Street & race projeti... Cougar 68

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja ervan, 22.2.2007.

  1. Bomber#1

    Bomber#1 Double Gearhead

    Noh Teemu!
    Onko drifteri jo tehty ja Gou kari työn alla?
     
  2. MaxDura

    MaxDura Gearhead

    Joo ei :rotfl:
    Mutta taitaa se sullakin rojektit hieman kestää? :D
     
  3. Kähmy 545

    Kähmy 545 Gearhead

    Eipäs nyt mennä panettelemaan ketään, täälä itellä projekti jonka ostin -82 ja myin raha pulassa, oma poika osti sen takaisin kesken eräisenä pari vuotta sitten.
    Eli perhettä on siunaantunut, avio eroo ja sun muuta shaibaa.
    Ei nää mene niinku jossain telkkarissa.
    Suoraan sanoen jos en ite olis koskaan naisen jalkojen väliin päässy, niin ajasin anita mäkelän kanssa kilpaa...... :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  4. 440

    440 Gearhead

    8) Kohta valmis....? :eek:
     
  5. C-barge

    C-barge Gearhead

    Vaikee kait siit on ketään syyllistää et prioriteetit vaihtelee joko luonnollisista tai luonnottomista syistä. Tietty harrastuksen koknaiskuvion kannalta se on harmillista. Täs maassa on niin monta sataa jos ei tuhatta projektia "viimeistelyä vaille", et se tosiaan näkyy siinä mitä lajille on yleisölle tarjottavanaan. Toisinaan tuntuu et useempi ehkä vois, ja ois resursseja raahata itsensä kennojen väliin. Vaikka ihan vaan kannatuksen vuoks.
     

Kerro tästä muillekin!