street - autot

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja ammattikatsoja, 25.5.2007.

 1. ammattikatsoja

  ammattikatsoja 1st gear

  Onko suomen street luokan autot todellakin kadulle kelpaavia vehkeitä?
  Entä millainen katsastus autoille tehdään? esim. moottorien osalta?

  Terveisin USA:sta suomeen palannut ammattikatsoja.
   
 2. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Osa on, osa ei. Meidän on :wink:
  Eli lyhyesti: auton pitää olla rekisterissä mutta vuosikatsastuksen voimassaoloa ei vaadita eikä muutosten oo pakko olla otteessa. Koneen pitää olla kyseiseen merkkiin kuuluva ja kooltaan aina enintään kyseessä olevaan luokkaan maksimikokoseks luokiteltu, esim. meidän tapauksessa Street D:ssä alle 480 cid. Ens vuonna homma ilmeisesti hieman tiukkenee ja vuosikatsastuskin tulee jollain lailla pakolliseks.
  Noin siis FHRA:n Street säännöissä ja tarkemminhan kaikki jutut löytyy tuolta: http://www.fhra.fi/dragracing/saannot.html :wink:
  Joten ei kun kattelemaan vaan Suomessakin, kyllä ainakin Street D eli REE-ryhmä järjestää näyttäviä esityksiä niin stripillä kuin varikollakin jonne sinnekin tervetuloa kattelemaan kalustoa eli varikollekin noissa kisoissa on yleisölläkin vapaa pääsy :D

  t. DS 367 -tiimiläinen
   
 3. Masa71

  Masa71 Gearhead

  Juu ja B-ryhmässä voi nähdä normaali kaduntallaajan tunnistamia malleja :D

  Totta puhuen ei kait esim: 9 sekunnin aikoja ajeta AKE:n hyväksymillä teho/painosuhteilla...
  Mielellään elkää kiskoko rehua nenään , tää oli puoliksi vitsi :oops:
   
 4. mceläin

  mceläin 1st gear

  tuo prosenttien nollautuminen silloin joskus vuonna kilpi&kirves on auttanut minnuu ainaki kovasti. paljon ratkaisevia muutoksia on autooni tehty silloin "vanhaan hyvään aikaan" eli nyt on selvinny ainoastaan vanhojen muutosten "päivityksellä" :odroll:
   
 5. Masa71

  Masa71 Gearhead

  Määkin olen kuullu `cuda- korinvaihdosta mikä muutama vuos myöhemmin leimattiin hemille => lopputulos HemiCuda => hinta vähän pompsahti :eek:
   
 6. DS 325

  DS 325 Gearhead

  Toi nollautumisraja on vuosi 1991, jota ennen tehdyt muutokset nollautuivat 3 vuodessa. Jos vanhan autosi rakisteriotteessa ei siis ole prosentteja, mutta paljon muutoksia, ovat muutokset ilmeisesti tehty ennen tota vuotta 1991 :rotfl:

  Ja sitten, eikun päivittämään :poff:
   

Kerro tästä muillekin!