Street D???

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja B.B.Chevy, 28.1.2004.

  1. mg

    mg Gearhead

    asiasta viidenteentoista..
    tosta 9.7 ajasta tuli mieleen; missäs majailee nykyään Laasosen Jounin dusteri?
    kun ei oo näkyny, vai onko paalattu? eikai.
     
  2. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Ei sitä paalattu oo, vaikka kylläkin melkein. Siinähän on nykyään ooppelin moottori remmiahtimella ja se ajelee brakettia Valkkion kuskaamana.
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    myyty nurmoon rullaavana sille kaverille jonka kirkkaankeltanen dusteri oli vee kasis joku vuos sitte.siihen kai tulee takas mersun kone.
     
  4. NHRA

    NHRA 1st gear

    Vahvistus Nimettömän tietoon: Eli Laasosen Dusteri majailee NHRA:n (eli tietämättömille suomennettuna Nurmoo Hot Rod Association) Simca-jaoston jäsenellä. Seisoo tällä hetkellä katoksessa muiden projektien vuoksi, mutta tulossa työn alle. Ja Talbotin...eikun Mersun...eikun Moparin koneella tietty. :grin:

    Eli ei ole paalattu, päin vastoin hyvissä käsissä.

    Edit: Hymiö


    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: NHRA 2004-02-03 11:54 ]</font>
     
  5. mg

    mg Gearhead

    ok. hyvä että on katoksessa, sikäli hyvä kans ettei ooppelin konetta tule!.

    asiasta jauhamisen vois lopettaa sittemmin; ja palata aiheeseen.

    ok?
     
  6. valiant65

    valiant65 Gearhead

    Onko tiedossa paljonko kilpailijoita olis menossa Fyyran street D:hen 2004?
     
  7. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Mitään varmaahan noista on vielä paha sanoa, mutta alustavasti ollaan juteltu, että mentäis ainakin joihinkin (lähimpiin) kisoihin. Jos ei sitten luokka-luokkaan tuu väkeä tarpeeks, niin saahan siitä siirryttyä rakettiin. Fyyran sivuilla oli jotain horinaa ajokamoista ja siellä puhuttiin joistain nomex-kalsareista ja hupuista; sellasia mulla ei kyllä oo eikä niitä viime vuonna vaadittu; pelkkä yks kerros SFI puku kelpas. Siellähän se sitten selvii miten on tänä vuonna, tulevaisuudessa sellaset ehkä joutuu joka tapauskessa hommaamaan.
     
  8. valiant65

    valiant65 Gearhead

    Hehhhee...kalsaritsekki lineupissa...jeeeee! Palamattomuuden testaus sytkärillä: Mä ainakin hikoon kesäkelillä pitkissä kalsareissa niin maan pirusti että jos niille raapahousuille sytkäriä näyttäis niin varmaan lehahtais siniliekin saattelemana taivaan tuuliin! Sairasta muutenkin pitää pitkiä alusvaatteita kesällä, eihän John Forcekaan käytä ajopuvun alla muuta kuin rintakarvoja..! :smile:
     
  9. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    JA minä tutkin kalsarit ja katson kummassa puntissa on.Mut kandee lukea mitä Jammo kirjoitti niin eiköhän siitä selvitä.
     
  10. Arto65FB

    Arto65FB 1st gear

    Nyt vasta tajusin paljastuneeni Paddockin vakioasiakkaaksi.
     

Kerro tästä muillekin!