Street D

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja triniemi, 20.3.2007.

  1. mafo

    mafo 3rd gear

    jaa, että seiskoja... :rotfl:
     
  2. Ck

    Ck Gearhead

    Juuu juu kyllä jo saunan puuvarasto tänään täytetty viikonloppua varten. Autokin käy mutta ei sillä oo ajettu kun trailerille ja takas halliin, jos vaikka huomenna pääsis testaamaan. Ja taas tietysti viritetty lisää, nyt pitäis ainakin kulkee, vai mitä mafo :wink:
     
  3. mafo

    mafo 3rd gear

    suomen toiseksi nopeimmat(smallblock) holleyt ...
     
  4. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Ahaa, siellähän ollaan siis viritetty autoja :poff:

    Asiaa, toivotaan että saadaan finaaleissa Valiantista uus ysin puolelle menijä 8)
     
  5. C-barge

    C-barge Gearhead

    Toivotaan, toivotaan.... :rotfl: Eli itekin tietty tulossa valiantilla haamurajaa rikkomaan, Kiikala jäi väliin ku meni sliksi puhki perjantaina mut nyt se on sisärengastettu. Vippi on kans eilen läjätty ja pukeilla koekäytetty, kaikki vaikuttais olevan kunnossa ja uus turbiini vaikuttaa kombinaatiossa kelvolta, eli nostaa paineet ja kierrokset nopeesti alueelle.
     
  6. jussi308

    jussi308 1st gear

    l

    Tulossa ollaan myös. Uusi jordaani on paikallaan ja pari pientä osaa on Markon toimesta vaihdettu ja työstetty. Koekäytettiinkin. Mosa, laatikko ja perä näyttäs olevan ehjät. Toivottavasti vielä kelit suosii varsinkin kun kutsuvieraita ja kannattajia on tulossa suht paljon.

    Se on sitten meidän osalta viimeinen kisa vähään aikaan eli kehitellään tossa vuoden ajan uusia ratkaisuja ja ideoidaan. Takaisin 2012 varmasti jos vaan hengissä ollaan.

    Juha
    DS 333
     
  7. Mikkoli

    Mikkoli Gearhead

    ...viheltääkö jo loppukesästä Lempäälässä :pinup:?
     
  8. jussi308

    jussi308 1st gear

    k

    Mä en tiedä Lempäälästä kun Urjalassa nykyään asustellaan, tosin on tiimin kantava voima Lempäälästä. Toivottavasti ei ainakaan granaatit viheltele :rotfl: Mutta mä viheltelen välillä ahkerastikin :p Neljä vuotta ajettu yhteen menoon fyyran sarja läpi ja asia on niin että ei tota oo enää varaa kehittää ja ajaa samana vuonna, siksi välivuosi... Voi olla keväällä vähän onho olo kun muu porukka lähtee kisaamaan mutta eiköhän sen jotenkin kestä.
     
  9. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Tulossa ollaan kans. En ehtiny ilmottautumaan, joten ilmottaudun sitten portilla :rotfl:

    Tietääkö kukaan mitä jälkiilmottautuminen maksaa. Tietäisi nimittäin ottaa rahaa tarpeeksi mukaan :-?
     
  10. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Halpaa kuin saippua :poff:
    Eli 145€ + jälki-ilmottautumismaksu 110€ eli 255€ :odroll:
     
  11. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Tukekaamme FHRAn tappiollista toimintaa siis 255 euron edestä :rotfl:
     
  12. mafo

    mafo 3rd gear

    noin mäkin olen yrittänyt tukea toimintaa koko kesän...
     
  13. Mikkoli

    Mikkoli Gearhead

    Suoraselkäisiä miehiä...reipasta toimintaa!
     
  14. mpower

    mpower Double Gearhead Bannattu

    HÖH,eihän sulla mitään hätää kun teet työtä millä tienaa,me muut tehdään sellasta millä juuri tulee toimeen :(
     
  15. jussi308

    jussi308 1st gear

    j

    DeeRacing kiittää kilpakumppaneita ja street "faneja" kisakaudesta 2010.

    Speciaalikiitokset etenkin Luigille.

    Jykälle kiitokset limpun lainaamisesta sunnuntaille.
     
  16. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Kiitokset tosiaan kaikille kuluneesta kaudesta myös minun osaltani. Itse ajoin kaksi kisaa ja Löijy oli lainassa yhdessä, joten kolmen kisan ajan sain taas nauttia REE ryhmäläisten hyvästä seurasta. REEhän lienee CEEn ja DEEn yhdistetty nimi ainakin Stadin liepeillä kun kisoista puhutaan.

    Onnittelut myös kauden parhaille kuskeille DS 367 oli mestari jo toisen kerran peräkkäin. On se kone, siis Toni joka toimii teamin kuskina. DS 307 taisi tulla jo toisen kerran kakkoseksi Cupissa ja DS 333 toisen kerran kolmoseksi. Onnittelut kaikille ja kiitos myös muille voittajille, siis niille kaikile jotka autonsa radalle toivat. Kausi oli mahtava, oli tiukkaa kisaa, eikä vieläkään voinut lukea tuloslistoja etukäteen netistä, viaikka tutut nimet potin loppujenlopuksi korjasivat.

    Onnittelut myös CS 226 komeasta KASIN ajasta sekä DS 323 ja DS 331 todella matalista KASEISTA. Seiska jäi harmittavasti tulematta, mutta josko sitten TAAS ensi vuonna :rotfl:

    Kiitokset kaikille :rotfl:
     
  17. mafo

    mafo 3rd gear

  18. Ck

    Ck Gearhead

    Melkosta Pro touhua kun streettiautolla tulee tollasia tire shakeja ! :D


    Kiitos koville kilpakumppaneille kaudesta, hyvin suju ainakin muilla, meillä meni vähän saunomiseks tää kausi :rotfl:
    Toivotaan että saadaan talven aikana lisää vauhtia jostain kaivettua, uutta moottoriakin jossain välissä suunniteltiin mutta ei kyllä mahdu budjettiin millään. Vai olisko jollain jotain käytettyä +500cid blowerimottia halvalla? :lol:
    Ens kaudella näillä näkymin kuitenkin taas ajetaan koko kausi jos ei mitään ihmeitä tapahdu.

    Videoitakin on otettu ainakin parista viime kisasta mutta nettiin ei ole vielä keritty laittamaan, ehkä tässä syksyn aikana. 8)
     
  19. jt

    jt 3rd gear

    Kiitokset taas kilpakumppaneille mukavasta kaudesta.Koko Cupin kiertäneitä vaan olisi saanut olla enemmän.Kiitokset myös kaikille,ketkä ovat kauden aikana jeesailleet ja sponssanneet.Meillä on jatko vähän auki,koko kalusto on myynnissä.Keväällä sitten näkee mitä tuohutaan.
    T:Jarmo Wanna DEE racing team
     
  20. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Täälläkin ollaan taas jo toivuttu juhlinnasta :rotfl:

    Ei vaan kai jo tosta viikonloppuna olleesta aika vilakasta säästä johtuen se yritti tossa tarjota aikamoista flunssanpoikasta mut eiköhän tää taas tästä.

    Mukava kausihan toi taas oli tänäkin kesänä joten kiitokset täältäkin kaikille kilapiljoille ja kannustajille, kyllä drag racing (vai poroko se nyt oli :poff: ) on parasta paikan päällä 8)
    Etenkin se varikkoelämä ja tunnelma :lol:

    Niin, ja kauden kovimmat lähdöthän on vielä ajamatta joten kaikki REE:läiset vaan vielä syksymmällä runsain joukoin Teivon Swappiin, siellähän ne varmastikin taas ajetaan keskihallissa :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!