Streetracea silloin joskus.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Mudracer, 9.5.2014.

 1. Mudracer

  Mudracer Double Gearhead

 2. hothead61

  hothead61 1st gear

  C-luokasta löyty,näköjään silloin valtteri kulki 12,6,mukavia muistoja,
  Kiitos mudracer.
   
 3. SuperGas

  SuperGas Gearhead

  Street/A -luokassa numerolla 22 veteli huimapää Ladalla aika haipakkaa. Hangosta se alkoi ja näköjään kahdeskymmenesviides (!) kisakausi alkaa mikäli vekottimet saadaan Motoparkiin. Kylläpä aika kuluu nopeasti...

  Saisikohan tuon ensimmäisen .pdf:n ladattua jostain muistoksi?
   
 4. TATU

  TATU Gearhead

  B-luokassa mentiin Anglialla näköjään 13.8. Jos tänä kesänä vähän paranneltaisiin aikaa samalla autolla...
   
 5. Mopuristi

  Mopuristi Gearhead

  Kyllähän sieltä nimi ja auto löytyy.
   
 6. Mudracer

  Mudracer Double Gearhead

  Sähköpostillakin kulkee jos tuolta ei saa kopsattua.
   
 7. 6768

  6768 1st gear

  Löytyi!
   
 8. SS-454

  SS-454 Gearhead

  Hangossa Caminolla ja kaveri Vegalla.
  Kylläpä aika suhahtaa 8)
   
 9. C-barge

  C-barge Gearhead

  Taisin siellä olla minäkin löijyllä..., aika paljon tuttuja nimiä jotka pyörivät harrastuksen liepeillä edelleen.
   
 10. pontso

  pontso Gearhead

  joo näytti olevan nimi ja sama auto vielläkin
   
 11. artsiracing

  artsiracing Gearhead

  Heh heh, niinhän siellä oli meikäläisenkin D-luokan Malibu. Silloin kun pääsi 11-sekunnin puolelle niin sillähän oltiin listoilla aika korkealla!
  Tuohon aikaan se olikin oikeaa STREET-racea.
   
 12. C-barge

  C-barge Gearhead

  Joo, ja pettuleipä oli sitä oikeeta leipää..., ei ainakaan mulle aukee et mikä sen jälkeisistä ajoista tekis vähemmän oikeeta, on säännöt ja luokat ja niissä ajetaan. Monet autot voi olla vähän kompromissivapaampia ja olosuhteet parempia fyyran kisoissa Mut oleellisin muutos lienee siinä useimpien ajattelumallissa et turha osallistuu jos ei voi voittaa varmasti.
   
 13. Mudracer

  Mudracer Double Gearhead

  Kyllä -80 luvulla oli pakko vetää pettuleipää ja muutenkin kulutus minimiin että oli varaa ajaa kaikki silloiset katukisat. Koomista että nykyinen jokapäiväinen käyttöritsa kulkee melkein saman 400kiloo painavampana , mopommilla osilla :rotfl: .
  Ja sen matopurkin super brackett kisan osallistumismaksu oli "tähtitieteellinen" 800Mk jos ihan oikein muistan.
   
 14. artsiracing

  artsiracing Gearhead

  No eihän se kilpailu vähemmän oikeeta ole nytkään mutta tarkoitin että autot olivat enemmän nimenomaan katuautoja joilla myös ajettiin enemmän.
  Vai milloinkahan on viimeksi katukilpurilla ajettu 400km kisapaikalle ja tultu myös ajamalla ykköspokaalin kanssa takaisin samat 400 km?
   
 15. C-barge

  C-barge Gearhead

  Meidän autolta se vaatis sen että hakee leiman, maksaa vakuutukset ja verot ja suorittaa matkan. Ja tietty sen et sattuis se ykköspytty kans tulemaan. Mut mitään noista ei oo tehty silkkaa laiskuuttaan. Ite oon tainnu viimeks ton n.400 kilsaa ajaa kisoihin noihin aikoihin, sen jälkeen on kisat pääsääntösesti olleet lähempänä eikä oo viittiny hirveesti kiertääkään. Mut silloin ku oli auto kilvissä niin lähempiin kisoihin mentiin ajamalla, viimisin ykköspytty tolla metodilla taitaa olla jostain kymmenen vuoden takaa ja auto silloin vaparina parhaimmillaan kulki 9.69. Mut kuten sanottu, silloinki matka oli vajaa satku. Olis sillä toki voinut ajaa pidemmällekin, niinku nykyiselläkin, mut ajatus ei vaan oikeen houkuttele. Kai sitä on tullu vanhaks ja laiskaks mut mitään teknistä estettä sille ei ole.
   
 16. turbofriik

  turbofriik 1st gear

 17. TiM

  TiM 1st gear

  Kyllä se oma nimi tuolta löytyi... joko tuostakin on 24 vuotta... 8)
   
 18. always bb

  always bb Gearhead

 19. Nikuzai

  Nikuzai Gearhead  Jos ei luvalla niin ne kuitenkin tekee sen jossain ilman lupia on se ajattelu tapa ruotsissa ja toimii ilmeisesti kaikeit oikein hyvin
   
 20. Impalas

  Impalas 1st gear

  Jos turistina joskus tekis mieli mennä katsomaan noita Ruotsin laittomia katukisoja tai jotain Stokcholm Openia yms niin mistä löytyy tapahtumakalenteri?
   

Kerro tästä muillekin!