemmin.
     
  16. homer

    homer Double Gearhead

    Hienoa jos tuo toteutuu. Pääseepä kerrankin Räyskälään kiihdyttelyä katsomaan.
     
  17. Zege

    Zege 3rd gear

    Kuulostaa mielenkiintoiselta. Mutta eikös tuo ole päällekkäin Drag Race Weekin kanssa?
     
  18. homer

    homer Double Gearhead

    Kilpailisiko edes samoista katsojista?
     
  19. Zege

    Zege 3rd gear

    eh, no ehkei kaikilta osin ihan jo etäisyydenkin takia. Mut kenties kuitenkin sellaisiakin olisi? Myös kilpailijoiden joukossa?
    Ja tietysti rajallinen määrä se on noita kesäviikonloppujakin, mutta harmi sinänsä jos tämän lajin tapahtumiaa samoille viikonlopuille osuu.
     
  20. luppes

    luppes 1st gear

    Ja sunnuntaiksi Alastarolle ehtii hyvinkin
     

Kerro tästä muillekin!