Street D

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja triniemi, 20.3.2007.

  1. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    No voihan harmi :( Meillä semmosta ihmettä ei oo vielä ehditty edes kokeilla lähteeks Pikkukakkoseen nyt tehty kone yleensä käyntiin mut ehken huomenna olis sen homman vuoro :wink: Ettei jää viime tippaan kun sekin on kai aika tärkeä pointti ton ajamisen ja osallistumisen kannalta :rotfl:
     
  2. Fordvessa

    Fordvessa Gearhead

    Onkos tommonen tutustumislisenssi mahdollinen saada tohon finaalikisaan ja paljon se maksaa?
     
  3. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    Taitaa olla kesän ajelut ajeltu :( Liian vähän ehjiä osia jäljellä, eli apulaitteiden lisäksi venttiilikopat, imusarja ja kaasari. Siis kolme veiviä lensi pihalle (kahdesta reiästä) ja mm. nokka-akseli on kuudessa osassa :eek: Kaljan juonti jatkunee ainakin tän päivän.
     
  4. Henski

    Henski 1st gear

    AKK:n sivuilla näytti olevan hinta 14€. Sullahan varmaan on D2 tutkintokorttikin "toimistolla" odottamassa, joten mukaan vaan finaaleihin.
     
  5. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Otamme todella osaa menetyksenne johdosta :cry:

    Harmin paikka, että noin piti käydä tai yleensä pääsi käymään, sillä tästä kaudesta olisi saattanut tulla kaikkien aikojen REE-kausi, jossa kilpailijamäärissä oltaisiin oltu suurin ryhmä :cry:

    Dartblower muuten tossa soitteli ja kertoi auton lentävän ja pelittävän komeasti, ja kunhan parista pikkujutusta selvitään ilmestynee hän kisoihin ilmeisesti Nitrokisoista alkaen :rotfl:

    Tervetuloa mukaan :rotfl:
     
  6. gremlin

    gremlin Gearhead

    Tutustumislisenssin hinta kyllakin on FHRA;lta 20e :soosoo:
     
  7. Henski

    Henski 1st gear

    Onko se silti 20€, jos ei tartte ajaa lisenssilähtöjä eikä suorittaa kuulusteluja. Ei siis "ylimääräistä" duunia FHRA:lle. Eli kaverilla viime kesältä "näytöt" D2-arvoiseen tutkintoon, joten ainakin minä sain kausilisenssini ainoastaan AKK:n hinnat maksamalla :soosoo:
     
  8. Käkö

    Käkö Gearhead

    Yx pikkujuttu selviteltiin jo, nitrokisoihin osallistuminen on hoidossa, "notta semmoosta"... :rotfl:
     
  9. Putte

    Putte 1st gear

    Tutustumislisenssillä ei voi ajaa SM ja Suomen Cup tasoisissa kilpailuissa eli sen käyttö ei ole SM Finaaleissa mahdollinen.
     
  10. gremlin

    gremlin Gearhead

    Kylla se vaan nyt maksaa 20e /kisa, ei noissa WCC kisoissakaan ajeta mitaan lisenssilahtoja eika pireta kuulusteluita.
    Kausilisenssien hinnan kylla maaraa tassa(kin) lajissa AKK, mutta tutustumislisenssin hintaan kiihdytysurheilussa tulee FHRAlta 6e ''toimisto'' kuluja. Eli 14e+6e=20e :eek:
    Tota en kylla saa mitenkaan mahtumaan kallooni etta miksei S/M kisoissa saa ajaa tutustumis lisenssilla :-? Mika saatanan tutustumislisenssi se on jollei silla saa kisoisiin menna? :odroll:
    Kait sita varmaan FHRAn toimesta on koitettu vaantaa etta sita sais kayttaa mut ei se ny vaan sitten kay :(
     
  11. BBC

    BBC Guest

    Lisenssimaksu

    Kyllon halapaa.
    Mutta eikö se oo niin kari, notta jos jollakin on vara rakentaa auto, pitää sitä yllä, juoda kalijaa tai tupakoira, käydä katiskalla, veljekset keskisellä, porissa jääkiekko-ottelussa, mennä turun ohi tms tms. on sillä vara maksaa lisenssi 100euroa, 200euroa tai vaikka enemmän.

    tai sitten pitää vaihtaa lajia.
    Auliz
     
  12. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Toi on harmi jos tolleen ei saa enää ajaa edes yhtä kisaa kertalisenssillä koska yhtenä houkuttimena se tois helpommin uusia kokeilijoita lajiin ja kuten yleensä sit käy niin helposti tohon jää koukkuun jolloin monestakin kokeilijasta voi tulla vakituisempiakin uusia kuskeja lajiin.

    Mut niille jotka on ajaneet aikaisemmin (kuten Fordvessa) ton nyt sit tarvittavan lisenssinkään hommaaminen vaikka sit vaan yhtä kisaa varten ei tosiaan oo ihan hirmu investointi kun siihen riittää kuitenkin 75€ hintainen peruslisenssi eikä sen lisäks tuu mitään muita maksuja tutkinnoista yms. Ja ton lisenssin saa sen kun soittaa AKK:lle ja tilaa sen sieltä. Ja alkaahan siitä sit kaupantekijäisiks tulla kotiin AKK Motorsports -lehtikin, hyvää vessalukemista :rotfl:

    Eli mukaan vaan :wink:
     
  13. triniemi

    triniemi Gearhead

    No tuleehan siihen kertaluontoisesti se 100€ tutkintomaksu, Street D vaatii D2 lisenssin.
     
  14. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Eikä tuu jos on ajanu aikaisemminkin eli vaikkapa viime vuonna kuten täällä asiaa kysynyt Fordvessa, toi lisenssitutkinto ja sen maksuhan koskee vaan ihan uusia kuskeja :wink:
     
  15. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Tästä kaiketi käytiin jotain keskustelua oliks se kuljettajapalaverin yhteydessä? Silloin muistaakseni sanottiin, että tutustumislisenssilläkin vois ajaa noita SM ja cup kisoja, muttei sais niistä pisteitä. Missä vaiheessa tää on muuttunut?
     
  16. gremlin

    gremlin Gearhead

    No taa olis lahenpana mita WCC jarjestajille on on tiedotettu. Eli saa ajaa ja osallistua kisaan mutta ei saa pisteita.
    Tolla ihmettelyllani ettei paasis tutustumaan tutustumislisenssilla tarkoitin lahinna sita ettei ole esim. kertakaikkiaan mahdollisuutta ajaa muuta kuin 1 kisa, johtuen toista tai taludellisista rajoitteista.
    Eika oikeen itekkaan millaan viittis ostaa autolisenssia kun nyt jo on 155e maksava pratkalisenssi :-?
     
  17. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Kohta muuten lähdetään taas pakkaamaan Bussia ja matkaa kohti Alastaroa voi alkaa. Mitään suuria muutoksia suuttimien vaihtoa lukuunottamatta ei Camaroon ole tehty, eli toiveissa olisi, että Sarah pääsisi sinne 10.4 pintaan jonka jälkeen sitten mietitään vaihdetaanko vaikkapa tossa hyllyssä olevat Alukannet tohon 454sen päälle.

    Hyvää kisaonnea kaikille säätyyn tai luokkaan katsomatta :rotfl:
     
  18. artsiss

    artsiss 1st gear

    Ois ollu kiva nähdä Camaro tositoimissa Hyvinkäällä. Viimeistään EM-kisoissa täytyy raahautua yleisöön.
     
  19. Jza

    Jza Double Gearhead

    Onnittelut Kalliomäelle SE ajasta, joka käsittääkseni meni rikki taasen tänään!?!

    Ja B.B. Chevy, hyvinhän tuo kulki vaikka tiimillä unet olikin parilta yöltä väliin jääneet ja testitkin ekaa kertaa radalla :eek: Aika sissejä olette :wink:
     
  20. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Joo,Hape tais lähtee piffilihaostoksille? :rotfl:
    C ja B tuli ajamaan D-luokkaan, kun niissä ei ollut vaadittavaa viittä kuskia pudotusajon järjestämiseksi. Tais olla kisan suurin luokka sen jälkeen? Kolme viikkoo EM kisan to-pe sessioon; paljon autoja valmiiks ni saa ajaa muutkin kuin dyhmä ree! Ja onnittelut muillekin kuin BBC tiimille onnistuneesta suorituksista ja ennätyksistä. Pudotuskaaviosta ei pitäis muodostuman kovinkaan tylsää.
     

Kerro tästä muillekin!