Strongline 4KW alakerran osia?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja xarper, 20.6.2018.

  1. xarper

    xarper Gearhead

    Alakerta sökö omasta kompurasta, yläkerta hyvä. Löytyyköhän näihin jostain osia? Ikh sano uudelle lohkolle hinnaks 499e.
    Tai jos jollai lojuu ehjä nurkissa ni kiinnostaa.

    XT2005 lohko ilmeisesti Ikh ainaskin tämmösen numeron antaa.
     
    Muokattu: 20.6.2018
  2. Skigu

    Skigu 2nd gear

    Mikä alakerran tuhos?
     
  3. xarper

    xarper Gearhead

    Varmaan koskaan vaihdettu öljyjä edellisen omistajan toimesta kun meinannu tulla reiästö ulos edes...
     
  4. 4d sedan

    4d sedan Double Gearhead

    Mitä sieltä alakerrasta on hajalla, kiertokangen laakeri vai?
    Pariakin sellasta kompuraprojektia on vuosien varrella tarjottu että korjaisin jossa toi kiertokangen laakeri ja kaula on ollut sökönä, ja silloin niihin italialaisiin kuukletin osia, en kyllä löytänyt.
    Noissa molemmissa tapauksissa oli kyllä se kammen kaula tosi huonona, eli se olis tarvinnut jotenkin kans ehjätä. Olisko ollut sit enää kovinkaan kustannustehokasta, ehkä ei?

    Vaikutti siltä että noissa olis taottu kampiakseli, eli kyllä sen kiertokangen kaulan varmaan olis voinut täytöshitsata, ja sit hiottaa, tai sorvata/kiillottaa kuntoon, mutta kun en sitä laakeria löytänyt niin sekin olis tarvinnut valmistaa itse, valaa uudet valkometallit vanhoihin laakerin kuoriin tai jotain? Aika harrastamiseksi kyllä menee jos ei osia mistää löydä?

    Omassa 4kw Atlas Copcossa olen pitänyt tapana vaihtaa öljyt kerran vuoteen, ja hyvin on pelannut yli kymmenen vuotta vaikka käyttötuntia tuleekin aika reippaasti vuoteen, pyrin kaikki hommat tallilla tekeen paineilmatyökaluilla. On luja laite tuo hurrien tekele:)
     
    Muokattu: 21.6.2018
    xarper tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!