Street CEE+DEE 2012

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja DS 325, 19.9.2011.

  1. C-barge

    C-barge Gearhead

    Teknisesti se on kierrosmäärältään kuitenkin se 32 kaavio ajettuna 18 autolla.
     
  2. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Tarvetuloa mukaan. 8)
     
  3. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Hyvä juttu, että jo tässä vaiheessa kiinnostusta löytyy sarjan osalta. Omalta kohdalta on nyt päätetty ottaa itteä niskasta kiinni ja siirtyä sanoista tekoihin. Niiltäosin kun tietyt hommat ovat venyneet eräiden ammattimiesten osalta on kamat haettu heiltä pois ja uudet yrittäjät saapuneet kehiin. Josko tällä järjestelyllä saataisiin jotain aikaan :rotfl:
     
  4. cuda69

    cuda69 Gearhead

    Saa nähä mitä tulee,mutta tarkotus ois saaha ainaski loppukesäksi -64 valtteri 500cid koneella valmiiksi ja sitte näkee mitä sillä pystyy ajaan?? vai meneekö kylillä suditteluksi :rotfl:
     
  5. Putte

    Putte 1st gear

    Ja sarjapisteet jaetaan 32-kaavion mukaan.
     
  6. starfire

    starfire 1st gear

    Joo,jäi se ajaminen aika vähäiseksi menneellä kaudella...saa kattoo olisko "tätivainajan sarkoja" vielä kaatamatta täälä lakeuksilla,notta sais enskesänä kunnon voimansiirron ja ajella muutaki kun kärpääsiä akastansa. :mad:
     
  7. kaasari

    kaasari 3rd gear

    mä tulen keväällä motoparkkiin ajamaan lisenssiä mikäli auto vaan on siinä kunnossa että sillä pääsee ajamaan... ja jokunen kisakin on tarkotus ajaa sitteku on lisenssi. ja eihää sit ikinä tiedä vaikka tulis kaikis kisois ajettuu... Mut voitost ei kyllä ajeta, vaan ihan omaks iloks...
    niin ja onhaa se kilpailunumerokin jo ens kaudelle varattuna eli CS278
     
  8. pile

    pile Gearhead

    poikahan(Looski) tuolla jo kerkeskin ilmoitella että kahdella autolla oltaisiin tulos.oma pikku novahan ei vielä ole ollut tulilla mutta kova tarkoitus olis auto saada kasaan täs jo alku talvesta niin että olis valmiina keväällä heti ensi kisaan ja lisenssin ajoon.ostettiin jo tulevalle tiimille tuollainen vanha auton kuljetus kuorma auto jota olis myös tarkoitus talven aikana vähän modifioida tuohon käyttöön sopivaksi. T. DSxxx
     
  9. dd64

    dd64 Gearhead

    Myös CS214 jatkaa ensi kaudella koko sarjalla näillä näkymin. Tavoitteena pidettäköön ettei sijoitus olisi huonompi kuin tällä kaudella. Eli jos oli seitsemän koko sarjan ajanutta ja oltiin seitsemänsiä. Tärkein tavoite on ennen kaikkea hauskan pito ja omien enkkojen ajo. Tämä kausi meni yli odotusten sikäli ettei ollut minkäänlaisia tekniikkamurheita! Mitä nyt itte sössittiin yhtä ja toista. Samalla tekniikallakin jatketaan ensi suvena. Jos joku kymppi vielä lähtis ajasta pois... Huomenna Porvoon ruisinkiin jos sää sallii ja sitten on tämä suvi pulkassa.
     
  10. mafo

    mafo 3rd gear

    CS 226 todenäköisesti ei ajaa koko sarjaa, tai ei ikinä tiedä...
     
  11. Ck

    Ck Gearhead

    Tuliko liikaa voittoja niin ei enää pystit innosta :poff:
     
  12. mafo

    mafo 3rd gear

    odotan vaan että saatte autot liikkumaan :poff:
     
  13. osaase

    osaase 3rd gear

  14. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Miten on. Saadaanko Helmikuun alkuun mennessä 10 osallistujaa kasaan sarjan toteuttamiseksi :eek:
     
  15. miqve

    miqve 1st gear

    Heinolasta yritetään ainaskin keltainen nova tuoda kilparadoille, jos keksitään sopiva laatikko pikkumoottorin perään.
     
  16. jussi308

    jussi308 1st gear

    l

    Eiköhän. Täytyy uskoa että ollaan mukana 2012.
     
  17. triniemi

    triniemi Gearhead

    AKK:n mukaan 10 minimi koskee vain SM-arvoa, joten ei kannattane ressata. Tuolla Spet 2012 ketjussa on siitä enemmän juttua.
     
  18. C-barge

    C-barge Gearhead

    AKK ei puutu fyyran tekemisiin ja fyyrahan on ilmoittanut ton 10 rajan. En mä usko et siitä kukaan stresssaa, eiköhän se c/D:ssä täyteen tuu.
     
  19. SC 285

    SC 285 1st gear

    Ja fyyran mukaan koko ryhmää. Ja sen mukaanhan tässä mennään...
     
  20. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Kyllähän sen johtoryhmän kokoustiedotteen mukaan toi 10 kilpailijan minimi koskee mun tulkinnankin mukaan kaikkia eli myös Cup-sarjaa.

    Ilmoittautuminen SM-, JR CUP- tai CUP sarjaan 1.2.2012 mennessä
    Kilpailuryhmä toteutetaan, mikäli sarjaan on 1.2.2012 mennessä ilmoittautunut vähintään 10 kilpailijaa


    Meitin tiimi eli sen kuski ja auto DS 367 ei ajane ens kaudella kun ehkä jonkun satunnaisen kisan jossain eikä niin ollen varmaankaan aja tota täyttä sarjaa kun vähän tossa suunniteltiin jotta pidettäs välillä vuorotteluvapaata yks kausi :wink:

    Mut onhan sinne kaiketikin taas tulossa kisailuun palaavia ja uusiakin kuskeja joten eiköhän se ryhmä siitä taas synny vaikka sieltä joku tai jotkut aika ajoin välillä huilaakin :lol:
     

Kerro tästä muillekin!