Street D

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja triniemi, 20.3.2007.

 1. 383

  383 Gearhead

  eikös siellä ole yksi amc missä sbc :rotfl: :rotfl:
   
 2. Käkö

  Käkö Gearhead

  Yeehaw!
  Finaalikisoihin on ilmoittautunut 13 REE-autoo ja kun luokat yhdistetään Ceen ja Been kanssa niin 23 autoo dyhmä REEssä!! :D

  Pakko päästä kattoon miten siellä oikeen käy!
   
 3. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Tulee muuten yhteensä jopa 24 autoa, siellä on C:ssä "laskuvirhe" eli numerot 1-4 mut 5 autoa sielläkin. Mut hienoa, etenkin toi 13 Dyhmä REE:n autoa Tollasen finaalin jälkeen onkin hyvä sit alkaa suunnitella ens kautta ja yrittää vaan saada entisestään lisää autoja Streetteihin :D
   
 4. surma erkki

  surma erkki 3rd gear

  Pitäs rappakudaan kaaria alkaa suunnittelee sit kai...ei kyl raaskis, paha laittaa kauppakassit takapenkille :x
   
 5. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Kaaret kiinni vaan, kyllä se mäyräkoira silti vielä mahtuu rallitankin viereen takakonttiin tai takapenkin tilalle sisällekin :poff:
  Sun rappakudastahan sais hyvän pelin tonne karkeloihin :D
   
 6. Mopoilija

  Mopoilija Gearhead

  Mahtaakohan tästä rappakudasta olla kuvia jossain,en nyt heti yhdistä nicciä/autoo?
  Jos kuvia ei oo ni kaaret vaan kiinni ja Finaaliin ajamaan,sit on kuvia :poff:
   
 7. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Ei oo rallikuvia (vielä :poff: ) mut meidän paparazzisivuillapa on pari otosta eli tuolla rivilla 3 on kaks fotoa rappakudasta päältä ja yks sisältä:
  http://kuvablogi.com/blog/4324/6/ :wink:
  Komea peli tuokin ja selvästi haluais radalle 8)
   
 8. Mopoilija

  Mopoilija Gearhead

  Dodin,kiitos BB,toihan on pakko nähdä kisoissa :eek:
  Just kaaria vaille race 8)
   
 9. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Kaaretkin pystyy tekemään sääntöjen mukaisesti niin, ettei ne juurikaan haittaa normikäyttöä. Muistaakseni penkkien takana kulkevan poikittaisputkenkin on ainakin joskus saanut tehdä pulttikiinnityksillä, eli kauheeta akrobatiaa ei tarvita edes takapenkille menossa? Eikä sitäpaitsi kukaan tiedä kuinka kovaa auto kulkee, ennenkuin sillä on aika ajettu, eli paha se on kaaria etukäteen vaatia. Tolla automäärällä tuleekin hommasta mielenkiintoista. Nimittäin, jo Kauhajoella sovellettiin sääntökirjan kohtaa, jonka mukaan Streetissä ajetaan korkeintaan 16 auton kaavioita. Nyt jos vaikkapa 23 autoa on ajamassa samassa luokassa, se tarkoittaa sitä, että 7 voi vetää kunnon kännit jo lauantai-iltana; ei tarvi olla aamulla ajokunnossa! Näin sitä streettiä sorsitaan, saatana!
   
 10. gremlin

  gremlin Gearhead

  Mikas stanan juttu tomonen on? Kaikissa muissa luokissahan ajetaan niin etta kaikki paasevat kaavioon :mad: Kylla streetti puolella pitaa samat saannot olla kaavio-pisniksissa.
  Rotusortoa tama alkaa jo hipomaan. Ensin meinataan luokat lopettaa kun ei tuu tarpeeks kuskeja ja sitten niita on jo liikaa ettei mukamas mahdu edes ajamaan. :odroll: :wc:
  Niijuu, pikku lisaysta: Mista ne uudet kuskit tulevat jollei junnuista JA STREET-luokista :soosoo: Sielta ne ainakin ennen on tullu, Haapasta myoden :wink:
   
 11. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Kuulemma sääntökirjasta tällanen pykälä löyty, muutenhan Kalajoellakin olis ollut jo 32 kaavio. Mut eiks ameriikassakin oo proo luokissa tolla lailla? :rotfl:
  Tää sama sääntö koskee myös pro ET:tä ja Super Pro ET:tä,koska ne on myös sääntökirjan mukaan Street luokkia. Samaten hinauskielto koskee niitä myös.
   
 12. joteam1

  joteam1 3rd gear

  Eikös se ole niin, että yleisiä sääntöjä sovelletaan ellei luokkasäännöissä toisin mainita? Tuo hinaus on pro et:ssä silloin sallittu?
   
 13. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  En mä tiedä, ehkä. D:ssä ja muissa heads up streeteissä se on kuitenkin kielletty. Ei toi liene niin oleellista, mutta toi kaavion koko voi olla, toivottavasti.
   
 14. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Ton kaavion koon ja kisapäivänä ajamisen/ajamattomuuden suhteenhan herää täällä REE:n suunnalla sellanenkin ajatus jotta silloin kauden toisessa kisassahan kyseltiin siitä että käykö jos siinä kisassa luokat yhdistetään kun ainoostaan REE:ssä oli tarpeeks autoja ja jostain sit ilmaantuikin toi laajempi päätös että kauden kaikki loputkin kisat ajetaan yhdistettyinä.
  Joten tuntuis aika kornilta jos nyt kun kisaan lienee tulossa tuollasen kolmen luokan yhdistelmänä 13 + 5 + 6 autoa alettaiskin sit karsia niistä porukkaa sunnuntaille :odroll:

  Tarkoittaaks toi hinauskielto tosiaan sitä että jos vaikka autoon tulee sellanen vika ettei sitä voi ajaa sieltä suoran päästä takas varikolle niin homma on sit siinä vaikka kyseinen vika oliskin helposti korjattavissa kunhan vaan on tarpeelliset työkalut ja osat saatavilla kuten useinkin sit on kunhan pääsee varikkopilttuulleen?
  Ja saaks sit siellä paluutiella alkaa tehdä remonttia :poff:
   
 15. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Tarkottaa. Työntää saa kyllä. Mut ei kai tota sääntöä oo ajateltu ihan tota varten, vaan siks, että laitteiden pitäis olla sellasia, että niillä to ajamienn normiolosuhteissa hoituu.
   
 16. kaasua

  kaasua 1st gear

  Tarkoittaaks toi hinauskielto tosiaan sitä että jos vaikka autoon tulee sellanen vika ettei sitä voi ajaa sieltä suoran päästä takas varikolle niin homma on sit siinä vaikka kyseinen vika oliskin helposti korjattavissa kunhan vaan on tarpeelliset työkalut ja osat saatavilla kuten useinkin sit on kunhan pääsee varikkopilttuulleen?
  Ja saaks sit siellä paluutiella alkaa tehdä remonttia

  tarkottaa ja varikolla ei saa korjata kisa-autoa vaan se on tehtävä KOTONA :rotfl: :rotfl:
   
 17. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Niin joo, kisoissahan jengi on näyttänytkin tekevän vaan ihan vaan sellasia määräaikaishuoltoja kuten puretaan vaihdelootia ja vaihdetaan sinne kulutusosia ja sen semmoista :poff:
  Täytyy vaan sit toivoa ja yrittää skarpata että jos jonkun määräaikaishuollon kilometrimäärä tulee tuolla kisan aikana täyteen niin se tapahtuis niillä kohdin kun on varikolla :rotfl:
   
 18. chevy 2

  chevy 2 Gearhead

  Kattos perkelettä!!!Tuttu auto.Tony Mitts oli muistaakseni kaverin nimi joka aiemmin omisti tuon,ajeli Vaasan seudulla tuolla kenttäkisoja.Tais olla monimonikymppi ja tunneli moottori??Jos en ihan paskaa puhu niin 11.7 taisi olla paras vetäisy.
  Joskus mietiskelinkin että missäpäin auto menee...
   
 19. surma erkki

  surma erkki 3rd gear

  Joo, sama auto, ei tosin 440, vaan 400 kone, sama mikä tuon Tonyn aikana.Yks omistaja ollu tuossa välissä, autolla ei ole kyllä ajettu juurikaan moneen vuoteen.2x4bbl tunneli löytyy edelleen ja varttimailiajat juurikin tota 12s puolin ja toisin, tosin aika raakileena ajettuja silloin, että potentiaalia olis kovempaakin menoon... :wink:
   
 20. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Eli ilmiselvää ainesta siis tänne Dyhmä REE:hen :wink:
   

Kerro tästä muillekin!