Street CEE + DEE 2011

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja DS 325, 27.11.2010.

  1. osaase

    osaase 3rd gear

    mekin yritetään päästä motoparkkiin ulkoiluttaan camaroa 8)
     
  2. 440

    440 Gearhead

  3. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    Alkaako pakosarjat olla kasassa?
     
  4. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Ei ole. Eläköön Suomalainen ammattiylpeys ja osaaminen kun niitä tarvitaan. Voishan ton työn suorittaa muuallakin, mutta kun ne sarjat on vähänniinku etukäteen jo maksettu. Mitähän tästäkin taas opimme :-?
     
  5. Putte

    Putte 1st gear

    Taitaa tonkin joutua moni opettelemaan kantapään kautta: Älä koskaan maksa työstä, ennen kuin se on tehty.
     
  6. Putte

    Putte 1st gear

    Siinä ei makseta työstä vaan osallistumisesta, vähän eri asia. kyllähän tarvikkeet remonttiin voi maksaa ennakkoon, mutta työn osuus vasta valmiista tuotteesta.
     
  7. cuda69

    cuda69 Gearhead

    Minä kans maksoin aikoinaan dartin maalauksen etukäteen, oli kyllä pitkässä kuusessa ennenkuin maali oli pinnassa ja kolmen kuukauden päästä tuli ensimmäiset kuplat pintaan :D
     
  8. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    No niin. Pakosarjahomma otti aimo harppauksen eteenpäin ja ne sarjat valmistunevat viikon loppun mennessä. Sitten vaan kehittelemään tollasta kohtuullisen kokoista johtoviidakkoa noiden ruiskun hilppeiden toimivuuden takaamiseksi. Muutama anturi, kuten bensanpaineille ja hukkaporttien sähköohjaukselle tarkoitetut sekä työntötangot ja turbiini puuttuvat vielä. Lisäksi jos toi motti saadaan käyntiin ja jätetään dynoaminen ensi talvelle vois vaikka uumoilla, että Finaaleissa ajetaan...... ehkä :odroll:
     
  9. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    ^Olis se kyllä komeeta nähdä Camaro finaaleissa taas radalla ja nimenomaan tossa uudessa rajummassa kuosissaan, tsemppiä 8)
     
  10. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Eipä ollutkaan yllättäen pakosarjat valmiit vaikka tänään niin piti olla. Saas nähdä noiden vikojen kisojen suhteen, miten kerkeää. Ilman turhaa odottamistakin kun tekemistä auton valmistumiseksi riittää :-?
     
  11. C-barge

    C-barge Gearhead

    Niinpä. Ilmottautumisaikaahan on vielä runsasti finaalikisoihin..., tiedä vaikka itekin innostuis. Täytyis vaan auto keksii jostain. :rotfl:
     
  12. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Ilmoittautumisajoista ja hinnoista viis, jos Camaron vaan saisi vielä tämän suven aikana radalle. Mutta kun se Suomalaisen työnsankarin panostus pyydettyyn asiaan on..... Suomalaista työntekijän tasoa. Toisinsanoen aikavaa ja mitäänanaikaansaamatonta :-?
     
  13. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Kuka tunnustaa ostaneensa ton Nybergin Chevellen :lol:
     
  14. 65 chevelle

    65 chevelle 1st gear

    eiköhän tuo joskus tuu esille,eikä täällä vielä olla eläkkeelle jäämässä jatketaan ens keväänä uudella kalustolla...ehkä ja samassa luokassa.
     
  15. mafo

    mafo 3rd gear

    onko joku ihan oikeasti saanut myytyä kilpaautoa :eek:
     
  16. 383

    383 Gearhead

    vai tuliko tää vihtiin :eek: :eek: :eek:
     
  17. valiant65

    valiant65 Gearhead

    Niin, siinähän oli ainakin viimeks TURBOPAKOSARJAT :eek:
     
  18. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Hienoa 8)
     
  19. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Sellasille olisi just nyt tosiaan käyttöä :-?
     

Kerro tästä muillekin!