StreetRace Ruotsi-Suomi-maaottelu 21.5.2016

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Bee-One-Power-Gear, 2.5.2016.

?

Oletko tulossa paikan päälle?

 1. Ajamaan

  3 ääntä
  11,1%
 2. Katsojana

  9 ääntä
  33,3%
 3. pysyn himassa

  15 ääntä
  55,6%
 1. Kalu

  Kalu Gearhead

  No kommentoiaa nyssit vaikka tähä... En tota noin pitkää viteoo ny jouda kattoo..
  Mut kasissa oli iha pirun hianon näköi kuva jostai letukanreuhkasta, mikä vielä siinä kaikenlisäks hajoskin... No se siitä ehkä juuri tekikin niin hienon kun ihan lintallaan nostaa tassua kohti taivasta, vähän niiko ennenvanhaa, kun oli tehoa enemmän kuin ajo omituisuuksia..
   
 2. holo64

  holo64 2nd gear

  Jep,caltraksin tanko katkesi heti lähdössä ja veti aika perkeleesti oikealle mut onnex pysy vielä lapasessa,näyttävän näköinen kuva kieltämättä..
   
  three hundred tykkää tästä.
 3. C-barge

  C-barge Gearhead

  Kiva tunne kyllä.
  Jäi voitto tuolloin tulematta mut asia korjaantu seuraavana.
   
 4. three hundred

  three hundred 3rd gear

  Toi ruottin video varmaan kertoo kuinka hieno reissu oli?? Oli tapahtumaa yllinkyllin... Ja voittoja sateli!! Häh Häh... Ja kannatusjoukotkin vilahteli .... Vai vilautteli.... No uusiksi suunnitellaan elokuuta!!
   
 5. three hundred

  three hundred 3rd gear

  Ja olihan sulla ennakkotietoa tosta reissusta ja näit kuvia teijän putiikissa!! Ja juttuja...:):)
   
 6. Kalu

  Kalu Gearhead

  Humalassako lainasit väärää viestiä, tai väärää äijää.. Tai olisihan se mukava tietää minkälainen putiikki mulla on...
   
 7. three hundred

  three hundred 3rd gear

  Joo... Pikku jurrissa ja sekoitin itte henkilöstä..
   
 8. holo64

  holo64 2nd gear

  Holo racing matkaa Heinäkuussa 16pv Ruotsi-Suomi maaotteluun Fönebaseen.... maaottelu jatkuu ehkä vain yhdellä Suomen osallistujalla??? vai olenko väärässä??
   
  juk1 tykkää tästä.
 9. three hundred

  three hundred 3rd gear

  Ja ilman kannatus joukkoja... Ei pääse ku pitää mennä hääkuljetukseen... Kele!!! Mut elokuussa ilmeisesti lähetään kannustamaan Holosta uusi Ruotsin mestari...!!!!
   
 10. procold

  procold 3rd gear

  Näytä Holo niille närhen vehkeet
   
 11. holo64

  holo64 2nd gear

  Siihen pyritään:)
   
  hantta tykkää tästä.
 12. holo64

  holo64 2nd gear

  Torstaina lähtö Ruotsiin,ei vissiin sit muita lähtiöitä.......Nyt äijät sit hereillä,Elokuussa on Ruotsissa,Lundassa Finaalit ja sinne olis hyvä saada Suomesta paljon osallistujia jos se poikis ensi vuonna liikettä sieltä tänne päin,saatais jatkoa tälle touhulle.Ruotsissa on kova puuhamies Jarko,joka hoitaa suomalaisten asiat erittäin asiallisesti,majoitukset sun muut jutut,ei tarvi niin ihmeellisesti junailla ite noita asioita.Siellä ON OIKEASTI makee meininki.
   
  three hundred tykkää tästä.
 13. three hundred

  three hundred 3rd gear

  Jos ei nyt pääse lähtemään niin aikuisten oikeesti enskuussa kannattaa lähteä finaaleihin. Ja just järjestelyt teki hyvän vaikutuksen viime kisoissa..... Hyvä reissu kaikin puolin ja ens kuussa mukaan kannustamaan MESTARI Suomeen..:p:cool: Täältä peukut Hololle!!
   
 14. 383

  383 Gearhead

  Nyt ei onnistunut :eek::eek::eek::eek:
   
 15. three hundred

  three hundred 3rd gear

  Mitä tarkotat? Onko tietoo miten Holo pärjäs?
   
 16. K.S

  K.S 3rd gear

  Avaa nyt pikkasen enemmän :p, en löydä mitään mistään, Landracingin sivut päivittyy miten sattuu jos ollenkaan...
   
 17. three hundred

  three hundred 3rd gear

  Hieman tekniikka murheita..
   
 18. holo64

  holo64 2nd gear

  No niin,taas himassa..Olihan mahtava viikonloppu ruotsiisa,järjestelyt pelas taas aivan loistavasti ja Jarko oli taas hoitanut suomi poijille hienot systeemit,varikkoalue hyvästä paikasta sähkölla ja majoitus 100 metrin päässä varikolla,lisäksi wc ja suihku mahis varikko henkilökunnan tiloissa,LOISTAVAA.Päivä alkoi aurinkoisena ja tyynenä ja päästiin vetämään test&tune aikataulussa mutta lievä sateen uhka oli päällä ja eliminaattorit siirrettiin hiukan aikaisemmaksi,testi vetoja olisi saanut jatkaa kisan jälkeen.Pari vetoa ajettiin ja kaikki oli kohillaan eka veto 9,33/237 jossa 201 aika 6,02/195 ja toinen 9,36/232 jossa 201 6,01/192 mutta sitten tapahtui jotain,loppu jarruttelussa n80-90km/h?? takapyörät lukkoon ja auto pyörähti 180 astetta ja oli aika siinä ja siinä että pysyi pystyssä,mitä vittua tapahtui?motti käyntii,ok, pykälä päälle ja varovaisesti pois radalta ja varikolle tutkimaan lähemmin vikaa,varikkoalueella testiajo ja lootasta puutui kolmonen ja brake ei toiminut,samaan aikaan oli eliminaattorit jo ajettu 26 luokassa ja 29,5 luokka oli käynnistymässä,pienellä riskillä mukaan kisaan ja toivottiin parasta jos sais vetää soolona mutta arpa heittikin vastaan pahimman mahdollisen vastustajan Niklas Olssonin jonka Manta oli kulketut testeissä 9,68 Manta olisi ollut kyllä voitettavissa mutta ilman brakea ja kolmosta tilanne oli aika toivoton ja niinhän siinä sitten kävikin että Niklas vei voiton ajalla 6.11/185 mun 6,32/181 vastaan joten sitten siirryttiin seuraamaan kisoja virvokkeita nauttien.Niklas veikin sitten koko kisan nimiinsä ja siirtyi sarja johtoo,illalla kun juteltiin niin Niklas sanoi ettei mitään muuta pelännyt kun että arpa toisi harmaan Nova viereen,mutta näin kävi tällä kertaa,huomenna alkaa sit laatikko leikki ja katotaan mitä sieltä löytyy että päästään Poriin puolustamaan jälleen Blacklist kärkipaikkaa,finaalit ajetaan sitten Elokuussa 21pv Lundassa ja sinne kaivataan äijiä huutamaan ja autojakin saisi olla suomesta enemmän joten jos kisat ruotsissa kiinnosta niin yhteyttä Jarko Anderssoniin,multa saa yhteystiedot.
   
  Mikkis ja maverick tykkäävät tästä.
 19. kari6767

  kari6767 2nd gear

  Mites manuaali?
   
 20. holo64

  holo64 2nd gear

  Sehän on jo
   

Kerro tästä muillekin!