street fire --> gm

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja plymouth 71, 25.9.2009.

  1. plymouth 71

    plymouth 71 1st gear

    eli ostin street fire cdi ignition boxin (pn5520) ja jakajana on summitn hei(sum850001r) kytkennässä vähän epä selvyyttä. eli boxista lähtee 2 johdon sarja joka kuvan mukaan on magnetic pickup connector ja piuhojen värit lila ja vihree, kun jakajasta lähtee 3 johdon sarja jonka värit punainen,musta,ruskee. boxin piuhat ei käy suoraan jakajan piuhoihin,mutta mukana tuli muutos setti jolla ne boxin 2 piuhaa käy tuohon jakajan liittimeen,mutta ne käy kummin päin vaan eikä noita värejä ole oppaassa selitetty. se jakajan 3.s piuha eli musta tulee toden näköisesti maihin,mutta miten noiden kahden värit kytketään vai onko merkitystä? vaikeesti selitetty,mut jos saatte selvää niin apu olisi tervetullut :) niin ja kone on gm pikkulohko
     
  2. Väne

    Väne Gearhead

    Onhan sillä väliä miten päin pickupin piuhat tulee, väärinpäin ei toimi kunnolla, ei pitäs silti hajottaa mitään..

    Saat selville pickupin +johdon mittaamalla jännitteen kun pyörität jakajaa(pyörimissuuntaan), msd boxissa violetti on +johto, eikös tuo streetfire ole msd?
     
  3. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Jep, MSD 5520

    Tuon ohjeen ->>> http://static.summitracing.com/global/i ... m28899.pdf mukaan kytkentä, kuten kuvassa 5 esitetään ja jos sulla kerran on tuo PN #8861 Harness...(vai onko ?)luulisi siinä olevan samat lila/vihreä värit ?

    Ohjeessa siinä heti ylhäällä, kohdassa WIRE FUNCTIONS myös kerrotaan selvästi että violetti on (+) ja vihreä (-)...

    Edit:
    Tuli tuosta mieleen että tuo mainitsemasi "muutos setti" saattaa olla Summit:n jakajan mukana tullut johtosarja, joka vastaa tuota MSD:n omaa #8861 sarjaa...katso kohta 3 asennusohjeesta, siinä on muita mahdollisia tai suuntaa antavia värejä tuolle triggerille...

    Se tulee sen HEI 4-pin modulin tilalle kuten se MSD:n omakin kitti...ihmettelen vain miksei mukana ole tullut mitään erillistä ohjetta...mutta eipä näytä olevan tuolle MSD:n sivuillakaan sen paremmin ohjetta ?

    Ilmeisesti sillä ei ole sitten niin väliä kummin ne päin vihreä/violetti (tai mitä nyt sinulla ovatkaan) johdot tulee triggeriin... :eek:
     

Kerro tästä muillekin!