Street D

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja triniemi, 20.3.2007.

  1. 383

    383 Gearhead

    eikös siellä ole yksi amc missä sbc :rotfl: :rotfl:
     
  2. Käkö

    Käkö Gearhead

    Yeehaw!
    Finaalikisoihin on ilmoittautunut 13 REE-autoo ja kun luokat yhdistetään Ceen ja Been kanssa niin 23 autoo dyhmä REEssä!! :D

    Pakko päästä kattoon miten siellä oikeen käy!
     
  3. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Tulee muuten yhteensä jopa 24 autoa, siellä on C:ssä "laskuvirhe" eli numerot 1-4 mut 5 autoa sielläkin. Mut hienoa, etenkin toi 13 Dyhmä REE:n autoa Tollasen finaalin jälkeen onkin hyvä sit alkaa suunnitella ens kautta ja yrittää vaan saada entisestään lisää autoja Streetteihin :D
     
  4. surma erkki

    surma erkki 3rd gear

    Pitäs rappakudaan kaaria alkaa suunnittelee sit kai...ei kyl raaskis, paha laittaa kauppakassit takapenkille :x
     
  5. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Kaaret kiinni vaan, kyllä se mäyräkoira silti vielä mahtuu rallitankin viereen takakonttiin tai takapenkin tilalle sisällekin :poff:
    Sun rappakudastahan sais hyvän pelin tonne karkeloihin :D
     
  6. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

    Mahtaakohan tästä rappakudasta olla kuvia jossain,en nyt heti yhdistä nicciä/autoo?
    Jos kuvia ei oo ni kaaret vaan kiinni ja Finaaliin ajamaan,sit on kuvia :poff:
     
  7. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Ei oo rallikuvia (vielä :poff: ) mut meidän paparazzisivuillapa on pari otosta eli tuolla rivilla 3 on kaks fotoa rappakudasta päältä ja yks sisältä:
    http://kuvablogi.com/blog/4324/6/ :wink:
    Komea peli tuokin ja selvästi haluais radalle 8)
     
  8. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

    Dodin,kiitos BB,toihan on pakko nähdä kisoissa :eek:
    Just kaaria vaille race 8)
     
  9. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Kaaretkin pystyy tekemään sääntöjen mukaisesti niin, ettei ne juurikaan haittaa normikäyttöä. Muistaakseni penkkien takana kulkevan poikittaisputkenkin on ainakin joskus saanut tehdä pulttikiinnityksillä, eli kauheeta akrobatiaa ei tarvita edes takapenkille menossa? Eikä sitäpaitsi kukaan tiedä kuinka kovaa auto kulkee, ennenkuin sillä on aika ajettu, eli paha se on kaaria etukäteen vaatia. Tolla automäärällä tuleekin hommasta mielenkiintoista. Nimittäin, jo Kauhajoella sovellettiin sääntökirjan kohtaa, jonka mukaan Streetissä ajetaan korkeintaan 16 auton kaavioita. Nyt jos vaikkapa 23 autoa on ajamassa samassa luokassa, se tarkoittaa sitä, että 7 voi vetää kunnon kännit jo lauantai-iltana; ei tarvi olla aamulla ajokunnossa! Näin sitä streettiä sorsitaan, saatana!
     
  10. gremlin

    gremlin Gearhead

    Mikas stanan juttu tomonen on? Kaikissa muissa luokissahan ajetaan niin etta kaikki paasevat kaavioon :mad: Kylla streetti puolella pitaa samat saannot olla kaavio-pisniksissa.
    Rotusortoa tama alkaa jo hipomaan. Ensin meinataan luokat lopettaa kun ei tuu tarpeeks kuskeja ja sitten niita on jo liikaa ettei mukamas mahdu edes ajamaan. :odroll: :wc:
    Niijuu, pikku lisaysta: Mista ne uudet kuskit tulevat jollei junnuista JA STREET-luokista :soosoo: Sielta ne ainakin ennen on tullu, Haapasta myoden :wink:
     
  11. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Kuulemma sääntökirjasta tällanen pykälä löyty, muutenhan Kalajoellakin olis ollut jo 32 kaavio. Mut eiks ameriikassakin oo proo luokissa tolla lailla? :rotfl:
    Tää sama sääntö koskee myös pro ET:tä ja Super Pro ET:tä,koska ne on myös sääntökirjan mukaan Street luokkia. Samaten hinauskielto koskee niitä myös.
     
  12. joteam1

    joteam1 Gearhead

    Eikös se ole niin, että yleisiä sääntöjä sovelletaan ellei luokkasäännöissä toisin mainita? Tuo hinaus on pro et:ssä silloin sallittu?
     
  13. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    En mä tiedä, ehkä. D:ssä ja muissa heads up streeteissä se on kuitenkin kielletty. Ei toi liene niin oleellista, mutta toi kaavion koko voi olla, toivottavasti.
     
  14. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Ton kaavion koon ja kisapäivänä ajamisen/ajamattomuuden suhteenhan herää täällä REE:n suunnalla sellanenkin ajatus jotta silloin kauden toisessa kisassahan kyseltiin siitä että käykö jos siinä kisassa luokat yhdistetään kun ainoostaan REE:ssä oli tarpeeks autoja ja jostain sit ilmaantuikin toi laajempi päätös että kauden kaikki loputkin kisat ajetaan yhdistettyinä.
    Joten tuntuis aika kornilta jos nyt kun kisaan lienee tulossa tuollasen kolmen luokan yhdistelmänä 13 + 5 + 6 autoa alettaiskin sit karsia niistä porukkaa sunnuntaille :odroll:

    Tarkoittaaks toi hinauskielto tosiaan sitä että jos vaikka autoon tulee sellanen vika ettei sitä voi ajaa sieltä suoran päästä takas varikolle niin homma on sit siinä vaikka kyseinen vika oliskin helposti korjattavissa kunhan vaan on tarpeelliset työkalut ja osat saatavilla kuten useinkin sit on kunhan pääsee varikkopilttuulleen?
    Ja saaks sit siellä paluutiella alkaa tehdä remonttia :poff:
     
  15. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Tarkottaa. Työntää saa kyllä. Mut ei kai tota sääntöä oo ajateltu ihan tota varten, vaan siks, että laitteiden pitäis olla sellasia, että niillä to ajamienn normiolosuhteissa hoituu.
     
  16. kaasua

    kaasua 1st gear

    Tarkoittaaks toi hinauskielto tosiaan sitä että jos vaikka autoon tulee sellanen vika ettei sitä voi ajaa sieltä suoran päästä takas varikolle niin homma on sit siinä vaikka kyseinen vika oliskin helposti korjattavissa kunhan vaan on tarpeelliset työkalut ja osat saatavilla kuten useinkin sit on kunhan pääsee varikkopilttuulleen?
    Ja saaks sit siellä paluutiella alkaa tehdä remonttia

    tarkottaa ja varikolla ei saa korjata kisa-autoa vaan se on tehtävä KOTONA :rotfl: :rotfl:
     
  17. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Niin joo, kisoissahan jengi on näyttänytkin tekevän vaan ihan vaan sellasia määräaikaishuoltoja kuten puretaan vaihdelootia ja vaihdetaan sinne kulutusosia ja sen semmoista :poff:
    Täytyy vaan sit toivoa ja yrittää skarpata että jos jonkun määräaikaishuollon kilometrimäärä tulee tuolla kisan aikana täyteen niin se tapahtuis niillä kohdin kun on varikolla :rotfl:
     
  18. chevy 2

    chevy 2 Gearhead

    Kattos perkelettä!!!Tuttu auto.Tony Mitts oli muistaakseni kaverin nimi joka aiemmin omisti tuon,ajeli Vaasan seudulla tuolla kenttäkisoja.Tais olla monimonikymppi ja tunneli moottori??Jos en ihan paskaa puhu niin 11.7 taisi olla paras vetäisy.
    Joskus mietiskelinkin että missäpäin auto menee...
     
  19. surma erkki

    surma erkki 3rd gear

    Joo, sama auto, ei tosin 440, vaan 400 kone, sama mikä tuon Tonyn aikana.Yks omistaja ollu tuossa välissä, autolla ei ole kyllä ajettu juurikaan moneen vuoteen.2x4bbl tunneli löytyy edelleen ja varttimailiajat juurikin tota 12s puolin ja toisin, tosin aika raakileena ajettuja silloin, että potentiaalia olis kovempaakin menoon... :wink:
     
  20. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Eli ilmiselvää ainesta siis tänne Dyhmä REE:hen :wink:
     

Kerro tästä muillekin!