street B

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja BS105, 15.3.2008.

  1. pile

    pile Gearhead

    no niin pojaat sitten joukolla ilmouttautumaan.(ai niin se jouko on meirän hevoonen) :rotfl:
     
  2. C-barge

    C-barge Gearhead

    Viikon verran olis viel aikaa, kaks uupuu vielä. Liekö B:n kohtalonhetket liki? Toivottavasti ei.
     
  3. Jza

    Jza Double Gearhead

    Niin, nythän siellä olisi toisiin SM -ryhmiin tarvittava määrä kisaajia kasassa. Mut se ei vissiin riitä sitten cuppiin. Maa ei jummarra. En ollenkaan... Hyytävä hiljaisuus asian suhteen tekee hommasta vielä hämärämmän. Mut kait noita päätöksiä sit voi perustella noin, että "siks kun näin päätettiin".

    Lievä OT aihetta sivuten;
    Miksi tässä listassa on kaikki mainittu suomenmestareiksi? http://www.fhra.fi/binary/file/-/id/3/fid/12/ Eikös suomenmestaruuteen tarvikaan ajaa SM -ryhmässä?
     
  4. vode131

    vode131 1st gear

    Mestari on mestari vaikka siitä ei olis turhaan maksanu.
     
  5. BS105

    BS105 1st gear

    Eipä tota ymmärrä moni muukaan mut pitää vissin hakea street beelle sm arvoo et saa ajaa omana luokkana :-? toki Puttella varmaan olis jokin hieno selitys tähänkin asiaan et miks toiseen luokkaan riittää 8 osallistujaa ja toiseen ei vaiks säännöt pitäs olla samat kaikille.
     
  6. Putte

    Putte 1st gear

    Ei mulla ole siihen selitystä, mutta ehkä johtokunnalla on siihen selitys. Hehän päätökset tekee.
     
  7. studio57

    studio57 Gearhead

    jos oikein muistelen niin joillain kansainvälisille ryhmille on tehty tuollaisia poikkeuksia että pienempi määrä on riittänyt osallistujia. Tuosta street ryhmien SM-arvosta ei oo mun aikana keskusteltu eikä semmoista oo tietääkseen edes esitetty.
     
  8. C-barge

    C-barge Gearhead

    Väittäisin et tollaset ilmassa roikkuvat kriteerit joita joidenkin tarpeiden mukaan säädetään, toisten ei on melkolailla hanurista. "kansainvälinen ryhmä", tarkottaaks tää nyt sitä laulua vai mitä? B:ssä oli useammassa kisassa ulkomaalaista osaanottoa kun S/SS:ssä.
     
  9. Putte

    Putte 1st gear

    B lienee kuitenkin kansallinen ryhmä, jota ei samanlaisena ole muualla. S/SS ovat olemassa lähes joka puolella palloa, siitä seuraa se kansainvälisyys uskoakseni.
     
  10. Jza

    Jza Double Gearhead

    Eli noilla kriteereillä myös SC ajetaan, jos tulisi kahdeksan osallistujaa? Edelleenkään en ole sitä mieltä, etteikö S/SS:n osalta päätös olisi oikea. Muiden ryhmien osalta ne sen sijaan ovat väärät.
     
  11. Putte

    Putte 1st gear

    En ole asioista päättämässä, mutta uskoisin näin.
     
  12. maverick

    maverick Gearhead

    Ei ymmärrä jos ei 8 autoa riitä b-ryhmälle. Mun mielestä super compin 6 autoakin pitäis riittää sarjan ajamiseen. Eihän em-sarjan luokissakaan ole käytännössä ton enempää kiertäjiä ja kuiteski ajetaan. Nyt on hävinny todellisuuden taju näihin hommiin ja pitäis tajuta että 8 autoa on hyvä määrä, katotaan asiaa nyt miten tahansa tai verrataan mihin tahansa..mm. Rallia on ajettu mm sarjana monta vuotta vaikka kaikki kisat kiertäviä kuskeja on reilusti alta kymmenen ja max neljällä mahdollisuus voittaa.
     
  13. C-barge

    C-barge Gearhead

    Kolme päivää aikaa...
     
  14. C-barge

    C-barge Gearhead

    B:n Kohtalon hetket lähellä.... ?
     
  15. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Kattos, Beessä 12 ilmoittautunutta.
     
  16. pile

    pile Gearhead

    aprilliä syö silliä.

    olishan se ollu kivaa ku noin olis
     
  17. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Ilonpilaaja :mad:

    Niinhän se ois...
     
  18. C-barge

    C-barge Gearhead

    Näyttäis nyt siltä että FHRA:ssa on tehty päätös ajattaa street B, C ja D ryhmät yhdessä. Eli ei tullut B:hen ajoissa tarpeeks osallistujia ja FHRA piti raameistaan kiinni. Suomeksihan tämä tarkoittaa sitä, ettei ilmottautuminen ole sitova sen enempää B-läisille kuin C/D:läisillekään koskei luokkaa mihin on ilmottauduttu ajeta. Eli mikäli joku haluaa nykytilanteessa ilmottautumisensa perua, se on mahdollista ilman sanktioita tai maksuvelvoitetta. Itse olisin toivonut että B ja C/D olisivat ajaneet omina ryhminään ja kun ei näin käynyt meinaan äänestää jaloillani enkä tulevana kesänä aja FHRA:n kisoissa.
     
  19. mxu

    mxu 3rd gear

    Voe helevetti, missäs Vipin suorituksia vois nähdä kotimaassa?
     
  20. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead


    Veikkaisin jotta eiköhän Vippi kuitenkin näy radoilla, kuskinaan sama tiimin toinen huimapää niinkuin viime kaudellakin noissa FHRA:n kisoissa.
    Vai kuin :wink:
     

Kerro tästä muillekin!