suburban 6.5td

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja pertsa08, 23.10.2010.

  1. pertsa08

    pertsa08 1st gear

    mistä johtuu pitkä starttaus kylmänä/kuumana?
    Ja kylmänä lähtee käyntiin sinisen pölläyksen kanssa, mut muuten ei kärytä yhtään edes vaikka polkee oikeen huolella. Onko ideoita?
     
  2. Pedro81

    Pedro81 1st gear

  3. kojo

    kojo Gearhead

    Jos pitkä meinaa esim jotail kuokkaa 4-5 s niin noi mitä pedro jo sano + että startti ja akut pitää olla hyvät, jos ei pyöritä ripeesti niin saa sahata enempi.

    Sit jos se taas on yli 10s ja sit suorastaan helähtää käyntiin raa-alla äänellä niin kampuran asentotunnistin tai ruiskupumpun optinen anturil..
     
  4. pertsa08

    pertsa08 1st gear

    joo, täytyyki rupee tutkiin
     
  5. pertsa08

    pertsa08 1st gear

    miten noi hehkut mitataan? Kattelin vaan virtakynällä et kaikkiin tulee virta, mut saako muuten varmuutta niitten toimivuudesta muuta ottamalla irti ja testaamalla?

    entä toi miten toi suuttimien testaus tapahtuu?
     
  6. kane

    kane 1st gear

    Tuoreessa tulpassa vastus alle 1 Ohm (piuha irti, mittaat tulpan liittimen ja tulpan rungon välisen vastuksen), paras tapa testata tietty on tulppa kädessä akun kanssa että punehtuu hyvin tipin päästä alkaen...

    Suuttimet penkissä kait...
     
  7. keijon

    keijon 1st gear

    hehkujen testaus

    Jos sulla on akkulaturi missä myöskin virtamittari niin pistä kii hehkuun ja kato, että ottaa virtaa. Eli ei tarvi irroittaa turhaan. Aluksi n.12A ja laskee n.8A. Jos ei ota virtaa ollenkaan on kaputt
     

Kerro tästä muillekin!