Street osallistumismaksut

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja triniemi, 23.1.2004.

  1. triniemi

    triniemi Gearhead

    Kattokaas tätä. Ei voi muuta todeta että järkipäätös. Ja kaikki joukolla kisailemaan.
     
  2. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Joo, nyt tai ei koskaan. MEinaan jos ei tohon rahaan kisaajaa riitä, niin turha lienee ajattaa koko luokkia.
     
  3. Käkö

    Käkö Gearhead

    Tarviix lisenssiä katuauto-luokissa?
    Nyt on osallistumisen hinta kohdallaan!
     
  4. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    No, eihän toi ole summa eikä mikään katuauton(kaan) virityksessä. Aika paljon enemmän kuitenkin, kuin kadunmiehen kiihdytyskisat. Ihan mielenkiinnosta ja hyvällä mielellä kysyisin, mitä FHRA:n kisoissa on tarjota katukotteron omistajalle, jolle on yx hailee, pääseekö finaaliajo telkkariin tai onko rata liimattu Amerikan speksien mukaan? Paikalliskerhojen kisoissakin on tarjota kuljettajakokous, jos ei laji ole tuttu, ambulanssi ja paloauto, aikakortti loppunopeuksineen ja reaktioineen, jopa radan lämpötila löytyy. Amatööri ei erota ainakaan Riverside Timersin joulukuusta NHRA:n Chrondekista. Yleisöäkin on pällistelemässä, jos jollain vaikka on joku sponssitarra kupeessa.
     
  5. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Kertalisenssi riittää, oli muistaakseni kymmenen euroo per kisa, tai sitten AKK:lta anoo junnulisenssiä. Se oli muistaakseni karvan halvempi kun kaikkien kisojen kertalisenssit.

    FHRAn kisoissa on tarjolla oikeestaan vaan hyvät rataolosuhteet, muuten noi tarjoukset on samoja kun "kyläkisoissa", kaikki vaan toimii tarkemmin kaavan mukaan ja on tiukempaa, hallitumpaa ja kontrolloidumpaa.

    Lisäksi ajamaan pääsee yleensä vähemmän, kun on pari muutakin luokkaa ajatettavana. Kuulostaa ehkä ikävältä, muttei ole sitä. Vehkeiden vaan on oltava kunnossa niin ei tuu paha mieli.

    Amatööri muuten erottaa aika helpostikin riversiden kuusen fyyran kuusesta, riversiden kuusi kun käyttää nykyisin Ledejä jotka myös NHRA otti käyttöön viime kesänä!

    Plussapuolena tuolla fyyran ksioissa on toisaalta toi, että kun siellä ei tuu kun ehkä neljä rundia per päivä jos olosuhteet sallii, niin aikaa on muuhunkin. voi vaikka välillä katellakin lähtöjä jne. Varikolla on ehkä enempi nähtävää eikä iltasinkaan oo välttämättä tekemisestä puutetta.

    Sääntökirja kannattaa kuitenkin lukea, koska sitä noudatetaan. Pikku puutteista selviää ekalla kerralla huomautuksella ja merkinnällä katsastuskorttiin, mutta tokassa kisassa ne pitää olla kunnossa.

    Suosittelen kokeilemista, sitten sen tietää. Meinaan itekin jonkin verran ajaa siellä ens kesänä, enkä todellakaan voitosta.
     
  6. Bätmobiili

    Bätmobiili 1st gear

    Mitä tarkoitat pikku puutteista selviää huomautuksella -> Mikä on vielä pieni puute ja mistä mahdetaan hylätä? Olen kyllä koittanut lukea sääntökirjaa, mutta ainahan on mahis että jotain puuttuu kuitenkin :smile:
     
  7. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Siihen voinee vastata vain katsastusmiehet, mutta mulla on tullut huomautuksia mm. liian vanhoista vöistä, päävirtakatkaisijasta jne. Jos ei nyt mitään kauheen dramaattista puutetta ole, niin yleensä on saanut sen kisan ajaa jossa puutteet on huomattu.
     
  8. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    Vyöt onko voimassa,ja niiden kiinnitys.
    Turvakaaret ei riitä jos alapäästä on vain lattiapellissä kiinni.Runkopalkki/tukipalkki.
    Bensa linjat.
    Kardaani lenkki.
    Jäähdytysveden keräily astia.
    Akun kiinnitys.
    Varikolle auton alle matto joka olis hyvä jos siihen öljy imetyis.
    Sammutin löytyy fyyran sivuilta.
    Bräketissäkin jos menee kovempaa kuin 12.50 niin tulelta suojaava ajoasu esim: http://www.veku.net
    ei kannata heti ryntää ostamaan jos ei tiedä mitä kulkee hommaa sit seuraavaan.

    Varmaan paljon muutakin mut noi olis aika yleisiä mitä puuttuisi kuskeilta.
     

Kerro tästä muillekin!