Studien reikien koko vanteissa...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Lintta cruiser, 9.11.2007.

  1. Lintta cruiser

    Lintta cruiser Gearhead

    kuinka isot studien reijät on esim cragarin tai us wheelin teräsvanteissa? sopiiko 5/8 studiin?(=vajaa 16mm) Entä saako 5/8 studille kartiomuttereita ed vanteille???


    Edit:

    Itse itselleni vastaten: muttereita ainakin löytyy....
     
  2. 4d sedan

    4d sedan Double Gearhead

    Mulla on sellaset Cragarin D-window:t ja niissä on ainakin niin isot reiät että 7/16":en mutterit jäivät pieniksi. Tai ainakin näytti siltä että en uskaltanut kokeilla että pitääkö nämä 3/4" avainvälin mutterit kiinni? Tein isommat mutterit että pysyy kiinni.
    Voin katsoa ja tarkistaa vanteesta kun käyn pajalla, ellei joku kerkeä sitä ennen??
     
  3. Lintta cruiser

    Lintta cruiser Gearhead

    Kiitos jo etukäteen.
     
  4. 4d sedan

    4d sedan Double Gearhead

    Joo, mittasin ne ja reikien koko on n. 14mm, lienee siis tarkoitettu max. 9/16" studeille. Eli ei siis käy 5/8" studille ainakaan tollaset cragarit.

    Voihan se olla että johonkin muun merkkisiin käy noin tanakatkin studit...
     
  5. Lintta cruiser

    Lintta cruiser Gearhead

    Ok. kiitos tästä. Noissa "oikeissa" nascar vanteissa (aero,basset) Olisi riittävän isot reijät mutta niitä ei ole kuin 15 tuumaisina. tekisi mieli saada 16 tai 17 tuumaiset noille katukumeille...
     

Kerro tästä muillekin!