Street Ryhmät, yhdessä vai erikseen???

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja maverick, 30.11.2007.

  1. maverick

    maverick Gearhead

    Moro, Onko tullut päätöksiä sen suhteen että ajaavatko street ryhmät omina luokkina vai yhdessä? ainakin muutamat c-kuskit haluisivat kuulla pikkuhiljaa päätöksiä että mitä tapahtuu. Tietäisi mitä autojen kanssa tehdään, ruvetaanko muuttaa semmoseks et pärjäis d-autojen seassa vai jatketaanko samaan vanhaan malliin että jos autoja on tarpeeksi niin ajetaan luokat erillään toisista?? Tässä rupee tulee pikkuhiljaa kiire jos ruvetaan muuttaa autoja kilpailukykysiksi D-ryhmään. Vastauksia, Kiitos!
     
  2. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Ilmeisesti asiasta ei vielä ole tietoa, muutenhan FHRA:n tiedottaja olis sen jo esiin tuonut? Ois tosiaan kiva tietää, eiks sellanen päätös jo kuitenkin ollut, että ne luokat jotka on kilpailukutsussa, myös ajetaan?
     
  3. Putte

    Putte 1st gear

    ^Näin minäkin olen asian ymmärtänyt.
     
  4. Käkö

    Käkö Gearhead

    Yep, mä jäin siihen käsitykseen et street-ryhmät pysyvät ennallaan eli vanhaan malliin jatketaan, tämmösen kuulin vuosikokouksessa, eiköhän joku osaa tarkentaa paremmin.
     
  5. peheva

    peheva 1st gear

    juu oishan se ihan jees ei tarttis rueta ahtaan vois ajella noilla vehkeillä jotka jo on cs 263
     
  6. jussi308

    jussi308 1st gear

    k

    En tiedä myöskään mikä virallinen päätös on mutta mun mielestä kanssa ihan hyvä että jatketaan entiseen malliin. Eiköhän se sopu synny että myös muut ajavat ree-ryhmässä jos tarve vaatii. En kylläkään tiedä kuinka monta c-ryhmän autoa on tulossa viivalle kun en ole seurannut. Me ollaan kuitenkin vielä sen verran noviiseja ja panostukset pieniä ettei ole häpeä vaikka jää toiseksi c- tai b-ryhmän autolle. Osallistuminen on tärkeintä ainakin vielä tässä vaiheessa.

    Juha
    DS 333
     
  7. maverick

    maverick Gearhead

    Vaipat moottoreille 2008 keskustelusta, Lupen kirjottamasta viestistä lainattu
    teksti:
    Street puolelta sen verran että 2008 jatketaan entisen mallin mukaan , eli ajettavat ryhmät ovat B,C,D. Tietysti näitä ryhmiä voidaan yhdistää tarpeen vaatiessa.

    eli Luokat erikseen jos autoja piisaa! Tulihan se tietoa, voi c-ryhmäläiset ainakin jatkaa autojen jalostamista c-ryhmän sääntöjen mukaan!
    Nyt vaan kesäks autot radalle niin luokat pysyy.
     
  8. Putte

    Putte 1st gear

    Toivottavasti joka kilpailuun löytyy se vähintään viisi autoa per ryhmä. Kesken kauden tulevat ryhmän yhdistämiset on kuitenkin kaikkein ikävimpiä, jos alkuun on jo ajettu omana ryhmänä ja koittakaa kaikki olla mukana jo ekasta kisasta.
     

Kerro tästä muillekin!