Street 2015

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja EastWeld Racing, 14.9.2014.

  1. kime2

    kime2 Gearhead

    Harmi,taitaa osua Kalajoen vuoden ensimmäisten yökisojen kanssa samalle päivälle...
     
  2. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Kieltämättä harmittavan huono viikonloppu. No mut ei muutakuin aikataulut uusiksi niille joilla mahdollisuus mennä.
     
  3. 1320

    1320 Gearhead

    Minäkin toivoin että olis vihdoin ja viimein päässyt Do Dadsiin Impalalla, mutta eipä tuolle mahda mitään. Uusi yritys sitten 2016.
     
  4. supo

    supo Double Gearhead

    Vai onko tämä vain drag race vintage tapahtuma,en tiedä mutta olisi ollut hieno lisä Alastaroon eli olisi ajettu klo 20.00 asti ja vintage vehkeet esim. ajaneet klo 17.00 lähtien jne.Luulisin että olisi mahtuneet hyvin varikolle kun olisi hieman suunniteltu.Tosin ymmärrän paikan valinnan sillä Räyskälässä on historian havinaa.
     
  5. C-barge

    C-barge Gearhead

    Mä en oikein ymmärrä. No, miten hyvänsä niin itellä toivottavasti velvollisuuksia Alastarolla. Mut jos joku haluu lainata valianttia, niin toki se sopii.
     
  6. Zege

    Zege 3rd gear

  7. supo

    supo Double Gearhead

    Joko Cortiina viivalla?
     
  8. Degenerated

    Degenerated Gearhead

    Ja eks noissa bileissä oo ennenkin ollut vuosimalliraja 62. Olis ollut muistaakseni Kiikalassakin jossa osanottokin kuulemma oli huimaava, että ootellaan niitä lisätietoja rauhassa.
     
  9. bandit_1

    bandit_1 Gearhead

  10. Bomber#1

    Bomber#1 Double Gearhead

    Jos tälläinen pattitilanne tulee eteen niin meikäläinen voi uhrautua lainakuskiksi, jos omat kuviot ei vain sitä estä. :pinup:

    Olishan se sääli, jos tuossa tapahtumassa ei legendaarinen wheelie valtteri olisi edustamassa... 8)
     
  11. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    Eli kun vaan ilmoittautuu sarjaan, (joka ei maksa mitään) voi osallistua vaikka vaan yhteen kisaa a 190eur? Ja Team kortteja ja rannekkeita saa nyt 4kpl entisen 2kpl sijasta?
     
  12. bandit_1

    bandit_1 Gearhead

    Näin minäkin ymmärsin, sarjailmoittautuminen s postilla fhra aan
     
  13. jknR

    jknR Gearhead

    Onkohan se valkoinen E46 BMW mikä oli ACS:ssä näytillä tulossa streettiin?

    Edit. Siis toi.

    [​IMG]
     
  14. Mikkoli

    Mikkoli Gearhead

    Eiköös Laukkanen/Tami rakentanu ton vuosikausia sitten silloin kaavailtua PRO FOUR ryhmää silmällä pitäen? Kerran tais Tero käydä testaan Porissa...tähän sellanen peukku ylös,mut ei STREETtiin!
     
  15. kede -57

    kede -57 3rd gear

    Kyllä-vastaus tähän rakentelu/historia pohdintaan. Ryhmistä ei hajuakaan mitä suunnittlee...ja/tai mihin voinee mennä.
    Toivotaan, että uusi omistaja (Tuomas) saa hienosti uudistuneen laitteen radalle...on komea ja on potentiaalia.
     
  16. 1320

    1320 Gearhead

    Ilmeisesti tää on siis sama auto? Muistelisin tuon olevan aika kireänoloinen laite, mutta aikoja en muista. Hienoa jos tuo olisi palaamassa radoille. Kuva on West Coast Street Cupista 2009.

    [​IMG]
     
  17. kede -57

    kede -57 3rd gear

    Kylläpä vain. Mukavia kasin aikoja meni jo testatessa tuolloin.
     
  18. jknR

    jknR Gearhead

    Mäkin onnistuin tonkimaan naamakirjasta about vuoden vanhoja kuvia tosta Bemarista ja venttiilikopan väristä hoksasin, että on Laukkasen rakentama auto. :wink: Eikös tuo muuten ole ihan puhtaasti putkirunkoinen?

    Edit. Niin joo ja toivottavasti saavat laitteen radalle!
     
  19. Mikkoli

    Mikkoli Gearhead

    Ai Porissa 2009?
    Putkirunkonen...Outlaw :odroll: Comp:pi ois vaan kova sana,vaatis vaan polttoaineen vaihdon ni ei annettas niin eteen länsiveljille. No eiköhän Nokian suunnalta korjata sekin asia lähi suvina :wink:
     
  20. choptop10

    choptop10 2nd gear

    Kun tuosta DD vintage drags tapahtumasta oli tuossa aiemmin keskustelua, se tapahtuma on osa Do-Dads 2015 tapahtumaa. Ajot Räyskälän kentällä, lippulähetys ja 1/8 mailia radan pituus. Järjestäjien sivuilta löytys lisätietoa tästä. Radalla ajaa rodeja, kustomeita, gassereita yms vanhan liiton laitteita joita tuohon DD tapahtumaan normaalistikkin osallistuu.
    Sinne voi tulla myös tapahtuman ulkopuolelta ajamaan reunaehdot täyttävillä ajopeleillä ja katsomaan radan varrelle. Myös alkuperäiset muskeliautot kuuluvat tuohon Räyskälän kentän kattaukseen. Järjestäjät osaavat varmasti vastata paremmin lisäkysymyksiin.
    Tapahtuma ei siis liity suoraan millään muotoa Street ryhmän ajoihin, sattuu vain samalle viikonlopulle Alastaron drag weekin kanssa. Tässä onkin hyvä tilaisuus käväistä molemmissa tapahtumissa saman viikonlopun aikaan.
     

Kerro tästä muillekin!