Street CEE + DEE 2011

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja DS 325, 27.11.2010.

  1. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    On. Täältäkin lähti Löijy pihasta, vaikken sitä edes kaupitellut. Löijy tosin on ennemminkin katuauto eikä lähellekkään samaa tasoa kilpailullisesti kuin tuo Chevelle.
     
  2. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Taitaa tähänkin ryhmään tulla kolme ihan uutta mitalistia tällä kaudella. Kauheaa, kun tuloslistoja ei edelleenkään voi lukea etukäteen netistä :rotfl:
     
  3. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Tarkoitus olisi tulla finaalikisoihin "turistina" seuraamaan ryhmämme edesottamuksia. Heitän silti itsekullekkin kuskille vähän ajattelemista sen muodossa, että miten toimitaan kauden jälkeen ryhmän edustajan suhteen. Tarkoitus olisi pitää kuskeille kokous siellä varikolla ja keskustella asiasta. Voin jatkaa jos kenttä on sitä mieltä tai luovuttaa paikan jollekulle toiselle. Miettikää asiaa ja palataan siihen finaaleissa.
     
  4. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    ^ Ei yhtään kommenttia edellisen viestiini :eek:

    Kaikki ovat joko tyytyväisiä tai sitten todella tympääntyneitä meikäläiseen. Ei se mitään..... elämä on :rotfl:
     
  5. Ck

    Ck Gearhead

    Juu, kaikki on vissiin riittävän tyytyväisiä tai ei jaksa kirjottaa. Mulle käy, sama se kai ketä siellä on.

    Sauli
    CS208
     
  6. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Lisäksi voi itsekukin postailla asian tiimoilta mielipiteitänsä mulle ds325@suomi24.fi .

    Jos jotain ehdotettavaa tulee, niin käsitellään niitä tuolla finaaleissa 8)
     
  7. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Tän hetken osallistujalista CEE+DEE:n osalta finaaleissa näyttäs mielenkiintoiselta, tosin siellä on listalla vielä ilmeisesti yks tai kaks jotka ei ehkä saapune paikalle.
    Mut siis nythän siellä on sen verran ilmottautuneita että jos kaikki ilmottautuneissa näkyvät ihmeen kaupalla tuliskin paikalle ja sais lajitteluajan niin sehän tietäs 32 kaaviota jolloin koko sarjan tulosta ajatellen peli oliskin sitä kautta jaossa olevalla pistepotilla vielä enempi auki mitä 16 kaaviolla.

    Niin tai näin, ite lähetään tonne nyt enää vaan yrittämään oman ennätyksen parantamista, on se nyt kumma jos ei mee millään säädöillä alle sen 9.1 ajan millasia aikalappuja meillä on jo kohta viime ja tältä kesältä parisenkymmentä kappaletta :odroll:
    Ja niin paljon ollaankin nyt finaaleihin valmistauduttuessa satsattu tohon että otettiin kuin otettiinkin Motoparkin jäljiltä pikkukakkonen ulos bussista sen verran että tsekataan siitä öljyt ja tulpat, kaikki muut tavarat ja työkalut jätettiin valmiiks vaan bussiin oottamaan finaaleihin lähtöä :rotfl:
     
  8. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    ^ Toivotaan, että se 32 kaavio toteutuu. Se antanee ryhmälle nostetta jatkossakin 8)
     
  9. Putte

    Putte 1st gear

    Rata ainakin on tarkoitus tehdä semmoiseksi, että ennätys ei siitä jää kiinni. Toivon mukaan säät suosii radan tekoa, kun eturyhmä on Alastarossa valmisteluhommissa jo tiistaista alkaen.
     
  10. 440

    440 Gearhead

    8) Siinä onkin kiva urakka eilisen Vw-openin jälkeen.............oli aika avoimet öljykanavat alusta loppuun asti ja molemmilla radoilla :eek:
     
  11. Putte

    Putte 1st gear

    Kyllähän ne varmaan on ne öljyt radalta siivonneet. Ainakin niiden kuuluisi se tehdä.
     
  12. triniemi

    triniemi Gearhead

    Juu on varmaan sen verran mitä katuharjalla pystyy. Toivottavasti satais viikolla reippaasti jos se hiukan huuhtelis rasvoja pois.
     
  13. Putte

    Putte 1st gear

    Ei se sade niitä rasvoja mihinkään huuhdo, mutta jos tuonne on imeytysainetta levitetty ja sitä oikealla tavalla harjattu, niin kyllä sieltä ainakin jonkin verran on sitä öljyä saatu pois. Toivottavasti Tupala on tarkastanut radan kunnon ennen vplkkarimiesten poistumista paikalta.

    Sitä paitsi se sade kyllä haittaa eturyhmän radan tekoa aika paljon, sillä sateella ei voi kumittaa eikä liimata, eikä tehdä muitakaan "taikatemppuja" radalle.
     
  14. Looski

    Looski 3rd gear

    No niin. Oikein onnistunut vknloppu meikäläisten osalta, Lisenssi saatiin ja aikakin painui kympin puolelle. Nyt pienet juhlat ja miettimään talven askareita.Ps. Voi tarjota vaihdelaatikkoa ;)

    Keväällä jatketaan täydellä kisakalenterilla
    Kiitoksia kaikille, oli mahtavaa

    T:DS304
     

Kerro tästä muillekin!