Street 2015

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja EastWeld Racing, 14.9.2014.

 1. kime2

  kime2 Gearhead

  Harmi,taitaa osua Kalajoen vuoden ensimmäisten yökisojen kanssa samalle päivälle...
   
 2. Mikkis

  Mikkis Gearhead

  Kieltämättä harmittavan huono viikonloppu. No mut ei muutakuin aikataulut uusiksi niille joilla mahdollisuus mennä.
   
 3. 1320

  1320 Gearhead

  Minäkin toivoin että olis vihdoin ja viimein päässyt Do Dadsiin Impalalla, mutta eipä tuolle mahda mitään. Uusi yritys sitten 2016.
   
 4. supo

  supo Gearhead

  Vai onko tämä vain drag race vintage tapahtuma,en tiedä mutta olisi ollut hieno lisä Alastaroon eli olisi ajettu klo 20.00 asti ja vintage vehkeet esim. ajaneet klo 17.00 lähtien jne.Luulisin että olisi mahtuneet hyvin varikolle kun olisi hieman suunniteltu.Tosin ymmärrän paikan valinnan sillä Räyskälässä on historian havinaa.
   
 5. C-barge

  C-barge Gearhead

  Mä en oikein ymmärrä. No, miten hyvänsä niin itellä toivottavasti velvollisuuksia Alastarolla. Mut jos joku haluu lainata valianttia, niin toki se sopii.
   
 6. Zege

  Zege 3rd gear

 7. supo

  supo Gearhead

  Joko Cortiina viivalla?
   
 8. Degenerated

  Degenerated Gearhead

  Ja eks noissa bileissä oo ennenkin ollut vuosimalliraja 62. Olis ollut muistaakseni Kiikalassakin jossa osanottokin kuulemma oli huimaava, että ootellaan niitä lisätietoja rauhassa.
   
 9. bandit_1

  bandit_1 Gearhead

 10. Bomber#1

  Bomber#1 Gearhead

  Jos tälläinen pattitilanne tulee eteen niin meikäläinen voi uhrautua lainakuskiksi, jos omat kuviot ei vain sitä estä. :pinup:

  Olishan se sääli, jos tuossa tapahtumassa ei legendaarinen wheelie valtteri olisi edustamassa... 8)
   
 11. Mopuristi

  Mopuristi Gearhead

  Eli kun vaan ilmoittautuu sarjaan, (joka ei maksa mitään) voi osallistua vaikka vaan yhteen kisaa a 190eur? Ja Team kortteja ja rannekkeita saa nyt 4kpl entisen 2kpl sijasta?
   
 12. bandit_1

  bandit_1 Gearhead

  Näin minäkin ymmärsin, sarjailmoittautuminen s postilla fhra aan
   
 13. jknR

  jknR Gearhead

  Onkohan se valkoinen E46 BMW mikä oli ACS:ssä näytillä tulossa streettiin?

  Edit. Siis toi.

  [​IMG]
   
 14. Mikkoli

  Mikkoli 3rd gear

  Eiköös Laukkanen/Tami rakentanu ton vuosikausia sitten silloin kaavailtua PRO FOUR ryhmää silmällä pitäen? Kerran tais Tero käydä testaan Porissa...tähän sellanen peukku ylös,mut ei STREETtiin!
   
 15. kede -57

  kede -57 3rd gear

  Kyllä-vastaus tähän rakentelu/historia pohdintaan. Ryhmistä ei hajuakaan mitä suunnittlee...ja/tai mihin voinee mennä.
  Toivotaan, että uusi omistaja (Tuomas) saa hienosti uudistuneen laitteen radalle...on komea ja on potentiaalia.
   
 16. 1320

  1320 Gearhead

  Ilmeisesti tää on siis sama auto? Muistelisin tuon olevan aika kireänoloinen laite, mutta aikoja en muista. Hienoa jos tuo olisi palaamassa radoille. Kuva on West Coast Street Cupista 2009.

  [​IMG]
   
 17. kede -57

  kede -57 3rd gear

  Kylläpä vain. Mukavia kasin aikoja meni jo testatessa tuolloin.
   
 18. jknR

  jknR Gearhead

  Mäkin onnistuin tonkimaan naamakirjasta about vuoden vanhoja kuvia tosta Bemarista ja venttiilikopan väristä hoksasin, että on Laukkasen rakentama auto. :wink: Eikös tuo muuten ole ihan puhtaasti putkirunkoinen?

  Edit. Niin joo ja toivottavasti saavat laitteen radalle!
   
 19. Mikkoli

  Mikkoli 3rd gear

  Ai Porissa 2009?
  Putkirunkonen...Outlaw :odroll: Comp:pi ois vaan kova sana,vaatis vaan polttoaineen vaihdon ni ei annettas niin eteen länsiveljille. No eiköhän Nokian suunnalta korjata sekin asia lähi suvina :wink:
   
 20. choptop10

  choptop10 2nd gear

  Kun tuosta DD vintage drags tapahtumasta oli tuossa aiemmin keskustelua, se tapahtuma on osa Do-Dads 2015 tapahtumaa. Ajot Räyskälän kentällä, lippulähetys ja 1/8 mailia radan pituus. Järjestäjien sivuilta löytys lisätietoa tästä. Radalla ajaa rodeja, kustomeita, gassereita yms vanhan liiton laitteita joita tuohon DD tapahtumaan normaalistikkin osallistuu.
  Sinne voi tulla myös tapahtuman ulkopuolelta ajamaan reunaehdot täyttävillä ajopeleillä ja katsomaan radan varrelle. Myös alkuperäiset muskeliautot kuuluvat tuohon Räyskälän kentän kattaukseen. Järjestäjät osaavat varmasti vastata paremmin lisäkysymyksiin.
  Tapahtuma ei siis liity suoraan millään muotoa Street ryhmän ajoihin, sattuu vain samalle viikonlopulle Alastaron drag weekin kanssa. Tässä onkin hyvä tilaisuus käväistä molemmissa tapahtumissa saman viikonlopun aikaan.
   

Kerro tästä muillekin!